Boligpartner

Alle våre artikler

Se våre store fjellhytter med imponerende vinduer

Drømmer du om ei eksklusiv og stor fjellhytte med mange soverom, store sosiale soner, flere bad og imponerende vinduer slik at du virkelig kan nyte utsikten over fjellene eller skogen rundt hytta? Du finner din nye drømmehytte hos oss.

Les mer

Nyter sommerfri i egen hytte

Kun to timer hjemmefra venter roen, friheten og kosen. Bli med på hyttebesøk hos familien Rønaas fra Jessheim, som tok sats og fulgte drømmen om å bygge sin egen hytte ved Skeikampen.

Les mer
Familien Berget koser seg ofte med brettspill når de er i sin nybygde fritidsbolig.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på totalt kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Les mer

Første påske i solveggen på hytta

Sola varmer i kinnene og det er lunt og koselig i hytteveggen. -Vi er veldig stolte og fornøyde over at denne hytta er vår. Nå skal vi bare nyte dagene og kose oss, forteller Kaja og Martin Schwencke.

Les mer

We are looking for skilled Carpentry Companies

Do you want to work with a solid company who is concerned with quality, smart routines, solid systems and safety on the construction site? BoligPartner is now looking for skilled carpentry companies that want to build our customers' dream homes and holiday homes in Norway.

Les mer

Se vår nye hyttekatalog

BoligPartner lanserer nå sin splitter nye, digitale hyttekatalog. Den består av flere nye hytter, spennende kundemøter og masse gode råd og inspirasjon til deg som har lyst til å bygge ny hytte.

Les mer
Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt.

Hytte ved sjøen

Har du lyst til å nyte sommerdagene i en ny og moderne hytte ved sjøen? Vi har mange hyttemodeller som er som skapt for deg som elsker svaberg, sjøutsikt, sommer, sol, varmegrader, badevann og båtlivet.

Les mer

Hytta i Sirdal – et trygt fristed for hele familien

Masse familietid og skikkelig avkobling! Ingenting er bedre enn livet på hytta.

Les mer

Vår økonomiske plan gir deg et trygt hyttekjøp

Å bygge en ny hytte er en stor investering. Vi vet at du trenger en fullstendig oversikt som viser akkurat hvor mye hytteprosjektet koster, og en trygghet på at sluttsummen blir som forventet.

Les mer
Bukkehø er en populær modell med en flott planløsning som skaper fine soner i hytta. Her ser vi litt av kjøkkenet, spisestuen og stua.

Hyttekatalog - bestill den i dag

Hvordan ser din hyttedrøm ut? Kanskje drømmer du om alpinbakker, puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær? Vi bruker fritiden vår på ulike måter, og uansett så har vi hyttene som tar ekstra godt vare på din.

Les mer
Ro 50 er en liten ferdighytte på 50 kvm. Dette er en av våre små hytter som passer fint både på fjellet og nede ved vannet.

Liten ferdighytte som er stor nok

BoligPartner har ferdighytter i mange ulike størrelser. Her kan du lese mer om små ferdighytter som gir store muligheter.

Les mer
Når du skal bygge hytte ved sjøen, kan løsningen være å rive en eldre hytte for deretter å erstatte denne med en ny hytte fra BoligPartner.

Riv den gamle hytta og bygg ny på samme tomt

Mange hytteeiere velger i dag erstatningshytte. Det betyr at du river den gamle hytta og bygger ny hytte på samme tomt.

Les mer

Erstattet råttent hus med splitter ny fritidsbolig

Planen var egentlig å pusse opp hele det gamle huset fra slutten av 1700-tallet. I dag er Mona Johnsen og Espen Monsrud svært lettet over at de i stedet valgte erstatningshytte og bygde nytt.

Les mer

Familielykke med hems på hytta

Barna fniser. Nå er de i full sving med å rigge til ludospilling der oppe på hemsen. Du kjenner du blir glad inni deg. Å bygge ny hytte med hems var virkelig et smart valg - for både store og små.

Les mer

Pris på ferdighytte modell Midthø

Midthø er populær hyttemodell med hems og tre soverom. Den har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Men hva koster egentlig denne hyttedrømmen?

Les mer
En romslig familiehytte som her vises i et flott landskap, plassert nede ved vannet. Hyttemodellen heter Bukkespranget.

Vi leverer skreddersydde hytteløsninger

Alle er vi forskjellige. Vi har forskjellige behov, ønsker og prioriteringer. Slik er det også når vi skal bygge oss en ny hytte. I BoligPartner blir nesten ingen hytter like. Vi har lang erfaring med å realisere hyttedrømmer og våre arkitekter hjelper deg gjerne med å tegne om hytta. Sammen finner vi frem til de beste løsningene for deg og din familie.

Les mer

Fjellhytter og sjøhytter utviklet med Halvor Bakke

BoligPartner har tidligere hatt et samarbeid med TV-personlighet og interiørarkitekt Halvor Bakke. Resultatet ble fire hyttemodeller som passer både på fjellet og ved sjøen.

Les mer

Fjellhytte fra BoligPartner

Tenk å kunne være her i din egen hytte på fjellet. I BoligPartner har vi mange hyttemodeller i ulike størrelser og stilarter som alle passer fint inn på fjellet.

Les mer

Ferdighytte fra BoligPartner

Ferdighytter for alle behov! I hyttekatalogen vår finner du ferdighytter for enhver smak. Enten du liker moderne hytter, fjellhytter, en hytte ved sjøen eller en klassisk hytte - se vårt store utvalg i vår hyttekatalog.

Les mer

Sommerhyttene du drømmer om - finn din favoritt her

Få maks ut av sommerdagene i Norge. Bygg deg en splitter ny sjøhytte på ditt favorittsted. Hos BoligPartner finner du sommerhyttene du ønsker deg.

Les mer

Hvilken hytte passer best til deg?

Drømmer du om å bygge ny hytte? Da er det helt sikkert mye du lurer på. Vi tar veldig gjerne en prat med deg om hvordan vi kan skreddersy og tilpasse en hytte som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Les mer

Fritidsbolig – hjemmet der du tilbringer fritiden din

Drømmer du om å eie din egen fritidsbolig? I BoligPartner tilbyr vi fritidsboliger for alle.

Les mer

Tur-hyttene - perfekt for de friluftsglade

Her ser du vår hytteserie - Tur-hyttene! Dette er prisgunstige og meget plasseffektive hytter som passer spesielt godt for den sporty familien.

Les mer

Drømmehytte i både sjø- og fjelldrakt

Drømmehytta kan fungere utmerket ved sjøen og på fjellet bare ved å endre farger, interiør og materialvalg utvendig. Her viser vi deg hvordan.

Les mer

Halvor Bakke bygger hytte, DEL 1

Har du sett hyttene som Halvor Bakke har utviklet og skapt i tett samarbeid med BoligPartner? Nå skal den kjente TV-personligheten bygge fjellhytta Nue til seg selv.

Les mer

Halvor Bakke bygger hytte, DEL 2

Se hvordan det gikk da Halvor Bakke besøkte byggeplassen og fikk gå inn i sin egen hytte for aller første gang.

Les mer

Halvor Bakke bygger hytte, DEL 3

Bli med på innsiden og se hvordan Halvor Bakke innreder sin helt egen hytte, Nue på Turufjell.

Les mer

Halvor Bakke bygger hytte DEL 4

Hytta til Halvor Bakke er ferdig! Bli med på hyttebesøk, se de nydelige detaljene og les hva Halvor selv er aller mest fornøyd med i sin nybygde drømmehytte fra Leng-serien.

Les mer

Halvor bygger sin egen hytte Nue – følg hele byggeprosessen her!

Halvor Bakke har designet sin egen hytteserie med BoligPartner. Nå skal han bygge en av modellene Nue til seg selv på en flott tomt på Turufjell. Her kan du følge hele byggeprosessen til Halvor – steg for steg.

Les mer

Bli med i vår julekonkurranse - vinn gavekort

Nå kan du skape skikkelig julestemning sammen med oss. Del dine fine bilder på Instagram av ditt julepynta BoligPartner-hus eller hytte. Tagg bildene dine med #boligpartnerjul så er du med i konkurransen om å vinne et universalgavekort til en verdi av 1.500 kroner. 5. januar 2023 trekker vi tre heldige vinnere!

Les mer

Ferdighytte på fjellet i ulike prisklasser

Mens noen ønsker å bygge stor ferdighytte på fjellet med plass til flere familier og venner er andre mest opptatt av utelek og friluftsliv. I BoligPartner tilbyr vi fjellhytter for alle behov og i ulike prisklasser.

Les mer

Hytte priseksempler

På denne siden gir vi deg et priseksempel på en av våre mest solgte hyttemodeller. Bestill gjerne vårt nye pris-magasin, så får du raskt tilgang til flere hyttepriser.

Les mer
Himmelhø 1 i kveldstemning om vinteren. Det er fyr i bålpanna og det lyser varmt og fint ut av vinduene i hytta.

Kjøpe hytte som byggesett

Lurer du på om du kan kjøpe en hytte som byggesett fra BoligPartner? Slik at du selv kan styre hele prosessen og bygge hytta med egeninnsats? Her finner du svar på noen av dine spørsmål om hytte og byggesett.

Les mer

Moderne ferdighytte fra BoligPartner

Moderne ferdighytte fra BoligPartner Våre moderne ferdighytter spiller på lag med naturen. Uttrykket er tidsriktig og arkitekturen glir fint inn i omgivelsene – enten du ønsker å bygge på fjellet eller ved sjøen.

Les mer

Hytteinspirasjon til deg

Ønsker du å tilbringe fritiden din i ny hytte? La deg inspirere av noen av våre hyttekunder.

Les mer
Eksteriør-illustrasjon av herskapelige Holmgaard

En stor trygghet med BoligPartner i ryggen

-BoligPartner la alt til rette slik at vi kunne opprettholde og til og med øke salget vårt da koronakrisen kom. Å være en del av teamet i BoligPartner er alltid en stor trygghet, sier BoligPartner-forhandler Terje Hove Thorsnes i Sognehus.

Les mer
Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset.

Fordelene ved å bli BoligPartner-forhandler

Som BoligPartner-forhandler får du tilgang til et komplett og velfungerende konsept som gir deg støtte, trygghet, kunnskap og kunder fra dag én.

Les mer
Mønet himling gir en luftig følelse i hytta til Tonje og Lene.

Flere døgn på hytta enn hjemme i Oslo-leiligheta

Å eie egen hytte i Norge, er svært attraktivt og gunstig. I dette Korona-året har Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud vært så mye på hytta fra BoligPartner at de rett og slett har flere døgn her enn hjemme i Oslo.

Les mer

Lave skuldre og tid til hverandre

Nesten hver fredag setter familien Nordbak Øsmundset fra Eidsvoll seg i bilen og kjører én time til hytta på Budor. – Å kjøpe hytte var for oss en investering i egen fritid. Hytta er blitt et fristed der vi har tid til å bare være sammen, sier mamma Pernille (35).

Les mer

Mer miljøvennlig husbygging med precut

Ferdig bearbeidet, kappet og tilpasset trevirke levert til byggeplassen, sparer tid og penger, men precut er også et godt bidrag til mer miljøvennlig husbygging.

Les mer

Besøk hyttene våre

BoligPartner har satt opp hundrevis av hytter rundt omkring i Norge, og vi bygger stadig flere.

Les mer

Arkitekttegnet ferdighytte

Alle ferdighytter du ser her på nettsiden vår er tegnet og utviklet av erfarne arkitekter.

Les mer

Bygge ny hytte? Se familiens gode råd til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen deler gjerne sine ti beste råd med deg.

Les mer

Det startet med et øksehugg

Bli kjent med vårt nye hyttekonsept V hvor vi kombinerer urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur.

Les mer

Første jul i ny hytte

Snøen laver lydløst ned utenfor de store stuevinduene. Inne er stearinlysene tent og juletreet skinner så varmt og fint. Julen er kommet og familien Ottesen kan nyte stressfrie fridager i sin nye hytte.

Les mer

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Les mer

Oversiktlig byggeprosess - solid resultat

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med nærmere 30 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Les mer

Hytta - vårt andre hjem

De drømte om en moderne, lys og luftig hytte med høy standard og god plass til familie og venner. Med BoligPartner ble hyttedrømmen til virkelighet i snørike Trysilfjellet.

Les mer

Pendler jorda rundt fra hytta i Sjusjølia

Svenske Thomas Anderssson (52) pendler til USA, Mexico, Brasil, Kina og Polen fra hytta i Sjusjølia. – Jeg er så fornøyd med Kvarstad-hytta vår, og tilbringer faktisk flere døgn her enn hjemme i Sverige, sier Thomas.

Les mer

Hyttedrømmen på fjellet

Lukk øynene – se for deg følelsen av å komme frem til denne fantastiske hytta. Du parkerer bilen i garasjen og tar med deg familien rett inn i selve hyttedrømmen. Akkurat slik er feriedagene for familien Bull som realiserte sin drøm med BoligPartner-hytta Storstuggu.

Les mer

Spar millioner – køb ny hytte i Norge nu

Nu er det billigt at være dansk i Norge. Den Norske krone er meget svækket, noget som betyder, at du lige nu kan gøre meget gunstige investeringer i dette smukke naboland.

Les mer

Kjøp ny hytte nå - få med innvendig oppgradering

Akkurat nå er det ekstra gunstig å kjøpe ny hytte fra BoligPartner. Alle kunder som signerer kontrakt innen 21. april 2024, får med gratis innvendig oppgradering for kr. 100.000,- med på kjøpet*

Les mer