Boligpartner

Hytta i Sirdal – et trygt fristed for hele familien

Masse familietid og skikkelig avkobling! Ingenting er bedre enn livet på hytta.

-Dette er et fristed hvor vi kan trekke oss tilbake fra hverdagen hjemme. Her finner vi på masse ting og det spleiser oss sammen som familie, forteller Sol Christensen (14)

-Ja, hjemme gjør vi alle ofte våre egne ting, mens her på hytta er vi sammen i mye større grad, sier Silje Christensen. 

Så ofte de kan reiser derfor familien på fem til sin nybygde hytte i Sirdal. Følelsen av å forlate hverdagen hjemme og komme frem hit hvor det er lyst, luftig, solrikt og fritt føles like magisk hver eneste gang.

Med skiløypa rett utenfor

Familien Christensen valgte hyttemodellen Bukkehø fra BoligPartner. På en nydelig tomt i Rubetødnane, har de skapt sitt drømmested. Her går skiløypa rett utenfor hytteveggen og alpinbakkene lokker like i nærheten. Turterrenget og solforholdene her er bare helt fantastiske.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Se film fra denne hytta

Bildegalleri fra hytta

God følelse med egen hytte

-Vi har hatt campingvogn i Sirdal i 10 år, så vi er veldig godt kjent i området her. Etter hvert har vi savnet mer komfort og bedre fasiliteter. Nå har vi fått realisert hyttedrømmen vår og fått mye mer plass. Det er en veldig god følelse, forteller Knut Christensen.

Familien likte løsningene i hyttemodellen Bukkehø veldig godt. Her kan alle de tre barna få sove på hvert sitt rom, i tillegg til at hemsen fungerer som en fin avlastning. I det herlige kjøkken- og stueområdet er det god plass til alle sammen, samtidig som det ikke føles for stort.

Les mer om Bukkehø og se den fine planløsningen her

Ferdighytte med endringer

Selv om Bukkehø er en ferdighytte, kan den tilpasses og endres etter både tomteforhold og kundens ønsker.  

-BoligPartner har vært svært behjelpelige. Vi har gjort noen endringer og for eksempel valgt mørke vinduer i stedet for lyse. Det har vært veldig kjekt å få de løsningene vi ønsket oss. Så selv om dette er ei ferdighytte har vi fått satt vårt preg på det, forteller Silje.

-Ja, vi fikk være med å forme hytta. Det løste BoligPartner som leverandør veldig godt, sier Knut. Han legger til at det er Silje som har vært veldig flink til å få alt i hytta til å flyte sammen fargemessig, mens han har vært mest opptatt av de tekniske løsningene.

-Hva er dere aller mest fornøyde med?

-Det er så kjekt at det høyt under taket på kjøkken- og stuedelen. Det gir en god romfølelse. I tillegg er det et tv-rom utenom. Det er jo ikke alltid at alle vil se på det samme, så ungdommene liker godt at de kan trekke seg litt tilbake hvis de ønsker, svarer Silje.

Mye tid til utelek

Det er ingen tvil om at Lykke (12), Sol (14) og Birk (16) stortrives i Sirdal. Helt siden de var bittesmå har de blitt tatt med ut på ulike aktiviteter. De liker å gå på ski, være i alpinanlegget, ake og bygge snøhuler. Etter en lang dag ute, er det veldig godt å komme inn igjen i den varme hytta etterpå.

-Dette er en fin plass hvor vi får slappet av i lag. Det er mye koseligere å være her enn hjemme, mener Birk.

-Ja, her er det en rolig stemning. Det er veldig herlig, sier Sol.  

Se våre hytter her

Drømmer du også om å bygge egen hytte i Norge? Klikk deg videre og se alle våre hyttemodeller og få mer inspirasjon her

Les mer her