Boligpartner

Første jul i ny hytte

Snøen laver lydløst ned utenfor de store stuevinduene. Inne er stearinlysene tent og juletreet skinner så varmt og fint. Julen er kommet og familien Ottesen kan nyte stressfrie fridager i sin nye hytte.

-Vi har en helt annen ro på hytta. Her følger vi ingen klokke og med masse snø utenfor blir det skikkelig julestemning, forteller Marit Kjensli Ottesen.

For aller første gang skal hun feire jul sammen med familien sin i deres nybygde Storåsen-hytte fra BoligPartner på Nordseter utenfor Lillehammer. Det er noe hun har gledet seg til veldig lenge. Endelig er de på plass. Marit, mannen Gunnar Olav, deres datter Silje Marie og hennes kjæreste Martin. 

Mindre julestress på hytta

Det er noe eget med å reise på hytta. Allerede i løpet av bilturen kjenner du at skuldrene senker seg. Du gleder deg til å kunne slappe av med god samvittighet. Sove godt. Spise godt. Leve livet godt. Familien Ottesen merker at de stresser mindre på hytta. Her kan alle gjøre det de liker aller best. Enten det er lange skiturer innover fjellet eller en rolig gåtur i terrenget utenfor hytta. I jula er også sparken funnet frem. For med masse snø er sparkføret på vegene ved hytta helt supert. Etter noen timer ute er det fantastisk deilig å komme inn i varmen igjen. Finne roen og bare slappe av i badstua. Ren hyttelykke!

jul_hytte_eksteriør_dagtid.jpg Kaldt ute, men lunt og varmt inne i hytta Storåsen fra BoligPartner som familien Ottesen har bygd på Nordseter ved Lillehammer.
Hytta Bukkespranget er pyntet til julefeiring med juletre, adventstjerner i vinduene og juledekket spisebord.

Bestill gratis, digital hyttekatalog

En julepyntet hytte

Å pynte til jul i en helt nybygd hytte er nesten helt magisk.

-Vi merket fort at vi ønsket å pynte annerledes på hytta. Det passet likesom ikke med masse rødt og nisser. Vi har derfor kjøpt inn ny julepynt med elementer fra naturen. Så her har det blitt julepynt i jordfarger med for eksempler kongler og grønne lys, forteller Marit.

Likevel er det noe eget med tradisjoner. Så på loftsstua i hytta ble juletre nummer to pyntet med de gamle julekulene hjemmefra som har vært med familien i alle år.

-Vi har hatt lyst til å bygge hytte i veldig mange år. Endelig har vi fått realisert drømmen vår, sier Marit Kjensli Ottesen. 

Se bilder fra Storåsen-hytta til familien

Fikk tilpasset hyttemodellen

Gunnar og Marit kikket på mange ulike hytter før de bestemte seg for å gå for en modell fra BoligPartner. I tillegg falt de for en av BoligPartner sine hyttetomter på Nordseter og dermed startet prosessen med å få tilpasse familiens drømmehytte.

-For oss er det viktigste med hytta hvilken planløsning den har. Storåsen-modellen er kjempepraktisk innvendig og hyttekonsulenten vår Kai fant alltid mange gode løsninger på våre ønsker om endringer, forteller Marit.

Dermed fikk familien badstue slik de alltid har drømt om. Det løste seg lett ved å flytte badet, fjerne en bod og gjøre det ene soverommet bittelitt mindre. Etterpå har de også bygd garasje med bod på tomten, slik at bodplassen er godt i varetatt her.

Byggeprosessen gikk veldig fint og nøyaktig på kontraktsdato sto hytta klar til bruk. Siden da har familien reist opp til hytta så ofte de kan.

-Det er så deilig å komme frem hit. Maten står allerede i kjøleskapet og vi trenger ikke pakke så mye. Det er deilig det, slår Marit fast.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Mer juleinspirasjon til deg

Klikk deg gjerne videre til vår juleside. Her lover vi deg masse koselig juleinspirasjon.

Klikk her