Boligpartner
Hyttemodellen Foris vises her i et grønt og frodig landskap. Hytta har mørk farge.

Fritidsbolig – hjemmet der du tilbringer fritiden din

Drømmer du om å eie din egen fritidsbolig? I BoligPartner tilbyr vi fritidsboliger for alle. 

Kanskje drømmer du om alpinbakker, puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær? Vi bruker fritiden vår på ulike måter, og uansett så har vi fritidsboligene som tar ekstra godt vare på din. 

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i drømmen om egen fritidsbolig, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale fritidsboligen for akkurat deg og din familie.

Hva er en fritidsbolig?

En fritidsbolig er en bolig du ikke bor fast i, men som du reiser til når du har fri og et ønske om å slappe av og ta et velfortjent avbrekk fra den hektiske hverdagen hjemme. 

Her ser vi stuen og spisestuen i fritidsboligen RO1. Utenfor vinduene er det snødekt og lyst.

Derfor skal du velge BoligPartner til å levere din fritidsbolig

Det er mange aktører som selger nye fritidsboliger i Norge. Noen ganger kan det være vanskelig å orientere seg i markedet. Her får du 10 gode grunner til hvorfor du bør velge BoligPartner som leverandør når du skal bygge ny fritidsbolig.

Bygge fritidsbolig

Lurer du på hvordan byggeprosessen er hos BoligPartner hvis du kjøper en fritidsbolig av oss? BoligPartner har mange ulike typer fritidsboliger. Hvis du ønsker en enkel hverdag i en lett tilgjengelig fritidsbolig, kan en leilighet på rett destinasjon være akkurat det du er på jakt etter. Hvis du er tidlig inn i prosjektet, kan du gjøre dine egne tilvalg og oppgraderinger slik at du får det akkurat slik som du ønsker. Hvis du ønsker at din fritidsbolig skal være en hytte, står du friere til å gjøre dine egne valg. Hvilken hytte ønsker du, hvor stor skal den være og hvilken stilart liker du best? Ta gjerne kontakt med vårt kontor i området hvor du ønsker å bygge fritidsbolig. De hjelper deg gjerne med å gi gode svar og råd på alt det du lurer på ang. bygging av fritidsbolig.

Book en gratis hytteprat her

Her har vi satt sammen en bildecollage av stemningsfulle bilder som kan knyttes opp til hytte og fritidsbolig. Collage med stemningsbilder knyttet til fritidsbolig

Fritidsbolig som hytte

BoligPartner sitt hyttesortiment er bredt. Vi har hytter i alle størrelser og stilarter. Hos oss kan du få moderne hytter , klassiske hytter og nyskapende hytter. I 2021 vant BoligPartner årets hytteprosjekt med en kundetilpasset hytte fra vårt spennende V-konsept.

Les gjerne mer om våre hytter her

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Hvor mye strøm bruker man i en fritidsbolig?

Det finnes ikke et enkelt svar på dette spørsmålet, men det er ingen tvil om at det er svært energigunstig å bygge ny fritidsbolig sammenliknet med å kjøpe en eldre fritidsbolig.

Hvis du eier en eldre fritidsbolig, kan du ofte oppleve kald trekk og et stort varmetap rundt vinduer, dører, ved pipa og langs grunnmuren. Bygger man nytt, er du sikret god isolering, lite varmetap og full styringskontroll på varmen. Samtidig trenger du ikke å tenke på løpende utgifter til vedlikehold og oppussing. Du vet hva du får, alt er nytt og optimalt utført av fagfolk.

Familien Berget koser seg ofte med brettspill når de er i sin nybygde fritidsbolig. Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny fritidsbolig. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Vi har besøkt Renate og Trond som tok over sin nye BoligPartner-hytte på 69 kvm med full hems for ett år siden. Første året som eiere av ny fritidsbolig har vært helt topp, til tross for rekordhøye strømpriser i Norge. På 12 måneder har familien på fire brukt under 5.000 kWt i sin RO1 hytte.

Se bildene og les hele reportasjen her

Fritidsbolig på destinasjoner

BoligPartner sine fritidsleiligheter passer perfekt til deg som ønsker å ha ditt eget fritidssted å reise til uten at du trenger å tenke på vedlikehold, snømåking, gressklipping eller fremtidige oppgraderinger. 

Moderne fritidsleilighet

Våre fritidsleiligheter er moderne og lettstelte. Med en slik leilighet er det bare å sette seg i bilen og kjøre helt frem til ditt fritidssted. Leiligheten er klar til bruk. Den er praktisk og bekvem. Når du er her, trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold eller reparasjoner. Våre leiligheter er ment for deg som ønsker å kun nyte fridagene dine og bruke tiden din på akkurat det du har mest lyst til. Enkelt og greit.

Våre fritidsleiligheter sikrer deg en sentral beliggenhet i forhold til attraktive fasiliteter og tilbud i nærheten. Vær nær langrennsløper, alpinbakker eller det turterrenget du liker.

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Fritidsbolig ved sjøen

Store vinduer som kan åpnes opp som dører er et av kjennetegnene i denne fritidsboligen. Modellen heter Åtte Glass - og er i vår moderne hytteserie. Dette bildet er tatt i en kundetilpasset hytte som heter Åtte Glass. Legg merke til de flotte vinduene som kan åpnes opp som dører slik at skillet mellom inne og ute viskes ut.

Mange drømmer om å ha sin fritidsbolig i nærheten av et vann. For noen er det drømmen om å se utover havet som står sterkest, mens andre ønsker seg en fritidsbolig nær en innsjø eller et lite fiskevann på fjellet. I BoligPartner har vi flere modeller som passer fint ved sjøen. Felles for dem alle er de store glassflatene i fritidsboligen som sikrer deg den herlige nærheten til vannet utenfor. Tenk så herlig å nyte fritiden sin slik, med en vakker utsikt utenfor vinduene.

Les mer om fritidsbolig ved sjøen her

Beate og Kjetil Berntzen koser seg i sin fritidsbolig sammen med barna.

Fulgte drømmen - kjøpe egen fritidsbolig

Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge sin egen fritidsbolig på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Se fritidsboligen her

Kan man bo i en fritidsbolig?

Drømmer du om å bo i din nye fritidsbolig? Dette er absolutt mulig, men for å bo fast i fritidsboligen din må du først søke og få godkjent dette av kommunen som fritidsboligen ligger i.

Naturligvis kan de fleste av våre fritidsboliger også leveres som enebolig, dog med litt andre tekniske krav enn det hyttene har. Plan og bygningsloven skiller tydelig mellom hytter med én bruksenhet og eneboligen, både med tanke på arealer og funksjonalitet. Snakk med oss om dette , så kan vi hjelpe deg slik at du får den fritidsboligen du ønsker deg og at du kan bruke den slik som du har behov for.

Foto fra stua i vår visningshytte Midthø på Norsk Hyttesenter, Hellerud

Kjøpe fritidsbolig? Besøk våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra priser på fritidsboliger til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får en fritidsbolig som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Les mer her