Boligpartner

Fjellhytte fra BoligPartner

Tenk å kunne være her i dine egen hytte på fjellet. I BoligPartner har vi mange hyttemodeller som alle passer fint inn på fjellet.

Lengter du etter et sted å være når vårvinden stryker forbi, regndråpene drypper fra taket og den friske fjellufta kiler i nesa? Lengter du etter å sitte ute under tak på hytta når naturen rundt deg sakte kler på seg sin fargesprakende høstdrakt? Vi i BoligPartner har mange hyttemodeller som passer deg som drømmer om en ny hytte på fjellet - tett på naturen.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 30. januar 2024
Lesetid: ~10 min

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Derfor bør du bygge ny fjellhytte

Norge er vakkert. Her bor vi og her har vi fritiden vår. Med egen hytte kan du virkelig nyte ferien hjemme og få maks ut av fridagene dine. Den store hyttedrømmen for mange er å kunne bygge en helt ny hytte på fjellet med akkurat de løsningene du ønsker deg. En moderne og fremtidsrettet fjellhytte hvor alt er splitter nytt. Slipp unna mas om oppussing og kjedelige overraskelser med råte eller lekkasjer. Bygg ny hytte på fjellet i stedet. 

Hvorfor bygge nytt?

Vi synes det er veldig mange gode grunner til at du skal investere i ny fjellhytte i stedet for å bruke fritiden din på å pusse opp en eldre hytte. 

Bygger du ny hytte på fjellet slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Vi i BoligPartner gir deg hytter med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller med akkurat de vindusflatene du drømmer om. Felles for dem alle er at de passer like godt ved sjøen som på fjellet. 

Som for eksempel vår hyttemodell V2  De store og mange vinduene i denne hytta gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen. 

Unngå en dårlig planløsning

Eldre hytter har ofte en dårlig planløsning som ikke fungerer så godt til dagens bruk. Når du bygger helt nytt, kan du selv være med å skreddersy akkurat den planløsningen som passer din familie. 

Andre fordeler med å kjøpe ny hytte på fjellet er at du får fem års reklamasjonsrett, du får fremtidsrettede energiløsninger og en hytte med et godt inneklima. I tillegg får du hjelp av våre trygge hytterådgivere. De er klare til å gi deg masse gode råd og veiledning på veien frem mot drømmehytta. BoligPartner har realisert hyttedrømmer over hele landet og deler gjerne vår gode erfaring med deg og din familie.

Gråhø med hems - Rubetødnane - eksteriør vinter-web.jpg Illustrasjon av Gråhø med hems
Stor fjellhytte, Storstuggu 148 kvm.

Store fjellhytter fra BoligPartner

Ønsker du å bygge en stor fjellhytte med imponerende vinduer og plass til mange gjester? Les mer om våre store fjellhytter i egen artikkel.

Klikk her

Datteren Silje (f.v.) Jarle, hunden Theo og Tone Kristiansen slapper alle ekstra godt av når de har fridager på sin nybygde Bukkehø-hytte på Skeikampen.

Bygde ny BoligPartner-hytte - nå deler de sine tips til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen gir sine ti beste råd med deg.

Les reportasjen her

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Hytter for både sjø og fjell

En fjellhytte trenger ikke å bygges på fjellet. For mens noen vil bestige fjelltopper vil andre bade i saltvann. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Her viser vi deg et lite bildegalleri med noen av våre flotte hyttemodeller som passer både på fjellet, ved sjøen og i skogen

Illustrasjon av hytte Storstuggu

Hvorfor skal du velge oss i BoligPartner?

Når du skal bygge ny hytte har du veldig mange leverandører å velge i mellom. Her kan du lese 10 gode grunner til hvorfor du bør velge oss når du skal realisere den store hyttedrømmen.

Se de 10 gode grunnene her

Hvorfor bør man kjøpe ny hytte på fjellet?

Det er ikke bestandig at en hyttetomt er flat og lett tilgjengelig. Når terrenget er utfordrende tar vi utgangspunkt i det når vi skal tegne din nye hytte på fjellet. 

Vi mener det handler om å se landskapet og skape våre fjellhytter i tett samspill med naturen. Med store glassflater kombinert med naturmaterialer som stein og tre skapes en særegen og vakker arkitektur. Hva liker du best? Bla deg igjennom vårt brede hyttesortiment og bli kjent med våre hytteserier. Vi håper du finner ei fjellhytte som passer din fritid. 

Interiørillustrasjon av hytte Magna Ferentis med vinterlandskap utenfor vinduene.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Mer om våre hytter

Klikk deg videre og les mer om hytter fra BoligPartner her

Moderne ferdighytte fra BoligPartner

Våre moderne ferdighytter spiller på lag med naturen. Uttrykket er tidsriktig og arkitekturen glir fint inn i omgivelsene – enten du ønsker å bygge på fjellet eller ved sjøen.