Boligpartner
Lucca er et drømmehus for deg som ønsker et stort funkishus med mange muligheter. Her på illustrasjonen presenteres huset i kveldsstemning med svømmebasseng i hagen.

Hus med flotte uteplasser

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 16. april 2024
Lesetid: ~10 min

Velkommen ut til våre lune uteplasser. Her ute kan du kose deg i de lyse ettermiddagstimene mens du nyter feriefølelsen i eget hjem.

Bli med på besøk til noen av våre kunder. Nå viser de deg hvordan de nyter sommertiden i sine BoligPartner-hus. Scroll deg videre nedover, så får du også gode tips til hvordan du skaper perfekte uteplasser i ditt nye drømmehjem.

Familiens sommerparadis

Marie og Emil storkoser seg i hagen til sitt nye hus. Se hvordan de forvandlet en skrå, steinete tomt om til et privat sommerparadis.

Les mer her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Se den enorme forvandlingen

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Se bilder og video her

Se familiens smarte uteplasser

Møt familien og opplev deres herlige funkishus Trient. Med flere smarte uteplasser integrert i huset, kan familien virkelig nyte sommeren i sitt flotte hus fra BoligPartner.

Velkommen til takterrassen

Se for deg å sitte her oppe på denne takterrasse til husmodellen Savona med din egen skyline i horisonten. Så luftig og skjermet, høyt hevet fra bakken. Gled deg til stjerneklare netter med uendelig takhøyde. For takterrasser innbyr til lange kvelder, gode samtaler og verdifull stillhet.

Se huset her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Illustrasjon av overbygd uteplass i husmodell Ancona.

Hvilken uteplass ønsker du deg?

Ta en kikk på våre gode råd om uteplassen. Her finner du masse inspirasjon.

Se gode råd her

Funkishus med flotte uteplasser

Se de flotte bildene av familiens nye funkishus Trient med spennende uteplasser integrert i bygningskroppen.

En uteplass i ulike soner

Se hvordan Kamilla og Lasse Lauvstad skaper feriefølelse i sitt eget hjem. Ved å dele uteplassen sin inn i ulike soner, kan de nyte dagene utendørs helt fra påske til langt ut i oktober.

Les saken her og se de flotte bildene

Se filmen her

Se filmen og møt familien Lauvstad hjemme i deres flotte, herskapelige hus fra BoligPartner.

Boligkonsulent hos BoligPartner Haugesund, Henriette Opheim, forstår godt at Line og Kjetil valgte det prisgunstige ettplanshuset Lugo.

Vi er en trygg rådgiver

Hos BoligPartner setter vi kompetanse høyt, og våre ansatte har god erfaring og kunnskap om det å bygge nytt hus. Våre rådgivere gir deg en økonomisk trygghet gjennom hele byggeprosessen

Les mer om våre rådgivere her

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.