Boligpartner
Ariel firemannsbolig interiørillustrasjon av kjøkken og stue
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~8 min

Våre flermannsboliger

Boligmarkedet i Norge er i kontinuerlig utvikling. Stadig mindre tomter og krav til fortetting gjør markedet for flermannsboliger attraktivt. Vi tilbyr flermannsboliger tilpasset ulike kundegrupper.

På denne siden viser vi frem mange ulike typer flermannsboliger. I vårt sortiment har vi alt fra lavblokk i tre-fire etasjer (Trehusene fra BoligPartner) til mindre flermannsboliger med fire til åtte boenheter. Vi har også valgt å presentere våre tomannsboliger (et hus med to boenheter) inne på denne siden om flermannsboliger.

Definisjon på flermannsbolig

En flermannsbolig defineres som en bolig med minst tre boenheter. Det betyr at en flermannsbolig kan være alt fra tre boliger på rekke til større boliger med flere enheter.

Seniorarkitekt, Idar Sambu, har tegnet ferdighus og ferdighytter for BoligPartner i over 22 år. Idar Sambu - seniorarkitekt

Artiktekttegnet flermannsbolig

"Vi skreddersyr våre flermannsboliger slik at de passer perfekt til din plan."

Siden oppstarten for over 30 år siden har vi satt opp mange tusen hus, hytter og flermannsboliger. Sammen med vårt sterke arkitekt- og ingeniørmiljø, gjør dette oss til et trygt valg som samarbeidspartner for ditt prosjekt.

I BoligPartner har vi et bredt sortiment med ferdig prosjekterte flermannsboliger tilpasset ulike målgrupper og tomter. Det gir rask veg fra råtomt til salg. Samtidig har vi en sterk fordel ved at våre egne arkitekter kan utvikle og spesialtegne helt nye produkter slik at vi treffer både i forhold til reguleringsbestemmelser og det definerte markedet boligen skal selges i.

Dette bildet er fra terrassen i 3. etasje. Som du ser, er det mange naboer tett på. Men her på uteplassen er det en lun og herlig atmosfære likevel. Vivi og Vegard på uteplassen i tredje etasje

Å bo i en flermannsbolig

Bli med på innsiden og se hvor fint Vivi og Vegard bor i sitt nye rekkehus. Selv om de har naboer på alle kanter, har de skapt mange lune oaser i sitt moderne og flotte hjem.

Se de fine bildene

Bygge flermannsbolig med kvalitet

Kvaliteten ligger i detaljene! Vi i BoligPartner er stolte av å ha et inhouse rådgivende ingeniørkontor ved vårt hovedkontor på Hamar. Vi har sentral godkjenning for prosjektering og leverer komplette prosjekteringstjenester for alle våre kunder.

Det er disse ingeniørene som har ansvaret for at kravene til for eksempel ventilasjon, energi, dagslys, bæresystem, stabilitet, brann og støy er ivaretatt for ethvert byggeprosjekt. Så når du ønsker å bygge flermannsbolig med oss, skal det ikke komme overraskelser senere i prosessen.

Vi siker og sjekker at alt vi gjør til en hver tid tilfredsstiller dagens tekniske krav og forskrifter.

shutterstock_1248026083 (1).jpg Dette er et illustrasjonsfoto

Hvordan velge riktig tomt til flermannsbolig?

Det er ikke bare store områder som er lukrative å bygge ut. Også mindre tomter lar seg enkelt utnytte til bygging av prosjektboliger. Men hvordan skal man være sikker på at man har rett tomt til flermannsboligen? Ta kontakt med oss. Vi har produktene og kunnskapen for å hjelpe deg med utviklingen.

Les mer her

Pris på våre flermannsboliger

Prisen på en flermannsbolig varierer ut fra hvilken type bolig du ønsker og på hvilken tomt boligen skal bygges. Våre salgskontorer har mange flermannsboliger ute for salg. Klikk deg videre inn til vår oversikt over boligfelt ute til salgs .

Vi har også ferdig prosjekterte flermannsboliger i vårt sortiment, hvis du har en tomt som du ønsker å utvikle

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan være din komplette samarbeidspartner innen tomte- og eiendomsutvikling. Sammen kan vi skape verdi.

Illustrasjonen viser en flermannsbolig med seks enheter. Illustrasjonen viser en flermannsbolig med seks enheter.

Tegninger av flermannsboliger

Hvis du ønsker å se nærmere på tegninger av planløsninger og fasader på våre flermannsboliger, er det bare å klikke seg inn på hvert enkelt hus sin egen presentasjonsside. Her vil du finne et bildegalleri hvor du enkelt kan se nærmere på alle tegningene. Du finner listen over alle våre flermannsboliger her.

I galleriet under viser vi deg noen eksempler på tegninger av noen flermannsboliger du finner i vårt sortiment.

Eksempler på fasade-tegninger av flermannsboliger

Hva er forskjellen på en tomannsbolig og en flermannsbolig?

En tomannsbolig er en bolig som består av to enheter. Inneholder eiendommen tre leiligheter eller to leiligheter og en eller flere selvstendige hybler/hybelleiligheter, er det en flermannsbolig.

Her ser du et eksempel på en tomannsbolig

Tomannsboligen Charon på ett plan med saltak, mørkgrå kledning og hvite omramminger. Kveldshimmel, to trestoler og levende bål i hagen. Tomannsboligen Charon på ett plan
Flermannsboligen Otto med åtte enheter. Flermannsboligen Otto med åtte enheter.