Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~5 min

Arkitekttegnet ferdighytte

Alle ferdighytter du ser her på nettsiden vår er tegnet og utviklet av erfarne arkitekter.

Selv om da mange av våre hyttekunder kan velge seg ut samme hyttemodell, blir sjelden hyttene helt like når de står ferdig bygget. Årsaken til dette er at vi i BoligPartner alltid endrer, tilpasser og justerer på våre ferdighytter slik at kunden får akkurat de løsningene han eller hun ønsker seg. Noen ganger kan en kunde ha behov for ekstra soverom, større stue eller overbygd uteplass på hytta. Hvis hyttemodellen som velges ut ikke har dette i sin planløsning, så justeres dette slik at hytta passer perfekt til kundens ønsker, behov og til tomten hytta skal bygges på. 

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Hva betyr arkitekttegnet ferdighytte

En arkitekttegnet ferdighytte er en hytte som er helt klar til å bygges. Det betyr at arkitekten har tegnet ferdig alle løsningene i hytta og våre ingeniører har gjort alle beregninger slik at hytta er byggeklar. En ferdighytte fra BoligPartner er en såkalt katalogmodell, slik at denne hytta kan du studere detaljene på i vår digitale hyttekatalog. 

Når du skal bygge ny hytte, kan du velge å kontakte en arkitekt direkte. Her kan du få hjelp til å tegne din hytte helt fra bunn. Når du kontakter oss, så vil du først få god hjelp av en hyttekonsulent. Sammen avklarer dere hvilke funksjoner som er viktig at deres hytte inneholder. Hvilke behov har dere i dag, og hva blir viktig i årene som kommer. Hva med budsjett og tomtevalg? Dette er viktige temaer som dere som kunde får god hjelp til å finne svarene på. 

Våre hyttekonsulenter setter også opp en økonomisk plan for ditt byggeprosjekt, slik at du får en detaljert oversikt over de ulike utgifter og kostnader for hele byggeprosjektet. Videre står alltid BoligPartner sine erfarne arkitekter og ingeniører klare til å tilpasse og skreddersy deres drømmehytte. På denne måten blir alle ferdighytter fra BoligPartner unike og du får sette ditt preg på din nye fritidsbolig. 

BoligPartner er et trygt valg

Siden oppstarten i 1993 har BoligPartner realisert nær 15.000 hus og hyttedrømmer rundt omkring i hele landet. Våre arkitekter vet hva som fungerer og har lang erfaring i å tilpasse løsninger etter kundens ønsker. Du kan trygt velge en arkitekttegnet ferdighytte fra oss. 

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Våre mest populære arkitekttegnede ferdighytter