Boligpartner

Tur-hyttene - perfekt for de friluftsglade

Her ser du vår hytteserie - Tur-hyttene! Dette er prisgunstige og meget plasseffektive hytter som passer spesielt godt for den sporty familien.

Vi elsker friluftslivet! Enten det er fra sykkelsetet med raske tråkk bortover fjellstiene, fra skiløypa med vintersola i ryggen, fra båten som vugger i bølgene eller ved fjellvannet med fiskestanga i hånda.

Derfor har BoligPartner utviklet Tur-hyttene. Kolleksjonen består av spennende hytter med smarte og gjennomtenkte løsninger for en aktiv og friluftsglad familie. 

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plasseffektive hytter

Tur-hyttene er plasseffektive hytter med stort fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Alt tilrettelagt slik at dere kan nyte opplevelser sammen – sommer som vinter.

Hyttene i denne serien har ulike størrelser og noen av dem har også hems. Hemsen gir muligheter for flere sengeplasser og andre smarte løsninger som et ekstra tv-rom, et lekerom for barna eller kanskje en lesestue der man kan trekke seg tilbake.

Les mer om å bygge hytte med hems her

Tur-hyttene er prisgunstige og bygges med samme kvalitet og solid håndverk som alle våre andre hus og hytter.

Fjell eller svaberg - du bestemmer 

Tur-hyttene glir lett inn i omgivelsene, enten det er på fjellet eller ved svabergene.

Ro 1 med hems - eksteriør sommer - XR 2020 original-web.jpg Hyttemodell RO2 med hems i Tur-serien

Hytter i vår Tur-serie

Denne oversikten viser hytter i vår Tur-serie.

Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Mer om våre hytter

Klikk deg videre og les mer om hytter fra BoligPartner her

Moderne ferdighytte fra BoligPartner

Våre moderne ferdighytter spiller på lag med naturen. Uttrykket er tidsriktig og arkitekturen glir fint inn i omgivelsene – enten du ønsker å bygge på fjellet eller ved sjøen.