Vil du bli storkunde hos oss?

Som storkunde får du muligheten til å benytte alle BoligPartner sine tegninger av hus, hytter og flermannsboliger. Du får bistand fra vårt erfarne hovedkontor bestående med alt fra teknisk bistand, logistikk, kalkyler og markedsføring. Les mer om dette i avsnittet Fordelene med å bli storkunde.

Du får også din egen kontaktperson på hovedkontoret som bistår deg med informasjon, rådgivning, sparring, veiledning og koordinering. Slik kommer du raskere fra planleggingsfasen og over i salgsfasen og byggefasen. Enkelt og forutsigbart. 

Hva betyr dette for deg?: Frihet til å velge fritt fra vårt sortiment, våre tjenester, samt være en del av Norges største fagmiljøer innen trebyggeri.

Kan dette være noe for deg? Da håper vi at du tar kontakt ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Da vil vår storkundeansvarlig Even Ekse Nesset ta kontakt med deg og svare på dine spørsmål om det å være storkunde. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å kontakte oss. 

Du kan også ringe storkundeansvarlig Even på mobil: 479 09 838 for detaljer og opplysninger. 

Even E. Nesset

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine personopplysninger sendes på mail til vår storkundeansvarlig slik at vi kan ta kontakt med deg.

Fordelene med å være storkunde hos oss

BoligPartner er i dag en av Norges største boligbyggere, og gjennom snart 30 år i bransjen har vi realisert over 15.000 bolig- og hyttedrømmer. Det har gitt oss en bred og verdifull erfaring. Vi har rundt 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk med til sammen over 550 ansatte.  

Er du vår nye storkunde?

Et solid støtteapparat i ryggen - 40 ansatte i teknisk avdeling

En storkunde i BoligPartner får tilgang til Norges største og mest komplette in-house fagmiljø innen trehus. Dette sikrer deg muligheten til å få et solid støtteapparat i ryggen, som gir både kvalitet og trygghet gjennom alle prosesser. På hovedkontoret vårt på Tjuvholmen i Hamar kan vi tilby deg bistand fra våre in-house arkitekter og rådgivende ingeniører som hjelper deg med å velge riktig og gode boliger for dine prosjekter. Til sammen består teknisk avdeling av over 40 ansatte, med forskjellige bakgrunner, som sivilarkitekter, arkitekter, sivilingeniører, ingeniører, fagskole, byggmester etc. Vi tilbyr komplett prosjekteringsarbeid og har sentral godkjenning for prosjektering.

Riktig mengde materialer til avtalt tid - Innkjøp og logistikk

Logistikkavdelingen har egne ansatte som kalkulerer prosjektene dine i SmartKalk. Avdelingen har også ansatte som jobber med innkjøp for å sikre at vi kan tilby de beste innkjøpsavtalene. BoligPartner tar ansvar for at riktig mengde materialer blir levert ut til byggeplass, til avtalt tid. Kalkyletjenesten vår er gratis.

Vi vet at riktige kalkyler, med pris-, levering- og mengdegaranti er viktig for å kunne sikre våre storkunder trygghet rundt inntjening, bedre kapasitet, riktig bemanning og kontroll rundt prosjektene.  

En kreativ markedsavdeling

BoligPartner er en kjent merkevare, som gjør innsalg for dine prosjekter mye enklere. Vår dyktige markedsavdeling kan bistå med produksjon av det du trenger i forbindelse med salg: det være seg innhold til nettsider, markedsmateriell, annonsering og prospekter.

Dedikert kontaktperson på Hovedkontoret

Som storkunde hos oss, forholder du deg til én fast person. Dette blir din kontaktperson inn mot hovedkontoret og alle tjenester som du ønsker levert fra avdelingene her. Det sikrer deg raske svar på dine spørsmål og en ryddig inngang til hovedkontorets mange tjenester og service. 

Flyfoto av hovedkontoret til BoligPartner på Tjuvholmen i Hamar.