Boligpartner

Nyter sommerfri i egen hytte

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 05. desember 2023
Lesetid: ~4 min

graho_med_hems_skeikampen7-kopi.jpg Hannah Aalborg Rønaas og Gustav Holm Rønaas trives veldig godt på hytta.

Kun to timer hjemmefra venter roen, friheten og kosen. Bli med på hyttebesøk hos familien Rønaas fra Jessheim, som tok sats og fulgte drømmen om å bygge sin egen hytte ved Skeikampen.

graho_med_hems_skeikampen9-kopi.jpg Hanna og Gustav koser seg med brettspill sammen med barna Kristian og Markus.

-Det er ikke gitt at man kan ha egen, ny hytte når man er under 40 år gammel. Jeg er så utrolig glad for at vi satset på hyttedrømmen vår og at vi turte å gjøre det. Det har vi ikke angret en dag på, forteller Hannah Aalborg Rønaas.

Finner roen på hytta

Det er ingen tvil om at familien på fire nyter fridagene på hytta. For det gir en helt spesiell ro, å kunne reise opp på sin egen hytte.

-Vi slipper å pakke baggen, det er bare å sette seg i bilen etter jobb på fredag. Så kan vi nyte tacoen her på hytta på kvelden. Og når søndagen kommer, så slipper du å våkne opp med følelsen av at du straks skal vaske sengetøy og gjøre rundvask på hytta. Slik man gjør, når man låner ei hytte eller er på hyttebesøk. Her på vår egen hytte kan vi gjøre akkurat som vi vil, og det er en god følelse, forteller Hannah, som er glad de slipper å tenke på oppussing og vedlikeholdsarbeid når de er på hytta.

graho_med_hems_skeikampen3-kopi.jpg Høyt under taket i stua på hytta til familien. Modellen heter Gråhø med hems.

Bestill gratis, digital hyttekatalog og se alle de fine bildene av hytta til familien

I vår hyttekatalog kan du bli med på hyttebesøk til familien Rønaas. Se hvor flott de har fått det og les mer om hva de synes er viktig når man skal bygge ny hytte.

La deg inspirere av våre hytter

Her kan du studere alle våre hyttemodeller og lese flere hyttereportasjer.

Klikk her