Boligpartner

Se våre store fjellhytter

Drømmer du om ei eksklusiv og stor fjellhytte med mange soverom, store sosiale soner, flere bad og imponerende vinduer slik at du virkelig kan nyte utsikten over fjellene eller skogen rundt hytta? Du finner din nye drømmehytte hos oss.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 13. februar 2024
Lesetid: ~11 min

Mange av våre kunder ønsker å bygge en eksklusiv og stor fjellhytte med rikelig plass. Hit kan man enkelt invitere med familie og venner til avslappende fridager omgitt av natur, ro og frisk luft. Med en ny, stor fjellhytte er det alltid nok soveplasser, romslige sosiale soner samt muligheter for å bygge flere bad slik at gjestene raskt føler seg hjemme. Her er det plass til alle, noe som gjør det enkelt å slappe av og lade batteriene.

Les om hvorfor du bør bygge ny fjellhytte her.

Spesialtegnet stor fjellhytte på 212 kvm med moderne løsninger og masse vinduer- se disse illustrasjonene

Her er noen av våre store fjellhytter

Last ned GRATIS, digital hyttekatalog

Bygg en stor fjellhytte - akkurat slik du ønsker

Atle Maurud er hytteutvikler i BoligPartner. Han bistår mange av våre kunder som ønsker å spesialtegne sin store fjellhytte. 

-Ofte ønsker kundene flere soverom, eller en badstue. Andre ønsker å ha et gjestetoalett ekstra. Vi har også kunder som har funnet sin drømmehytte i vår katalog, men som spør oss om hytta kan bygges i en annen stilart. Uansett hvilke ønsker og behov du har, skal det alltid være enkelt å skreddersy løsninger slik at du får akkurat den store fjellhytta du ønsker deg, forteller Maurud.

Ta gjerne direkte kontakt med Atle. Du treffer han på e-post eller mobil: 901 77 477

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud. Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.
Seniorarkitekt, Idar Sambu, har tegnet ferdighus og ferdighytter for BoligPartner i over 22 år. Seniorarkitekt Idar Sambu har over 22 års erfaring med å skreddersy fjellhytter og ferdighus til våre kunder.

Vi tilbyr arkitekttegnet fjellhytte i store størrelser

I vår hyttekatalog finner du hytter i ulike stilarter og størrelser. Vi har alt fra klassiske fjellhytter til store moderne hytter som sklir flott inn i terrenget. Dette er katalogmodeller tegnet av våre arkitekter. Det betyr ikke at du må bygge fjellhytta slik som den presenteres og illustreres i vår hyttekatalog.

Våre arkitekter tegner gjerne om modellen slik at du får din unike, store fjellhytte. Vi kan tegne hytta større, eller mindre. Vi kan utvide fjellhytta og skreddersy en løsning som passer perfekt på tomten du ønsker å bygge på.

Jeg ønsker en gratis samtale med arkitekt

Få gode tips og råd fra en av våre arkitekter. Klikk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for å gjøre en nærmere avtale.

Idar Sambu, seniorarkitekt i BoligPartner, skreddersyr planløsninger. Våre arkitekter skreddersyr innholdet i din store fjellhytte.

Hva skal din store fjellhytte inneholde?

Våre arkitekter er opptatt av hvordan du ønsker å bruke fjellhytta. Derfor snakker vi mye sammen om dine behov. Hvor mange soverom ønsker dere? Er det behov for et hjemmekontor på hytta? Hva med antall bad, toaletter, badstue og vaskerom? Du vet selv best hvordan du ønsker å ha det på din hytte. Vi hjelper deg med å disponere arealet og skreddersy løsninger.

Størrelse på fjellhyttene

I vår hyttekatalog finner du fjellhytter i størrelse fra 46 kvm til 148 kvm. Det betyr at vi har hyttemodeller som passer for alle, i ulike stilarter og prisklasser. Les mer om fjellhytter i ulike prisklasser her.

Husk at selv om en hyttemodell presenteres med en planløsning i vår katalog, betyr ikke dette at du må bygge hytta slik. Vi hjelper deg med å tilpasse den fjellhytta du liker best, slik at resultatet blir perfekt for deg og tomten din.

Skramstad er en av våre små hytter på under 50 kvm. Her er hytta vist frem i kvelddstemning, plassert på en tomt nede ved vannet. Skramstad er en av våre små hytter på under 50 kvm.
Fjellhytte Besshø Fjellhytte Besshø, som passer fint inn på skrå tomter
Storstuggu mørk eksteriør Oxi 2019 original - ny himmel - ekstra nede.jpg Storstuggu, vår største fjellhytte på 148 kvm.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Fjellhytter med store vinduer

Følelsen av å være i ett med omgivelsene på hytta er helt magisk. Tenkt så herlig å sitte inne i din nye fjellhytte mens snøstormen herjer utenfor de store stuevinduene. Eller når morgensola klatrer opp bak fjelltoppene og hilser på deg med sine gule stråler som skinner varmt inn gjennom kjøkkenvinduet på morgenkvisten.

Mange av våre fjellhytter har imponerende vinduer. Det gir en åpen og luftig atmosfære i hytta, masse naturlig lys og en behagelig nærhet til naturen utenfor.

Bygg ny, stor fjellhytte i 2024

Les alt om alle våre hytter her