Boligpartner

– En stor trygghet med BoligPartner i ryggen

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~5 min
Sognehus i Sogndal med Geir Erik Røysli (f.v.) (sluttet) Terje Hove Thorsnes (daglig leder) og Åsmund Jordet (byggeleder)

For over seks år siden ble Sognehus AS i Sogndal forhandler av BoligPartner. Det visste seg å være et klokt valg som daglig leder Terje Hove Thorsnes aldri har angret på.

– Det er alltid en trygghet å ha BoligPartner i ryggen, sier han 

Økt salgstrykk i koronaperioden

Fordelene av å være med i BoligPartner-familien ble ekstra viktige da Koronakrisen inntraff Norge i mars 2020. 

– BoligPartner var ekstremt gode. De la alt til rette for at vi skulle klare å opprettholde samt øke salget vårt i denne perioden. Vi fikk hele tiden nye oppdateringer, anbefalinger og råd i forhold til hvordan vi best skulle håndtere situasjonen. Selv fikk vi en kjempegod periode med mye salg i tiden etter påske og da kjenner man virkelig at BoligPartner er en trygg organisasjon å være med i, forteller Terje.

BoligPartner har kun norske og nordiske kvalitetsleverandører. Det gir kort vei fra fabrikk og ut til byggeplass. Så selv med stengte landegrenser, kunne BoligPartner levere materialer ut til byggeplass og holde disse åpne og i full drift.

– Vi startet opp flere nye byggeprosjekter midt i de tøffeste korona-ukene. Det var helt uproblematisk og veldig positivt for våre kunder som satte stor pris på at vi kunne levere, forklarer Terje. 

Proff administrasjon

Salgsleder hos forhandler Byggmester Ulsund & Lindseth AS, Kurt Even Lindseth, er enig. Selv har han vært med som forhandler i BoligPartner i over 10 år.

– BoligPartner sitt hovedkontor er som alltid veldig tilgjengelige. Vi opplever nå en økning i antall henvendelser og jobber med mange salgskontrakter. Da er det veldig godt å vite at man har en proff administrasjon i ryggen, forteller han.

Byggmestrene Ulsund & Lindseth i Namsos har vært forhandler i BoligPartner i over 10 år. Her ser vi tidligere daglig leder Anja Brasøygård og boligkonsulent Kurt Even Lindseth. Foto: Bjørn Tore Ness i Namdalsavisa.

Kort vei til arkitekten

Forhandlerne trekker også frem nærheten de har til BoligPartner sitt hovedkontor på Hamar. Her er Norges største fagmiljø innen trehusbygging samlet. Som forhandler i BoligPartner trenger du derfor ikke å ansette egne ingeniører, kalkulatører, økonomer, arkitekter eller markedsfolk. Alle disse funksjonene får du tilgang til fra hovedkontoret akkurat når du ønsker. Du slipper å ha fastkostnaden selv og betaler i forhold til omsetning. Sagt med andre ord: Du får fagfunksjonene når du trenger dem og betaler ikke for dem når du ikke trenger dem.  

For Sognehus har spesielt videomøter med arkitekter blitt et sentralt og viktig salgsverktøy. Det er fint å kunne møte arkitekten direkte og få gode råd samt hjelp til å skreddersy akkurat de løsningene som kunden trenger. Noen ganger har Sognehus også med seg kundene sine inn i videomøtene med arkitekten. 

– Disse videomøtene med arkitekter er en stor fordel når man driver med salg. Vi tar våre kunder på alvor og da er det alltid fint å ha erfarne arkitekter kun en rask telefon unna, understreker Terje som også synes det er fint å ha hjelp av en dyktig markedsavdeling som bidrar til masse kataloghenvendelser og klikk inn til nettside.

Sterk teamfølelse

Noe av det aller beste med å være forhandler i BoligPartner, er den sterke teamfølelsen. Du står aldri alene og får muligheten til å delta på mange ulike samlinger og kurs. 

– Vi gjør hverandre gode og lærer veldig mye av hverandre på slike samlinger. Folk deler sine erfaringer. Det synes jeg er helt supert og spesielt viktig hvis man er ganske ny i denne bransjen, mener Terje Hove Thorsnes.

Kurt Even Lindseth er enig.

– Jeg føler at jeg er med i et stort team og har stor nytte av de gode, faglige samlingene vi har, understreker han. 

Eksteriør-illustrasjon av herskapelige Holmgaard

Vil du bli forhandler i BoligPartner?

Klikk deg inn til vår side og les mer om fordelene med å være en del av vår store BoligPartner-familie.

Her får du mer informasjon