Boligpartner

Alle våre artikler

Vinkelhus: Eneboliger som gir deg ly for vinden og privat uteplass

Hva er de største fordelene med å bygge et vinkelhus? Og hvilke vinkelhus fra BoligPartner er mest populære? Her finner du svarene.

Les mer
Kveldsillustrasjon fra hovedstua i husmodell Adria. Her er det store vindusflater, hyggelig peis og harmoniske farger. I taket er det eikespiler.

Takhøyde i bolig – hva er standard?

Hva er egentlig standard takhøyde i et nytt hus og kan du selv velge en høyere takhøyde hvis du ønsker? Se våre svar og råd til deg her.

Les mer

Bygge hus selv – se våre beste tips til hvordan du kan få billigere hus med økt egeninnsats

Det er mye du kan gjøre for å redusere totalkostnaden når du skal bygge nytt hus selv. Se våre gode råd her.

Les mer

Halvrundt vindu i herskapelig hus

Legg merke til det flotte halvrunde vinduet i flere av våre herskapelige hus. En vakker detalj som du gjerne finner igjen hvis du studerer eldre, storslotte villaer.

Les mer

Barnefamilier ønsker seg gjerne 180 kvm hus

Etter over 30 år i boligbransjen, har BoligPartner realisert tusenvis av boligdrømmer for barnefamilier over hele landet. Felles for mange av familiene er at de ønsker seg å bo i et 180 kvm stort hus. Se vårt brede utvalg av husmodeller i denne størrelsen her.

Les mer
Kveldsillustrasjon som viser den åpne kjøkken- og stueløsnigen i husmodellen Berga. Her er det store vinduer og døren til uteplassen står åpen.

150 kvadratmeter hus som rommer alt du trenger

Hvor stor plass ønsker du deg i ditt nye hus? I BoligPartner har vi mange spennende husmodeller på cirka 150 kvadratmeter som inneholder akkurat de rommene som mange av våre kunder etterspør.

Les mer
Lån fra Husbanken er gunstig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan bygge nytt hus med finansiering fra Husbanken.

Spar tusenlapper hver måned med boliglån i Husbanken

I dette prosjektet er flere boliger forhåndsgodkjente for finansiering i Husbanken. Det betyr at du kan søke om boliglån i Husbanken til å kjøpe en av disse boligene. Boligrenten i Husbanken er per 1. mars 2024 over 1 prosent lavere enn i tradisjonell bank, noe som betyr at du sparer tusenlapper hver eneste måned.

Les mer
Moderne drømmehus med stilrene detaljer. Vår Matera blir lagt merke til.

Moderne hus med skråtak

Vi har mange moderne hus med skråtak. Se modellene og lær mer om de ulike skråtakene.

Les mer
Takterrassen på den moderne husmodellen Savona her i kveldslys.

Funkishus med takterrasse

Når du bor i et funkishus med takterrasse får du din egen oase på toppen av hjemmet ditt. Her er det luftig og godt og du er langt vekk fra kjas og mas på bakken.

Les mer

Flytter fra en stor, eldre enebolig til prisgunstig, nytt hus på 87 kvm

Akkurat her skal Line og Kjetil bygge sitt drømmehus. Nå gleder de seg til å bruke fritiden sin på andre ting enn vedlikehold, oppussing og tidkrevende hagearbeid.

Les mer
Ylva og Andreas i ny tomannsbolig

Ylva (24) og Andreas (25) stortrives i ny tomannsbolig

Drømmen var å kunne spare opp nok egenkapital til å kjøpe en helt ny bolig sammen. Nå storkoser de seg i ny tomannsbolig med masse plass og moderne løsninger.

Les mer

Ferdighus med store vinduer – se vår guide

Store vinduer gir et moderne og luksuriøst preg. Her er våre smarte tips til deg som drømmer om å bygge nytt ferdighus med store vinduer.

Les mer
Toril og Amund trives godt i sitt nye moderne hus.

Fikk 18 kvm. ekstra ved å løfte taket på huset

Ved å justere litt på taket til husmodellen Novara, fikk Toril og Amund akkurat det moderne hjemmet de ønsket seg. Her er skråtaket i 2. etasje erstattet med full takhøyde, store vinduer og masse ekstra plass.

Les mer

Slik blir Novara vårt mest prisgunstige moderne hus med to fulle etasjer

Prisen du må betale for å løfte taket slik at Novara får to fulle etasjer er svært liten, sammenliknet med verdien du får betalt tilbake med 18 ekstra kvadratmeter og ingen skrå tak i 2. etasje.

Les mer

Magisk jul ved havgapet

Sola gjemmer seg bak fjelltoppene, men lysstrålene hennes skaper desembermagi i fjæra på Sørarnøy i Nordland. Her ute på øya, med kun 300 innbyggere, har familien Tjore skapt sitt drømmested.

Les mer
Trani, ferdighus på 107 kvm

Ferdighus på 100 kvm

Er du på jakt etter å bygget et nytt hus på cirka 100 kvadratmeter? Vi har mange flotte ferdighus på 100 kvadratmeter som kan passe perfekt til dine ønsker og behov.

Les mer
Firemannsbolig som ferdighus - dette er Ariel

Se våre firemannsboliger som ferdighus

Vi tilbyr flermannsboliger tilpasset ulike kundegrupper. Her viser vi deg våre firemannsboliger som bygges som ferdighus.

Les mer
Store ferdighus - dette er vårt største hus Ladegaard

Store ferdighus

Store ferdighus passer fint om du ønsker ekstra god plass og mange muligheter i hjemmet ditt. Sjekk ut våre største husmodeller.

Les mer
Seniorarkitekt, Idar Sambu, har tegnet ferdighus og ferdighytter for BoligPartner i over 22 år.

Slik har trendene innen ferdighus endret seg

Fra store, herskapelige villaer på svære tomter til mindre hus med fleksible og fremtidsrettede planløsninger. Arkitekt Idar Sambu forteller om hvordan trendene innen ferdighus har endret seg utover 2000-tallet, og hva vi gjør for å utvikle nye hjem som kundene ønsker.

Les mer
Illustrasjon av flermannsbolig Lyren

Dette er fordelene med å kjøpe en helt ny leilighet eller rekkehus

Hvorfor er det både økonomisk lønnsomt og ekstra trygt å kjøpe en helt ny prosjektbolig, som for eksempel et rekkehus eller en leilighet? Her finner du de 10 viktigste grunnene.

Les mer
Byggeleder Kai Morten Stømner (t.v.) og boligkonsulent Lars Atle Nymoen kjenner på stoltheten hver gang et nytt hjem bygges.

-Fantastisk moro å skape hjemmet til folk

Kongsvingermannen Lars Atle Nymoen har drømmejobben. For det å kunne skape nye, gode hjem til så mange kunder i hjemkommunen sin, gjør han både stolt og takknemlig.

Les mer

Byggeleder Anders (35) med Raumarheim nummer 30 klar til overlevering

Få kjenner hver krik og krok i husmodellen Raumarheim bedre enn Anders Lundby. Nylig overleverte han nok en variant av BoligPartner sitt bestselgerhus til en spent familie som gleder seg til å flytte inn.

Les mer
Luftig følelse her i dette flotte rommet i husmodellen Asti, et moderne ferdighus på kun 105 kvm.

Bygde husdrømmen på 105 kvadratmeter

Med sine store glassflater og en takhøyde på hele 3,6 meter, er dette sosiale rommet hjemmets hjerte i huset til Celine og Fredrik.

Les mer
Ana Ferreira (t.h.) og Guri Antonsen (t.v.) jobber i arkitekturavdelingen til BoligPartner

Slipper lyset og naturen inn i våre funkishus

Når BoligPartner sine arkitekter tegner et nytt funkishus, er de alltid opptatt av den magiske kombinasjonen av vakkert gjennomlys og herlig utsyn slik at omgivelsene utenfor inviteres inn i hjemmet.

Les mer

Lun oase i nytt rekkehus

Da Vivi og Vegard møtte hverandre i voksen alder, fikk de lyst til å skape et nytt hjem sammen. Se hvordan de har fått det i sin delikate og personlige bolig med myke, lune soner – og naboer tett på.

Les mer

Velger solceller og bergvarme i nytt hus

For Helle og Goro er det et naturlig valg å investere i klimavennlige og energieffektive løsninger når de bygger et helt nytt hus. Derfor skal de bruke sola og grunnen der de bor til å varme opp det nye hjemmet sitt.

Les mer

Se familiens flotte uterom

Allerede før de kjøpte tomta, hadde Emil Breen planen klar for hvordan de skulle forvandle en skrå, steinete tomt om til et privat sommerparadis.

Les mer

Bygge ferdighus som tilfredsstiller krav fra Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge nytt ferdighus. Våre boligkonsulenter hjelper deg gjerne med å se nærmere på forutsetningene for lån og hvilke krav Husbanken stiller til boligen.

Les mer

Skreddersydde sin moderne boligdrøm

Cecilie og Joachim brukte god tid da de skulle planlegge sitt nye hus. Resultatet ble et vakkert hjem med rette linjer, smarte løsninger, lavere strømregninger og masse hverdagsluksus.

Les mer

Finn ditt nye hjem i vår huskatalog

Mange nye husmodeller, masse boliginspirasjon og spennende besøk hjemme hos noen av våre flotte kunder. Vi er stolte av vår huskatalog – som vi håper blir din inspirasjonsbok slik at du finner ditt sted her i denne store verden.

Les mer
Se hvordan denne familien valgte å bygge hus på egen tomt. Her ser vi det nye huset i front og det gamle huset bak.

5 tips til å bygge hus på egen tomt

Har du lyst til å bygge nytt hus i egen hage? Se vår guide med hva du bør tenke på og hvordan du kan komme i gang.

Les mer
Hvor vil du kjøpe tomt og bygge hus? Her ser vi et illustrasjonsbilde hvor boliggater, tomter og hus vises - sett ovenfra.

Kjøpe tomt og bygge hus – her er tipsene du trenger

Hva må du tenke på før du kjøper en boligtomt? Vi har gode råd å dele, slik at du gjør best mulig valg før drømmehuset skal bygges.

Les mer

Derfor sparer du penger hver måned ved å bo i et nytt hus vs. et brukt hus

Selv om du må ta opp et høyere boliglån for å bygge nytt hus, er det mer prisgunstig per år å bo i en nybygget bolig vs. i et eldre hus på samme størrelse. Her viser vi deg hvorfor.

Les mer

Fikk drømmen satt i system med arkitekttegnet bolig

Tenk å få sin egen drømmebolig skreddersydd til sitt eget drømmested. For Astrid Senning Eriksen og Gisle Eriksen ble drømmen virkelighet etter at seniorarkitekt Idar Sambu i BoligPartner arkitekttegnet deres bolig til en fjellgård i Grane kommune i Nordland.

Les mer

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Les mer
Eksteriør-illustrasjon av herskapelige Holmgaard

Bygge nytt hus? Her er de 10 mest vanlige spørsmålene vi får

Hva er det mest vanlig å lure på når man skal bygge nytt hus? Vi har spurt våre boligkonsulenter om hva kundene spør oftest om – se spørsmål og svar her.

Les mer

Slik ser familiens drømmekjøkken ut

Åpent, lyst og herskapelig. Slik kan kjøkkenet hjemme hos Linda-Mari og Erik beskrives. Sammen med en vakker kakkelovn som selve smykke i rommet, er dette kjøkkenet hjertet i familiens nybygde Raumarheim.

Les mer
Se hvordan denne familien valgte å bygge hus på egen tomt. Her ser vi det nye huset i front og det gamle huset bak.

Bygde nytt hus i egen hage

Ved å skille ut en del av hagen sin, kunne Olav og Anne Slettnes bygge seg et helt nytt hus på gratis tomt. Deretter var det bare å selge gamlehuset og flytte møblene sine over til sitt nye, moderne hjem.

Les mer
Herskapelige Holmgaard i moderne stil med svarte vinduer og dører. Dobbelt trappeløp med glassrekkverk og vinrom under den ene trappen.

Herskapelig hus i moderne stil

Er du en av dem som elsker det herskapelige uttrykket, men som trives best med moderne innredning og stil? Hvorfor ikke si ja takk til begge deler?

Les mer

Moderne løsninger gir et sunt inneklima

Bygger du nytt hus med BoligPartner er du sikret et moderne balansert ventilasjonssystem. Det bidrar til at dere får et godt inneklima med frisk og behagelig luft, samtidig som systemet gjenvinner cirka 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

Les mer

Ditt sted her i denne store verden

Store boligdrømmer kan passe fint i mindre hus! Se våre beste tips til hvordan du kan bygge nytt hus, holde kostnadene nede og samtidig få plass nok til det du ønsker.

Les mer

Sju tips til smarte løsninger for hus på mindre tomter

Hvordan sikre smarte løsninger for hele familien når du skal bygge hus på liten tomt? Seniorarkitekt i BoligPartner, Idar Sambu, deler sine beste råd med deg.

Les mer

BoligPartner bygger trehus

I BoligPartner spiller vi på lag med skogen og naturen, og vi skal ta ansvar for de generasjonene som kommer etter oss. Derfor har vi målrettet fokus på bærekraft i alt vi gjør, og har satt oss konkrete bærekraftsmål som vi jobber etter. BoligPartner skal bidra til en bærekraftig fremtid med bygg i tre og klimasmarte løsninger. Bra for deg – sunt for miljøet – og bygget for kommende generasjoner.

Les mer

Med gode råd i byggeprosessen

Dagny Beate Dagsland og John Petter Strand er i innspurten med å bygge sin drømmebolig i Stavanger. Underveis har de lært mye – nå gir de deg sine beste råd for en god byggeprosess.

Les mer

En lærerik skoledag i skogen

Hvordan kan vi ta bærekraftige valg i fremtiden? Det er et viktig spørsmål som ivrige elever fra Nordli skole søkte etter svarene på da de ble med Skogselskapet og BoligPartner på en skoledag i skogen.

Les mer

Vi søker dyktige tømrerlag og snekkerfirmaer

Ønsker dere å samarbeide med en solid leverandør som er opptatt av kvalitet, smarte rutiner, solide systemer og sikkerhet på byggeplass? Nå er BoligPartner på jakt etter dyktige tømrerfirmaer som ønsker å bygge våre kunders drømmehjem og fritidsboliger.

Les mer

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer!

Eveline Kopperstad og Anders Teige nyter både småbarnslivet og den flotte utsikten i sitt nye hjem på Nerlandsøy. Sammen med sønnene Benjamin (5) og Joakim (1) har de funnet seg godt til rette i en tilpasset Sagatun.

Les mer

Vi bygger lune hjem med brannsikker isolasjon

Visste du at isolasjonen i ditt nye BoligPartner-hus både sparer energi ved å opprettholde en optimal innetemperatur, er svært brannsikker, vannavvisende, absorberer lyd og kan resirkuleres?

Les mer

Våre grønne samarbeidspartnere

BoligPartner bruker anerkjente norske og nordiske kvalitetsleverandører.

Les mer
Øyvind Bustad i planavdelingen har mange gode råd til deg om hvordan du kan utnytte tomten din best mulig.

Slik løser vi tomten din

Slik løser vi tomten din Hvor bratt kan innkjøringen til huset ditt være og hvilken høyde i terrenget bør boligen plasseres på? Det er mange krav å ta hensyn til når du bygger nytt hus. Vi vet hvilke.

Les mer
Illustrasjon som viser walk-in garderoben i vår herskapelige Ladegaard

Ti tips til walk-in garderobe

Drømmer du om et eget rom til klærne dine? Her er ti gode tips til deg som ønsker å skape en praktisk og velfungerende walk-in garderobe.

Les mer
Kveldsstemning fra to leiligheter i firemannsboligen Fern hvor mennesker sitter på terrasse og veranda og leser.

Slik jobber vi med våre bærekraftsmål

Her kan du lese mer om hvordan vi i BoligPartner konkret jobber med våre fem viktige bærekraftsmål.

Les mer

BoligPartners bærekraftsmål

Ved å ivareta naturressursene og bruke kortreiste leverandører og lokale partnere, skal vi bidra til lokal verdiskapning og klimasmarte produkter. Derfor skal BoligPartner fortsette å gjøre det vi alltid har gjort – å bygge en bærekraftig framtid i tre.

Les mer

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

Les mer

Lune labber med vannbåren varme

Når du bygger nytt hus velger du deg et oppvarmingssystem for minst 30-40 år fremover i tid. Vi forstår veldig godt at mange av våre kunder ønsker vannbåren varme, som alltid sikrer en jevn varme i huset og bidra til et behagelig og godt inneklima.

Les mer

Bygde stort hus – bruker mindre strøm

Da Marie og Thor bodde i en eldre bolig på 150 kvm, brukte de 30.000 kWt i året. Det er hele 10.000 kWt mer enn det de bruker i dag, i sitt nye, store hus fra BoligPartner.

Les mer

Fikk drømmehuset tilpasset den skrå tomta

Da Kamilla og Lasse skulle bygg nytt hus, lyttet de til drømmene sine. Resultatet ble en herskapelig boligdrøm over tre etasjer – skreddersydd den skrå utsiktstomten.

Les mer

Hjemmelagde pepperkaker

Det er ingen tvil om at pepperkaker hører julen til. Matprat.no gir deg oppskriften på hvordan du kan lage god, hjemmelaget pepperkakedeig.

Les mer

Eplegløgg som velkomstdrikke

Eplegløgg med deilig kryddersmak er et godt velkomstdrikke i den kalde, fine tida. Matprat.no har en fin oppskrift på hvordan du kan lage egen eplegløgg med deilig kryddersmak.

Les mer

Stjerneklare netter med uendelig takhøyde

Stjerneklare netter med uendelig takhøyde Din egen oase midt i byen? Løftet opp fra bakkens kjas og mas. Luftig med utsikt og egen ”skyline”. Takterrassen innbyr til lange kvelder som kan nytes med gode venner og familie – eller helt alene om du vil. Gode samtaler, hyggelige stunder og verdifull stillhet – du finner det på takterrassen.

Les mer

Smarte løsninger for din walk-in garderobe

En walk-in garderobe er alle kvinners drømmerom. Nå gir interiørarkitekten deg noen gode tips på veien når du skal planlegge ditt personlige garderoberom.

Les mer

Vi har landets mest tilfredse eneboligkunder

I 2021 hadde BoligPartner landets mest fornøyde kunder. Og aller flest fornøyde BoligPartner-kunder var det forhandler Bygg Team på Gol som har. Det kommer frem på Prognosesenteres bransjemåling for 2021.

Les mer

Fra Nostalgi til Moderne

Utgangspunktet var et klassisk hus med vindussprosser og mønedekor. Resultatet ble en moderne drømmebolig med rene flater, store vinduer og masse lys.

Les mer
Illustrasjonsbilde av Funkishuset Mira

Hva er den perfekte uteplassen for deg?

Drømmer du om festlige sommerkvelder med gode venner på takterrassen, eller stille, varme kvelder med en god bok på balkongen? Våre hus har uteplasser for enhver smak - og vi hjelper deg gjerne med å skape de perfekte uteplassene i ditt drømmehus.

Les mer
Store ferdighus - dette er vårt største hus Ladegaard

Drømmehus fra BoligPartner

Ønsker du å bygge et nytt hus som tilpasses akkurat dine ønsker og behov? Velger du BoligPartner som husleverandør kan du være trygg på at du får kvalitetshjelp gjennom hele byggeprosessen til å bygge ditt drømmehus.

Les mer

Erfaren leverandør av ferdighus

BoligPartner har snart 30 års fartstid som leverandør av ferdighus.

Les mer

We are looking for skilled Carpentry Companies

Do you want to work with a solid company who is concerned with quality, smart routines, solid systems and safety on the construction site? BoligPartner is now looking for skilled carpentry companies that want to build our customers' dream homes and holiday homes in Norway.

Les mer

Julefeiring i nytt hus

Det kribler i magen og øynene stråler i ansiktet til Carabella. Endelig er det jul.

Les mer

Ga hverandre sitt JA på byggeplassen til sitt nye hjem

Samtidig som deres herskapelige boligdrøm reiser seg på drømmetomten, kunne June Olstad og Trond Grinden gi hverandre sitt JA – midt ute på byggeplassen.

Les mer

Bygge hus? Her er fem gode grunner til å velge BoligPartner

Ønsker du å bygge nytt hus, men er i tvil om hvilken leverandør du skal velge?

Les mer

En verden av velvære på ditt private spa-bad

Stig inn, og lukk døren. En forfriskende følelse av velvære venter på deg her inne. Legg fra deg dagens stress og mas. Kjenn på roen som hilser deg velkommen. Nå skal livet nytes - her inne på ditt eget velværerom med spa-kar og sauna.

Les mer

Våre rådgivere gir deg økonomisk trygghet

Hos BoligPartner setter vi kompetanse høyt, og våre ansatte har god erfaring og kunnskap om å bygge nytt hus. Vi er en trygg samarbeidspartner som er med deg gjennom hele prosessen – både før kontrakten er signert og gjennom selve byggingen.

Les mer
Fem funkishus tilpasset etter kundens ønsker.

Fem funkishus skreddersydd til kundenes ønsker

Utgangspunktet var samme husmodell, men resultatet ble fem helt unike moderne drømmehus. Når BoligPartner bygger nye eneboliger er det alltid kundens ønsker og behov som er viktigst.

Les mer

- Vi gleder oss til et enklere liv i nytt hus

Ekteparet Ole-Håkon Enger (43) og Kari Vik (47) flytter fra stor enebolig på Rena til et splitter nytt townhouse (114 kvm) på Sandvika Strand ved Hamar. – Vi ser frem til å bruke mindre tid på vedlikehold, snømåking og gressklipping, og mer tid på kulturtilbud, venner og familie, sier de.

Les mer

Teknologien du ønsker deg på kjøkkenet

Nordmenn investerer stadig mer penger i husets viktigste rom. La deg friste av hvitevarer fullproppet med teknologi, integrerte mobilladere i benkeplaten og lydanlegg i sokkelen.

Les mer

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Les mer
Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset.

Ferdighus på ett plan

Lettstelt og tilgjengelig, med hagen like utenfor. Våre smarte ferdighus på ett plan er et godt alternativ til leilighet.

Les mer

Bygge hus i LNF-område

Har du lyst til å bygge nytt hus, men tomten du ønsker å bygge på er i et LNF-område? Da må du lese videre her.

Les mer

Vår økonomiske plan gir deg et trygt boligkjøp

Å bygge et nytt hus er en av de aller største investeringene du gjør i livet. Vi vet at du trenger en fullstendig oversikt som viser akkurat hvor mye husprosjektet koster, og en trygghet på at sluttsummen blir som forventet.

Les mer
Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden.

Lite ferdighus som passer til deg

Ønsker du å bygge et lite ferdighus? Ta en kikk på våre smarte modeller her.

Les mer
Vivi og Vegard bor i den brune boligen, som ligger på rekke med totalt 12 boliger.

Rekkehus - her bor du trygt og godt

Et nytt rekkehus gir deg en fin inngangsbillett til boligmarkedet. Her bor du trygt og godt med naboen vegg i vegg.

Les mer
Illustrasjon av vårt moderne hus Aragona, pent plassert langs strandkanten.

Hvor stort hus kan du bygge på en 520 kvm stor tomt?

Her viser vi deg et regneeksempel for å enklere illustrere hvordan du kan regne deg frem til hvor stort hus du kan bygge på tomten din.

Les mer
Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden.

Små ferdighus med store muligheter

Ønsker du å bo i et hus, men trenger ikke så stor plass. Da anbefaler vi deg å se på våre små ferdighus. Dette er små, smarte hus som gir store muligheter.

Les mer

Hva er utnyttelsesgrad?

Utnyttelsesgrad bestemmer hvor stor del av eiendommen du har lov å bygge på. Når du skal bygge, må du alltid holde deg innenfor det som kalles tillatt grad av utnytting på din tomt.

Les mer
Savona er et moderne hus i tre etasjer som her illustreres i et sommerlig miljø hvor man ser de flotte uteplassene som er integrert i huset.

Ferdighus på skrå tomt

Ligger tomten du har lyst til å bygge på i skrått terreng? Det går helt fint. I BoligPartner har vi mange ferdighus som du kan bygge på skrå tomt.

Les mer

Hva koster våre mest populære hus?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på et av våre mest solgte hus. Bestill gjerne vårt nye pris-magasin, så får du raskt tilgang til flere priser på våre kunders favoritthus. Bestill magasinet gratis her.

Les mer
Eksteriør av husmodell Troia plassert i et boligfelt i sommermiljø, her ser vi inngangsparti og innkjøring til garasje.

Ferdighus med integrert garasje

Er tomten du skal bygge på liten? Da er det alltid lurt å velge en husmodell som har garasje i bygningskroppen.

Les mer

Ferdighus med 5 soverom

Er dere på jakt etter et stort ferdighus med fem soverom? I BoligPartner har vi flere modeller som kan passe perfekt til deres ønsker og behov.

Les mer
Husmodellen Aasheim her plassert på en skrå tomt med stor hage. Huset har en sokkeletasje, hovedetasje og 1. etasje. Her vises huset i varm fargetone med rød takstein.

Ferdighus med 2 utleiedeler

Er du på jakt etter et nytt ferdighus med 2 utleiedeler? Ta en nærmere kikk på vår husmodell Aasheim.

Les mer

Erfaringer med ferdighus

Vi har spurt noen av våre kunder om å dele sine erfaringer med å bygge nytt hus og ny hytte med oss i BoligPartner.

Les mer

Bygg nytt hus og få ekstra gunstige lånebetingelser

Alle nye kataloghus fra BoligPartner er så energieffektive at de oppnår energimerke B. Det kvalifiserer til grønt boliglån, som sikrer deg en ekstra gunstig lånerente.

Les mer
Husmodellen Berga på skrå tomt vises her frem i høstdrakt. Det er høstsol og hyggelig lek i hagen.

Bygg nytt hus og halver energibehovet i boligen din!

Visste du at du kan halvere antall kilowattimer du bruker i hjemmet ditt per år hvis du bor i et nytt hus, sammenliknet med et tilsvarende hus bygd for 30 år siden.

Les mer

Bli med i vår julekonkurranse - vinn gavekort

Nå kan du skape skikkelig julestemning sammen med oss. Del dine fine bilder på Instagram av ditt julepynta BoligPartner-hus eller hytte. Tagg bildene dine med #boligpartnerjul så er du med i konkurransen om å vinne et universalgavekort til en verdi av 1.500 kroner. 5. januar 2023 trekker vi tre heldige vinnere!

Les mer

Derfor lønner det seg å bygge nytt hus

Lurer du på om du skal kjøpe en brukt bolig eller investere i noe som er helt nytt? Ta en kikk på disse 10 gode grunnene til å bygge et flunkende nytt hjem til deg og familien din.

Les mer

BoligPartner har mange fornøyde kundene

I 2021 var BoligPartner den kjeden som hadde de mest tilfredse kundene i hele Norge. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Les mer

Arkitekttegnet ferdighus

Alle ferdighus fra BoligPartner er tegnet av erfarne arkitekter. Selv om mange boligkunder da kan velge samme husmodell, har vi i BoligPartner neste til gode å bygge to helt like hus. Dette er fordi vi alltid tilpasser og justerer på våre ferdighus slik at huset passer perfekt til kundens ønsker, behov og til tomten huset skal bygges på.

Les mer

Slik får du sprø svor på juleribba

En undersøkelse fra Opplysningskontoret for egg og kjøtt viser at over halvparten av oss spiser ribbe julaften. Nesten like mange er litt urolige for at svoren ikke skal bli sprø. Her får du noen tips til hvordan du kan steke ribba.

Les mer

Nytt eller brukt hus- hva er egentlig billigst?

Nytt eller brukt hus- hva er egentlig billigst? Ved første øyekast virker det dyrere å kjøpe ny hus enn brukt bolig. Slik er det ikke. Det er snarere tvert imot. Har du tenkt å kjøpe en brukt bolig på 120 kvm, kan du heller legge i 1,5 millioner ekstra og få en splitter ny bolig – til samme årlige kostnader. Her viser vi deg hvorfor.

Les mer
Eksteriør-illustrasjon av herskapelige Holmgaard

En stor trygghet med BoligPartner i ryggen

-BoligPartner la alt til rette slik at vi kunne opprettholde og til og med øke salget vårt da koronakrisen kom. Å være en del av teamet i BoligPartner er alltid en stor trygghet, sier BoligPartner-forhandler Terje Hove Thorsnes i Sognehus.

Les mer

Når julefreden senker seg

Lysene er tent og bordet er dekket. Den gode stillheten senker seg og fyller hele huset med lykke og behagelig ro. Julefreden er kommet.

Les mer
Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset.

Fordelene ved å bli BoligPartner-forhandler

Som BoligPartner-forhandler får du tilgang til et komplett og velfungerende konsept som gir deg støtte, trygghet, kunnskap og kunder fra dag én.

Les mer

Den gode følelsen av å bo i et nytt hus

Dette er noe vi har tenkt mye på og drømt om lenge. Nå har vi endelig realisert boligdrømmen og fått nøyaktig det huset vi trengte og ønsket oss. Følelsen av å bo i et helt nytt hus, der vi har vært med i prosessen, er ubeskrivelig.

Les mer

Mer miljøvennlig husbygging med precut

Ferdig bearbeidet, kappet og tilpasset trevirke levert til byggeplassen, sparer tid og penger, men precut er også et godt bidrag til mer miljøvennlig husbygging.

Les mer
Tomannsboligen Breim her plassert på en skrå tomt. Huset har underetasje og  hovedetasje og vises med pulttak og fasadekledning i to nyanser av jordfarger.

Lønnsom tomteutvikling

Det er ikke bare store områder som er lukrative å bygge ut. Også mindre tomter lar seg enkelt utnytte til bygging av prosjektboliger. Har du en tomt og en idé, da har vi produktene og kunnskapen for å hjelpe deg med utviklingen.

Les mer
Illustrasjon av folkefavoritten Prato - et kompakt hus som passer på små tomter.

Vi gir deg prisen på moderne Prato

Prato er en stilren og smart bolig som er tegnet av våre arkitekter for å være det perfekte familiehuset. Men hva koster egentlig denne boligdrømmen?

Les mer
Illustrasjon av vårt moderne hus Aragona, pent plassert langs strandkanten.

Kjøpe nå eller vente – kjøpe nytt eller brukt hus? Se hva boligeksperter mener

Vi har spurt flere boligeksperter om hvilke råd de vil gi boligkjøpere nå i en tid med renteheving, høye strømpriser og økte kostnader. Her er deres gode råd..

Les mer

Bygge hus? Her er byggeprosessen trinn for trinn

BoligPartner selger deg ikke bare et hus – vi bygger ditt hjem. I BoligPartner deler vi byggeprosessen inn i seks viktige trinn. Følg trinnene i byggeprosessen og se hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Les mer

Bygde ferdighuset familien drømte om

Lotte Aulom (31) og Rune Aasen-Vaksvang (41) trodde de måtte flytte langt utenfor Jessheim for å få råd til å realisere drømmen om et herskapelig ferdighus. – Vi føler oss så heldige som har fått drømmehuset på drømmetomta, sier paret halvannet år etter at de flyttet inn i sitt flotte Raumarheim-hus.

Les mer

Bygde nytt ferdighus med utleie og plass til tre generasjoner

Da Julie og Ketil skulle bygge nytt hus, valgte de å bygge huset som en generasjonsbolig. Dermed kunne Theodor (1) sine besteforeldre flytte inn i underetasjen.

Les mer
Alvheim er et hus med to plan som her er illustrert i kveldsstemning med en hyggelig sitteplass i fronten av hagen.

Pris på huset Alvheim

Alvheim er et populært hus for barnefamilier med tre soverom, loftsstue, to bad, eget vaskerom og carport. Men hva koster egentlig denne boligdrømmen?

Les mer

Utleiedel kan finansiere boligen din

Skal du bygge nytt hus bør du vurdere å bygge en utleiedel. Det vil ikke bare være en smart investering for fremtiden, men en utleiedel kan faktisk oppfylle husdrømmen din.

Les mer
Hoelsgaard er et hus i tre etasjer med utleie, her vist frem på en skrå tomt med en frodig, grønn hage.

Utleie gir deg en stor fordel

Økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim er ikke i tvil. Hvis han skulle ha bygd seg nytt hus i dag, hadde det helt klart blitt et hus med separat utleiedel.

Les mer
Tomannsboligen Trive på skrå tomt med pulttak og tofarget kledning. Perspektiv mot balkong- og verandasiden fra hage med grønn plen og hagemøbler.

Bygge tomannsbolig som ferdighus

Mange av våre kunder ønsker å bo i en tomannsbolig. BoligPartner har tomannsboliger i ulike størrelser, stilarter og prisklasser. Vi bygger tomannsboliger som ferdighus.

Les mer