Huskatalog og hyttekatalog - bestill gratis her

Her kan du bestille huskatalog og hyttekatalog fra BoligPartner. I våre kataloger finner du detaljer om alle våre ferdighus og hytter. Her kan du også opprette en Min Side-bruker for digital tilgang til våre kataloger for hus og hytte. Legg igjen din bestilling her i skjemaet, så mottar du din bestilling i postkassen din i løpet av noen få dager. I tillegg vil et av våre salgskontorer ta kontakt med deg for en uforpliktende prat og informasjon om pris.

1Velg type katalog

Velg type katalog
Velg type katalog

Digitale kataloger og brukerkonto

2Ønsket byggekommune

Velg kommune fra listen
Har du tomt?

3Din adresse

Dette feltet er påkrevd

4Bekreftelse

Les om katalogbestilling

Samtykker

Bestill vår huskatalog

Så kan du lese mer om funkishus, moderne hus, herskapelige hus og hus i nostalgisk stil. Vi har hus i alle stilarter.

Hyttekatalog - finn din favoritt

Ferdighytter i alle stilarter. Klikk deg inn her og se alle våre populære hytter

Møt våre kunder

BoligPartner har realisert tusenvis av husdrømmer og hyttedrømmer over hele landet. Her kan du lese om noen av våre flotte kunder som startet sin drøm med å bestille huskatalog eller hyttekatalog.

Bli med på innsiden av våre kunders hus og hytter. Bestill gjerne din huskatalog eller hyttekatalog i dag du også, så kan du starte på din spennende reise. 

Derfor lønner det seg å bygge nytt hus

Bestill vår huskatalog og få masse nyttig informasjon om det å bygge ny bolig. Se også våre ti beste grunner til å bygge nytt vs. å kjøpe brukt bolig

Hvilke spørsmål har du?

I vår huskatalog og hyttekatalog finner du mange gode svar på hvordan du kan bygge nytt med oss i BoligPartner. Vi har også samlet de 10 mest vanlige spørsmålene vi får fra våre kunder her