Boligpartner

Gratis digital huskatalog bestiller du her

Det er enkelt å bestille vår huskatalog. Start med å fylle inn ditt mobilnummer i skjemaet, så henter vi frem dine opplysninger fra 1881. Vår huskatalog er digital, som betyr at du mottar en lenke til katalogen, umiddelbart etter at du har sendt inn bestillingsskjemaet.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 19. februar 2024
Lesetid: ~4 min

Nye hus og spennende boliginspirasjon

Vi er stolte av vår huskatalog. Katalogen inneholder 54 husmodeller. Gled deg til finne ditt nye hjem.

Bilde_skjema digital_huskatalog.jpg Les vår huskatalog hvor du vil og når du vil - lastes ned digitalt.

Lev livet nå - følg boligdrømmen din

Det ligger mye trygghet i et nytt hus. La oss vise deg hvordan du kan bo i din egen boligdrøm. Bruk vår nye huskatalog som en mulighetsbok. Hvordan vil du ha det? Hva er viktig for deg?

Vi har hus for alle

For enten du liker den herskapelige stilen, nostalgiske hus, moderne design eller ønsker noe nyskapende og innovativt har vi et hus til deg. Våre hus er i ulike størrelser og priser. Alle modellene er tegnet av våre dyktige arkitekter. Med sin kompetanse og erfaring gir de husene sin unike arkitektur og smarte løsninger. Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi enda til gode å bygge to like eneboliger. Vi strekker oss langt for å gi alle kundene våre sitt unike hjem - skreddersydd etter kundens ønsker og behov.

Kundene gir deg sine beste tips

I husktalogen vår får du møte mange av våre kunder. De viser frem sine hus og deler sine erfaringer om hvordan det har vært å bygge nytt hus med BoligPartner. Du får se deres smarte løsninger slik at du kan bli inspirert til å skape ditt drømmehjem.

Kvalitet i alle ledd

Gjennom 30 år i boligmarkedet, har vi i BoligPartner opparbeidet oss en solid erfaring og høy kompetanse. I dag er vi en landsdekkende leverandør av arkitekttegnede eneboliger, småhus, leiligheter, lavblokker og hytter. Vi har realisert tusenvis av boligdrømmer, noe som gjør oss til en av landets største boligbyggere.

Helt fra første dag har vi hatt fokus på kvalitet, design og dyktighet. I dag har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. Det gir kvalitet i alle ledd.

Bestill vår digitale huskatalog i dag og bruk den som en oppslagsbok og en inspirasjonskilde. En boligkonsulent tar kontakt med deg og gir deg informasjon om priser, løsninger, prosess og muligheter i ditt område. Har du noen spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med oss.

God lesning og lykke til med planleggingen av ditt drømmehus!

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner.

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer

Boligkonsulent hos BoligPartner sin forhandler Ørsta Byggservice AS, Monika Barstad Rebbestad, ser helt klart at mange kunder ønsker ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.