Boligpartner

Vi tilpasser ditt nye hus slik at det passer dine behov

I BoligPartner strekker vi oss langt for å gi alle kundene våre sitt unike hjem - skreddersydd etter kundens ønsker og behov. Så selv om vi kaller våre hus for ferdighus, har vi trolig enda til gode å bygge to like eneboliger.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 02. januar 2024
Lesetid: ~6 min

Slik tilpasser vi våre hus

Uansett om du liker den herskapelige stilen, nostalgiske hus eller funkis har vi et hus til deg.​ Samtidig er det viktig for oss å fortelle deg at vi kan tegne om våre hus slik at husmodellen tilpasses tomten og planløsningen passer deg og dine behov. Vi kaller det tilpasninger - og de beste løsningene finner vi i samarbeid med deg som kunde og våre arkitekter og ingeniører. ​

Klikk her hvis du har lyst til å vite mer om ferdighus fra BoligPartner.

Jeg ønsker en gratis samtale med arkitekt

Få gode tips og råd fra en av våre arkitekter. Klikk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for å gjøre en nærmere avtale.

Skreddersydde sin moderne boligdrøm

Aragona_Borgen_katalog2.jpg

Se bilder og les mer om hvordan Cecilie og Joachim fikk endret på husmodellen Aragona.

Aragona_Borgen_katalog3.jpg

Resultatet ble et moderne hjem med rette linjer, smarte løsninger og masse hverdagsluksus.

Les mer her

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer!

Se bildegalleriet og les intervjuet med familien i denne flotte kundetilpassede utgaven av herskapelige Sagatun. Her har kunden valgt ekstra store vinduer i fasasen.

Se det nydelige huset her

Fem funkishus tilpasset etter kundens ønsker.

Fem skreddersydde funkishus

Utgangspunktet var samme husmodell, men resultatet ble fem helt unike moderne drømmehus. Se bildene og les intervjuet med kundene som forteller hvordan de fikk tilpasset sine hus

Se bildene og les saken her

Herskapelig fasade med moderne vinduer

Flere og flere som skal bygge bolig ønsker å tilpasse husmodellen med ekstra store vinduer. Godt med utsikt og naturlig lys er nemlig ikke kun forbeholdt moderne funkisinspirerte hustyper.

Les intervjuet med kundene

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Slik bygger vi ditt nye hjem

I BoligPartner deler vi byggeprosessen inn i seks trinn. Klikk deg videre og les mer om hvordan ditt drømmehjem blir til

Slik foregår byggeprosessen

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?