Er du den vi søker?

BoligPartner satser videre og ønsker å styrke vår sterke posisjon ytterligere. Derfor jakter vi etter flere nye forhandlere med masse "drive", pågangsmot og lyst til å lykkes. Vi søker nå etter deg som ønsker å bli en del av vår store BoligPartner-familie. 

Kan dette være deg? Da håper vi du tar kontakt ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Da vil vår forhandlerdirektør Tom Dahl ta kontakt med deg og svare på alle dine spørsmål om det å selge og bygge våre hus, hytter og prosjektboliger. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å kontakte oss.   

Du kan også ringe forhandlerdirektør Tom på mobil 913 87 601 for flere opplysninger. 

Ønsker du å vite hva som er fordelene ved å bli BoligPartner-forhandler? Scroll ned å se hva tre av våre forhandlere i dag selv sier.  

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine personopplysninger sendes på mail til vår forhandleransvarlig slik at vi kan ta kontakt med deg.

Slik er det å være forhandler i BoligPartner

Forhandlerdirektør Tom Dahl forteller deg mer om hvilke fordeler du får hvis du blir forhandler i vårt system.

- En stor trygghet med BoligPartner i ryggen

Vi har spurt noen av våre forhandlere om hvordan de opplever det å være en del av BoligPartner-familien

- Får tilgang til gode systemer

Ole Anders Lund (salgs- og markedsansvarlig) og Espen Ludvigsen (daglig leder) fra Eiendom i Fokus AS i Kristiansund og Molde har vært med som forhandler i BoligPartner siden 2017. Her kan du se en kort filmsnutt hvor Ole Anders forteller litt om deres hverdag som BoligPartner-forhandler

Vi hjelper deg å bli god

Som BoligPartner-forhandler står du støtt med Norges største byggfaglige miljø i ryggen. Vi tilbyr et komplett og velfungerende konsept som gir deg trygghet og støtte hele veien. Og best av alt; du kommer raskt igang.

Hvem jakter vi?

For å lykkes som BoligPartner-forhandler må du ha pågangsmot, "drive" og lyst til å skape noe. Klikk på bildet under og les mer om hvilken kompetanse, bakgrunn og motivasjon vi ser for oss at våre nye forhandlere har

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Film om BoligPartner

Vi bygger fremtiden! Se vår film om hvordan det er å jobbe i BoligPartner.