Boligpartner

Bli ny forhandler i BoligPartner

BoligPartner satser videre og søker nå etter flere forhandlere av våre hus, hytter og flermannsboliger.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 19. mars 2024
Lesetid: ~8 min

Bli en del av BoligPartner-familien og sikre deg bransjens beste forhandleravtale

BoligPartner en nasjonal og sterk merkevare med over 30-års erfaring innen bolig- og hyttebygging. På lag med skogen, utvikler og bygger BoligPartner attraktive boliger for alle. Hos BoligPartner får du blant annet: 

  • Stor bredde i produktsortimentet: Innen alt fra eneboliger, småhus, hytter, flermannsboliger og lavblokk.
  • God salgs- og driftsoppfølging: I vår forhandleravdeling får du din egen kontaktperson som bistår deg og som er et viktig bindeledd mellom deg og tjenestene på hovedkontoret.
  • Aktivt og bredt forhandlernettverk: Som har god kontakt med hverandre og deler sine erfaringer.

BoligPartner ønsker å styrke vår sterke posisjon ytterligere. Derfor jakter vi etter flere nye forhandlere med masse "drive", pågangsmot og lyst til å lykkes. 

Vil du vite mer om å bli forhandler?

Vi tar gjerne kontakt med deg for å fortelle deg mer om hvilke fordeler du får ved å bli ny forhandler i BoligPartner

Vi hjelper deg å bli god

Even E. Nesset (forhandlerleder) (f.v.) Tom Dahl (Forhandlerdirektør) og Marius Fredriksen (Forhandlerleder)

Som forhandler i BoligPartner får du dine egne kontaktpersoner som bistår deg hele veien slik at du lykkes i ditt salgsområde.

På bildet ser du forhandlerleder Even E. Nesset (f.v.) forhandlerdirektør Tom Dahl og forhandlerleder Marius Fredriksen.

De holder til på BoligPartner sitt hovedkontor på Tjuvholmen i Hamar. Her har BP Gruppen Norge AS samlet et av landets største fagmiljø innen trehusbygging. Vi tilbyr et komplett og velfungerende konsept som gir deg trygghet og støtte hele veien. Og best av alt; du kommer raskt i gang.

Les mer om fordelene med å være forhandler i BoligPartner:

Norges største fagmiljø

Vi er stolte over å ha et av landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon, representert ved hovedkontoret i Hamar. Som forhandler vil våre ingeniører og arkitekter støtte deg gjennom hele reguleringsprosessen og prosjektere alle boligene du selger og bygger. At alle eneboligene, hyttene og flermannsboligene er ferdig prosjektert betyr at du kommer raskt i gang, kan fokusere på salg og bygging, og gjennomføre prosjektene på en mest mulig effektiv og forutsigbar måte - noe som også sikrer deg best mulig lønnsomhet.                     

Riktig mengde materialer til avtalt tid

BoligPartner tilbyr en unik ordning ved at vi påtar oss alt masse- og kalkyleansvar. Vårt CRM-system, kanskje bransjens beste digitale støtteverktøy, sikrer deg en god arbeidsflyt gjennom hele byggeprosessen. Det er logistikkavdelingen vår som bestiller materialene for deg, og sørger for leveranser på byggeplassen akkurat når du trenger dem. Ved bruk av precut-byggesystem slipper du å sitte igjen med unødig kapp og overskuddsmaterialer. 

Få gode henvendelser fra potensielle kjøpere

Å få nok henvendelser på dine prosjekter er helt avgjørende for få et godt salgsresultat. Som forhandler i en av våre kjeder, får du ditt eget markedsføringsteam i ryggen. De er eksperter på markedsføring av boliger, og garanterer deg stadig påfyll av nye henvendelser fra potensielle kjøpere.

BoligPartner er en kjent merkevare, som gjør innsalget langt enklere. Det er vår store inhouse-markedsavdeling som produserer alt innhold til nettsider og sosiale medier. Avdelingen jobber kontinuerlig med både lokal og nasjonal markedsføring - og planlegger/gjennomfører markedsaktiviteter for å skaffe deg kundehenvendelser. 

Din egen forhandlerleder

BoligPartner har også en egen forhandleravdeling som følger opp og bistår forhandlerne våre ved behov. Som forhandler får du dermed en dedikert forhandlerleder som du forholder deg til. Årlig arrangeres det også samlinger der forhandlerne får oppdatert veiledning/informasjon, og mulighet til å møte forhandlere fra andre steder i landet. BoligPartners eget BoligAkademi tilbyr også gode systemer for opplæring og kursing.  

Slik er det å være forhandler i BoligPartner

Forhandlerdirektør Tom Dahl forteller deg mer om hvilke fordeler du får hvis du blir forhandler i vårt system.

- En stor trygghet med BoligPartner i ryggen

Vi har spurt noen av våre forhandlere om hvordan de opplever det å være en del av BoligPartner-familien.

Les hva de forteller her

- Får tilgang til gode systemer

Ole Anders Lund (salgs- og markedsansvarlig) fra Eiendom i Fokus AS i Kristiansund og Molde har vært med som forhandler i BoligPartner siden 2017. Her kan du se en kort filmsnutt hvor Ole Anders forteller litt om deres hverdag som BoligPartner-forhandler.

Hvem jakter vi?

For å lykkes som BoligPartner-forhandler må du ha pågangsmot, "drive" og lyst til å skape noe. Les mer om hvilken kompetanse, bakgrunn og motivasjon vi ser for oss at våre nye forhandlere har.

Klikk her