Boligpartner

Nytt hus gir mange fordeler

Er du lei kalde gulv, trekkfulle vinduer, høye strømutgifter og mye luftfuktighet inne? Bor du i et eldre hus kan vinterens kalde gufs feste sitt stramme grep rundt kosen innendørs også. Velger du å bygge nytt hus fra BoligPartner er du garantert et lunt hjem med høy komfort, jevn innetemperatur, et friskt og godt inneklima samtidig som du får lave utgifter til oppvarming.

Bestill gratis huskatalog

Besparelse på 20.000 kroner i året

Med dagens høye strømpriser, kan du spare hele 20.000 kroner i året ved å bo i et nytt hus sammenliknet med et tilsvarende hus bygd for 30 år siden.

Slik er det mulig

Kaldt ute, alltid lunt inne

Bli med hjem til familien Wiker Venåsen på Lillehammer. Med vannbåren varme i alle gulv er det alltid en jevn temperatur inne i deres herskapelige hus Sagatun.

Se film og bilder fra huset her

Slik fungerer moderne ventilasjon

Bygger du nytt hus med BoligPartner er du sikret et moderne balansert ventilasjonssystem. Det bidrar til at dere får et godt inneklima med frisk og behagelig luft, samtidig som systemet gjenvinner cirka 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

For alle hus fra BoligPartner bygges med et balansert ventilasjonssystem med høyeffektiv varmegjenvinning. Dette betyr at systemet sørger for å tilføre riktig mengde luft som er filtrert, renset og forvarmet, for så å trekke ut samme mengde «oppbrukt» og dårlig inneluft. Den friske luften tilføres i stue og soverom via ventiler i himlingen. Den gamle luften fjernes via ventiler i bad, vaskerom og bod. Anlegget bytter ut luften i huset ditt flere ganger om dagen. Venter du mange gjester, kan du stille inn systemet ditt i «party-modus» og luften vil skiftes ut enda hyppigere enn ved normal drift.

far_sønn_.jpg
Asle Lien Halvorsen, fagleder boligventilasjon hos Systemair. FOTO: Privat

God luftkvalitet gir god livskvalitet

BoligPartner benytter Systemair som leverandør for ventilasjonssystem i våre hus. Asle Lien Halvorsen er fagleder boligventilasjon hos Systemair. Han mener god luftkvalitet gir god livskvalitet. 

-Vi oppholder oss mesteparten av tiden innendørs, og veldig mye hjemme i vårt eget hus. Riktig boligventilasjon sørger for at du får et hjem med god luftkvalitet, slik at luften oppleves som frisk og behagelig og ikke bidrar til helseproblemer, forteller Asle.

Å sikre god luftkvalitet i hjemmet, er nøkkelen for å oppnå et godt innemiljø. I tillegg sørger ventilasjon for å fjerne fukt, slik at mugg og soppskader unngås.

-Ventilasjonsanlegget fjerner 10-15 liter vann per døgn fra en vanlig familiebolig. Dette er fukt fra personer, rengjøring, dusjing, matlaging, planter og så videre. Dersom denne fuktigheten ikke ventileres ut, vil det kunne medføre alvorlige fuktskader, forklarer Asle.

Slik fungerer det

Balansert ventilasjon krever to kanalsystemer. Et som forsyner rommene med frisk, oppvarmet luft, og et som trekker ut brukt inneluft. Frisk luft hentes inn fra et luftinntak, forvarmes og sendes ut i ventilasjonskanaler og inn i rommene via ventiler. På vei ut passerer den brukte, varme luften en varmegjenvinner, som sørger for å overføre denne energien til den nye, friske luften. Systemet gjenvinner cirka 80 prosent av varmen fra brukt luft. Dermed reduseres energibruken i huset ditt, og dette sparer deg for unødvendige kostnader til oppvarming av huset. Du har hele tiden kontroll på tilførsel av riktig temperert frisk luft, noe som gir dere et sunt og godt inneklima.

Fordeler med sentralstøvsuger

Alle våre hus leveres også med sentralstøvsuger fra Systemair. En sentralstøvsuger transporterer alle støvpartikler gjennom et eget rørsystem i veggene som er tilsluttet sentralstøvsugeren. Støvet samles i en egen støvbeholder med en stor støvsugerpose, mens avkastluften føres ut av huset. Med en slik løsning slipper du at støv blir liggende og vrimle i lufta innendørs. 

-Når du bruker en sentralstøvsuger, vil avkastluften føres ut av huset gjennom skulte rør. Dette gjør at ingen farlige partikler tilbakeføres til rommet, noe som kan være tilfellet med en vanlig støvsuger. I tillegg er et sentralstøvsugersystem meget stillegående, som også gjøre rengjøringen mer behagelig, forteller Asle Lien Halvorsen hos Systemair.

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Si ja til lune labber

Vannbåren varme sikrer en jevn varme i huset ditt og bidrar til et godt og lunt inneklima for alle i familien.

Se alle fordeler her

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Et nytt hjem med brannsikker isolasjon

Visste du at isolasjonen i ditt nye BoligPartner-hus både sparer energi ved å opprettholde en optimal innetemperatur, er svært brannsikker, vannavvisende, absorberer lyd og kan resirkuleres?

Les alt som dagens isolasjon her

En trygg samarbeidspartner

Våre ansatte har god erfaring og kunnskap om å bygge nytt hus. Vi er en trygg samarbeidspartner som er med deg gjennom hele prosessen – både før kontrakten er signert og gjennom selve byggingen.

Les mer om dette her

byggeleder2.jpeg

Se alle våre husmodeller

BoligPartner bygger hus i alle størrelser og stiler. Her ser du våre serier. Husk at vi alltid kan tilpasse og endre på våre hus slik at de passer perfekt til dine ønsker og behov.

Møt noen av kundene våre

Vi har besøkt mange av kundene våre for å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Se bilder og les mer om hvordan de fikk tilpasset sitt hus fra BoligPartner.

Ny huskatalog med 54 husmodeller, reportasjer, nyheter og inspirasjon.

Bestill ny huskatalog gratis

Bestill vår splitter nye huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Velg selv om du ønsker huskatalogen kun digitalt eller digitalt pluss tilsendt i posten.

Møt noen av kundene våre

Vi har besøkt mange av kundene våre for å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Se bilder og les mer om hvordan de fikk tilpasset sitt hus fra BoligPartner.

Fikk drømmen satt i system med arkitekttegnet bolig

Tenk å få sin egen drømmebolig skreddersydd til sitt eget drømmested. For Astrid Senning Eriksen og Gisle Eriksen ble drømmen virkelighet etter at seniorarkitekt Idar Sambu i BoligPartner arkitekttegnet deres bolig til en fjellgård i Grane kommune i Nordland.

Les mer

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Les mer

Slik ser familiens drømmekjøkken ut

Åpent, lyst og herskapelig. Slik kan kjøkkenet hjemme hos Linda-Mari og Erik beskrives. Sammen med en vakker kakkelovn som selve smykke i rommet, er dette kjøkkenet hjertet i familiens nybygde Raumarheim.

Les mer

Med gode råd i byggeprosessen

Dagny Beate Dagsland og John Petter Strand er i innspurten med å bygge sin drømmebolig i Stavanger. Underveis har de lært mye – nå gir de deg sine beste råd for en god byggeprosess.

Les mer

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer!

Eveline Kopperstad og Anders Teige nyter både småbarnslivet og den flotte utsikten i sitt nye hjem på Nerlandsøy. Sammen med sønnene Benjamin (5) og Joakim (1) har de funnet seg godt til rette i en tilpasset Sagatun.

Les mer

Med eget rom til klærne

Hilde Kristoffersen kan gå inn i sin egen garderobe. En deilig luksus som både er praktisk og smart i en hektisk hverdag.

Les mer