Lune hjem med et sunt inneklima

Er du lei kalde gulv, trekkfulle vinduer, høye strømutgifter og mye luftfuktighet inne? Bor du i et eldre hus kan vinterens kalde gufs feste sitt stramme grep rundt kosen innendørs også. Velger du å bygge nytt hus fra BoligPartner er du garantert et lunt hjem med høy komfort, jevn innetemperatur, et friskt og godt inneklima samtidig som du får lave utgifter til oppvarming.

Besparelse på 20.000 kroner i året

Med dagens høye strømpriser, kan du spare hele 20.000 kroner i året ved å bo i et nytt hus sammenliknet med et tilsvarende hus bygd for 30 år siden.

Vi har de mest fornøyde kundene

Skal du bygge nytt hus? Da kan du trygt velge oss. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Kaldt ute, alltid lunt inne

Bli med hjem til familien Wiker Venåsen på Lillehammer. Med vannbåren varme i alle gulv er det alltid en jevn temperatur inne i deres herskapelige hus Sagatun.

Slik fungerer moderne ventilasjon

Bygger du nytt hus med BoligPartner er du sikret et moderne balansert ventilasjonssystem. Det bidrar til at dere får et godt inneklima med frisk og behagelig luft, samtidig som systemet gjenvinner cirka 80 prosent av varmen fra den brukte lufta.

For alle hus fra BoligPartner bygges med et balansert ventilasjonssystem med høyeffektiv varmegjenvinning. Dette betyr at systemet sørger for å tilføre riktig mengde luft som er filtrert, renset og forvarmet, for så å trekke ut samme mengde «oppbrukt» og dårlig inneluft. Den friske luften tilføres i stue og soverom via ventiler i himlingen. Den gamle luften fjernes via ventiler i bad, vaskerom og bod. Anlegget bytter ut luften i huset ditt flere ganger om dagen. Venter du mange gjester, kan du stille inn systemet ditt i «party-modus» og luften vil skiftes ut enda hyppigere enn ved normal drift.

God luftkvalitet gir god livskvalitet

BoligPartner benytter Systemair som leverandør for ventilasjonssystem i våre hus. Asle Lien Halvorsen er fagleder boligventilasjon hos Systemair. Han mener god luftkvalitet gir god livskvalitet. 

-Vi oppholder oss mesteparten av tiden innendørs, og veldig mye hjemme i vårt eget hus. Riktig boligventilasjon sørger for at du får et hjem med god luftkvalitet, slik at luften oppleves som frisk og behagelig og ikke bidrar til helseproblemer, forteller Asle.

Å sikre god luftkvalitet i hjemmet, er nøkkelen for å oppnå et godt innemiljø. I tillegg sørger ventilasjon for å fjerne fukt, slik at mugg og soppskader unngås.

-Ventilasjonsanlegget fjerner 10-15 liter vann per døgn fra en vanlig familiebolig. Dette er fukt fra personer, rengjøring, dusjing, matlaging, planter og så videre. Dersom denne fuktigheten ikke ventileres ut, vil det kunne medføre alvorlige fuktskader, forklarer Asle.

Asle Lien Halvorsen, fagleder boligventilasjon hos Systemair. FOTO: Privat

Slik fungerer det

Balansert ventilasjon krever to kanalsystemer. Et som forsyner rommene med frisk, oppvarmet luft, og et som trekker ut brukt inneluft. Frisk luft hentes inn fra et luftinntak, forvarmes og sendes ut i ventilasjonskanaler og inn i rommene via ventiler. På vei ut passerer den brukte, varme luften en varmegjenvinner, som sørger for å overføre denne energien til den nye, friske luften. Systemet gjenvinner cirka 80 prosent av varmen fra brukt luft. Dermed reduseres energibruken i huset ditt, og dette sparer deg for unødvendige kostnader til oppvarming av huset. Du har hele tiden kontroll på tilførsel av riktig temperert frisk luft, noe som gir dere et sunt og godt inneklima.

Fordeler med sentralstøvsuger

Alle våre hus leveres også med sentralstøvsuger fra Systemair. En sentralstøvsuger transporterer alle støvpartikler gjennom et eget rørsystem i veggene som er tilsluttet sentralstøvsugeren. Støvet samles i en egen støvbeholder med en stor støvsugerpose, mens avkastluften føres ut av huset. Med en slik løsning slipper du at støv blir liggende og vrimle i lufta innendørs. 

-Når du bruker en sentralstøvsuger, vil avkastluften føres ut av huset gjennom skulte rør. Dette gjør at ingen farlige partikler tilbakeføres til rommet, noe som kan være tilfellet med en vanlig støvsuger. I tillegg er et sentralstøvsugersystem meget stillegående, som også gjøre rengjøringen mer behagelig, forteller Asle Lien Halvorsen hos Systemair.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Si ja til lune labber

Vannbåren varme sikrer en jevn varme i huset ditt og bidrar til et godt og lunt inneklima for alle i familien
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Et nytt hjem med brannsikker isolasjon

Visste du at isolasjonen i ditt nye BoligPartner-hus både sparer energi ved å opprettholde en optimal innetemperatur, er svært brannsikker, vannavvisende, absorberer lyd og kan resirkuleres?

En trygg samarbeidspartner

Våre ansatte har god erfaring og kunnskap om å bygge nytt hus. Vi er en trygg samarbeidspartner som er med deg gjennom hele prosessen – både før kontrakten er signert og gjennom selve byggingen.

Se alle våre husmodeller

BoligPartner bygger hus i alle størrelser og stiler. Her ser du våre serier. Husk at vi alltid kan tilpasse og endre på våre hus slik at de passer perfekt til dine ønsker og behov

Møt noen av kundene våre

Vi har besøkt mange av kundene våre for å se hvor fint de har fått det i sitt nye hjem. Se bilder og les mer om hvordan de fikk tilpasset sitt hus fra BoligPartner
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker