Boligpartner

Liten ferdighytte som er stor nok

BoligPartner har ferdighytter i mange ulike størrelser. Her kan du lese mer om små ferdighytter som gir store muligheter.

Drømmer du om å eie din egen hytte? Et eget fristed for deg og familien din? Hyttedrømmen står sterkt i Norge, og i vårt sortiment tilbyr vi hytter i ulike stilarter og størrelser.

Skramstad interiør XR 2017 original_6234_03-kopi.jpg

Illustrasjon av stue og kjøkken i hyttemodellen Skramstad, 46 kvm i boareal. 

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Små ferdighytter

Våre små ferdighytter har smarte planløsninger som gir en god utnyttelse av boarealet. Flere av dem har også hems eller mulighet for en hemsløsning, som sikrer deg ekstra fleksibilitet. Les gjerne mer om fordelen med hems på hytta her.

Pris på liten ferdighytte

Lurer du på hva det koster å bygge en liten ferdighytte? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere hos BoligPartner sine forhandlere.  De kan gi deg informasjon om priser i aktuelt område og hvilke tomter og muligheter som finnes.

Les gjerne også vår artikkel hvor vi gir deg et konkret priseksempel på hyttemodellen Midthø.

Se våre minste hytter her

Her kan du se en oversikt over små ferdighytter. Noen av dem egner seg også godt som modulhytter eller anneks hvis du er på jakt etter det.

Ferdighytte 50 kvm

BoligPartner har flere ferdighytter under 50 kvm. En av de mest populær er modellen Skramstad fra vår Tur-serie. Denne hytta har et bruksareal på 46 kvm. I den hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir ekstra fleksibilitet.

Les mer om Skramstad 

kti 2021 transp logo-358.png

Vi har de mest fornøyde kundene

Du kan trygt velge oss til å bygge ditt nye hus. BoligPartner er den kjeden som har de mest tilfredse kundene i hele Norge i 2021. Det viser Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Les mer her

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Litt hytteinspirasjon til deg

Klikk deg gjerne videre til vår inspirasjonsside for hytte. Her kan du møte noen av våre kunder og finne mer nyttig informasjon om våre hyttemodeller.

Les mer her