Boligpartner
Skramstad er en av våre små hytter på under 50 kvm. Her er hytta vist frem i kvelddstemning, plassert på en tomt nede ved vannet.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~8 min

Små hytter som er store nok

BoligPartner har ferdighytter i mange ulike størrelser. Her kan du lese mer om smarte små hytter som gir store muligheter.

Drømmer du om å eie din egen hytte? Et eget fristed for deg og familien din? Hyttedrømmen står sterkt i Norge, og i vårt sortiment tilbyr vi hytter i ulike stilarter og størrelser.

RO 50 er en av våre nye små hytter på 50 kvm. Denne interiøren viser en fin stemning inne i denne hytta som er liten, men stor nok. Interiørillustrasjon av hyttemodellen RO 50, som er en smart, liten hytte på 50 kvadratmeter

Se våre små hytter her

Her kan du se en oversikt over små ferdighytter. Noen av dem egner seg også godt som modulhytter eller anneks hvis du er på jakt etter det.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Hyttedrømmen lever godt i ny hytte på 50 kvm.

Ro 50 er en liten ferdighytte på 50 kvm. Dette er en av våre små hytter som passer fint både på fjellet og nede ved vannet. Ny hyttemodell Ro 50

Her kan du skape ditt eget fristed mellom vakre fjelltopper, under stemningsfulle soloppganger og inntil et landskap som inviterer deg med ut på friske opplevelser.

Hyttenyheten vår Ro 50 er ei arealeffektiv hytte på 50 kvadratmeter. Her inne får du en åpen kjøkken- og stueløsning på over 21 kvadratmeter med utgang til uteplassen. I tillegg har hytta to soverom, bad og bod. Ønsker du sengeplasser til flere, kan hytta bygges med hems.

Kom til oss med din hyttedrøm. Ei ny, solid hytte fra BoligPartner gir trygge rammer gjennom hele livet.

Smarte små hytter

Våre små hytter har smarte planløsninger som gir en god utnyttelse av boarealet. Flere av dem har også hems eller mulighet for en hemsløsning, som sikrer deg ekstra fleksibilitet. Les gjerne mer om fordelen med hems på hytta her.

Liten ferdighytte pris

Lurer du på hva det koster å bygge en liten ferdighytte? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere hos BoligPartner sine forhandlere.  De kan gi deg informasjon om priser i aktuelt område og hvilke tomter og muligheter som finnes.

Les gjerne også vår artikkel hvor vi gir deg et konkret priseksempel på hyttemodellen Midthø.

Skramstad er en av våre små hytter på under 50 kvm. Her er hytta vist frem i kvelddstemning, plassert på en tomt nede ved vannet.

Hytte 50 kvm

BoligPartner har flere ferdighytter under 50 kvm. En av de mest populær er modellen Skramstad fra vår Tur-serie. Denne hytta har et bruksareal på 46 kvm. I den hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir ekstra fleksibilitet.

Les mer om Skramstad 

Små hytter byggesett

Dette er kun et eksempelbilde fra en byggeplass i BoligPartner,

Hvis du har kompetanse og mulighet til å gjøre veldig mye selv når din hytte skal bygges, kan det å kjøpe hytte som byggesett ett alternativ. Graden av egeninnsats avtales sammen med konsulenten hos BoligPartner. I stedet for ferdig hytte oppført, kan du velge mellom følgende to alternativer:  

  1. Hytte som byggesett: Dette betyr at vi leverer komplett utvendig og innvendig materialleveranse som byggesett rett til din byggeplass. I tillegg følger det med komplette byggesøknadstegninger med situasjonsplan og arbeidstegninger. Her må du selv stå for byggesøknaden til kommunen. ‏‏‎ ‎
  2. Råbygg: Dette betyr at vi leverer yttertak, yttervegger, vindtetting, vinduer, utvendig bod-dør og ytterdør. Her må du da selv koordinerer og fullfører alt arbeidet. Her må du selv stå for byggesøknaden til kommunen. 

Les gjerne mer om hytter som byggesett her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Denne illustrasjonen er fra V1 - en liten hytte på 51 kvm

Anneks 50 kvm

Har du behov for å bygge et anneks i tilknytning hytta di? Et anneks fungerer som en flott gjestehytte når dere er mange samlet på hytta. I tillegg kan et anneks gi deg den ekstra lagringsplassen som du kanskje savner i hytta di i dag.

I BoligPartner har vi flere små hytter som kan fungere som fine anneks hvis du ønsker dette. Husk at vi også kan skreddersy et anneks til deg, hvis du ønsker dette. Ta gjerne kontakt med våre hyttekonsulenter, så kan vi gi deg svar på det du lurer på angående anneks og små hytter.

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Litt hytteinspirasjon til deg

Klikk deg gjerne videre til vår inspirasjonsside for hytte. Her kan du møte noen av våre kunder og finne mer nyttig informasjon om våre hyttemodeller.

Les mer her