Kjøkkentrendene 2020

Kjøkkenet. Rommet der vi er sammen, lager god mat, løser lekser, snakker om livet over en kaffekopp og samles til fest- og mandagsmiddager. Kjøkkentrendene 2020 preges både av farger og kontraster med mørke nyanser - og materiell som tre og marmor.
Bestill Gratis katalog Les mer om kjøkken
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Vi vet hvor viktig kjøkkenrommet er for kundene våre, vi vet det fordi vi alltid strekker oss langt for at husets hjerte skal fungere optimalt både med tanke på funksjonalitet og design. Derfor er vi opptatt av å samarbeide med de beste kjøkkenleverandørene på markedet, og vi er stolte av å ha Norema med på laget.

Foto: Mats Dreyer

Norema forteller om årets største trender

Gry hos Norema er godt oppdatert på hva som rører seg i trendkikkerten på kjøkkenfronten, og deler gjerne på sin kunnskap om dette store og spennende temaet.

– Vi ser at det går mer og over på farger, gjerne mørke nyanser og sort, men også andre farger vil komme mer og mer, og grått er fortsatt populært. Det brukes mye tre, alt fra det lyse til det mørke. Vi har fått inn flere kjøkkentyper i sortmalt eik som er veldig populære og fronter både med og uten profiler, forteller hun, før hun kommer med årets viktigste stikkord for de som virkelig vil skape et kjøkken ut fra tidens trender. 

– I tillegg til trestrukturer og mørke farger, ser vi at benkeplater i tre eller stein fortsetter å holde stand. Marmor, metall, kobber og messing er fortsatt hjertelig velkommen inn i norske kjøkken, for eksempel i form av ventilatorhetter, knotter/håndtak, veggplater og benkeventilatorer. I tillegg ser vi at glass er et materiale vi vil se mye av, sammen med den røffere betonglooken. Nå gjelder det dessuten å holde det ryddig i hyller og skap, for nå skal de nemlig gjerne være åpne uten dør, forteller Gry videre. 


Foto: Mats Dreyer

Kombinasjon av materialer

I følge Gry er nettopp brytningen mellom ulike materialer populært å leke med når et kjøkken skal planlegges og skapes. – Glass mot metall, tre mot stein, lyst mot mørkt og malte overflater mot den naturlige trestrukturen er fine kombinasjoner som skaper et spennende uttrykk ved å blande mykt og røft.

Som kjøkkenforhandler skal Gry både presentere kundene for alle muligheter, høre på ønskene og behovene deres, samt finne de beste løsningene for husets etablerte planløsning. – Kundene er ofte bevisst på hva de liker og hvilken stil de ønsker, og med så mange farger og materialer å velge mellom er det absolutt rom for å gjøre individuelle valg og slå seg løs. Enten det er en stor enebolig eller en liten leilighet, så prøver vi å finne frem til det som er den enkeltes ønske slik at de får et kjøkken de blir fornøyd med og som oppfyller kravene til både design og bruk over tid. 

Foto: Mats Dreyer

Knutepunkt og samlingssted

– Kjøkkenet er gjerne et knutepunkt i huset, et samlingssted i tillegg til et arbeidsrom, og dette må speiles i måten man innreder på. Mange ønsker for eksempel kjøkkenøy, gjerne med sitteplasser, eller man ser for seg høyskapsvegg og integrerte hvitevarer og vinskap. Da må man lete etter smarte løsninger som utnytter plassen optimalt, og selv om kjøkkenet har begrenset med plass er det fortsatt mange muligheter og skapløsninger som tar vare på hver kvadratmeter.

Foto: Mats Dreyer

Estetiske linjer gjennom huset

Sortimentet til Norema gjør det mulig å innrede kjøkkenet med samme stil som andre rom i huset, slik at for eksempel garderober og kontorinnredning matcher kjøkkenet. 

Moderne kjøkkendrøm

Bli med på innsiden av vårt moderne hus Prato og se de smarte kjøkkenløsningene i dette populære familiehuset.

Våre kunders drømmekjøkken

Ta en kikk på hvordan noen av våre kunder har innredet kjøkkenet i sitt BoligPartner-hjem. Klikk på bildene for større visning.
Bestill Gratis katalog Les mer om kjøkken
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Opplev familiens drømmekjøkken

Møt familien og se hvordan de fikk skreddersydd sitt BoligPartner-hus hvor det store, åpne kjøkkenet har blitt husets sosiale sone

Slik skaper du drømmekjøkkenet

Se interiørekspertens viktige sjekkliste

Teknologien du ønsker deg

La deg friste av hvitevarer fullproppet med teknologi, integrerte mobilladere i benkeplaten og lydanlegg i sokkelen. Ta en kikk på dagens teknologiske muligheter på kjøkkenet

Bestill gratis huskatalog

Kjøkkenet har fått et eget kapittel i vår nye huskatalog. Bestill katalogen i dag og får masse gode tips til hvordan du kan skape ditt drømmekjøkken
Bestill Gratis katalog Les mer om kjøkken
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Inspirasjonsgalleri

La deg inspirere av disse stilrene, vakre og spennende bildene fra Norema. Hvordan ser ditt drømmekjøkken ut?

Et hus - tre ulike kjøkken

Vi har illustrert kjøkkenet i huset Raumarheim i tre vidt forskjellige varianter - til inspirasjon og glede
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Kjøkkeninspirasjon

Se disse flotte kjøkkenillustrasjonene fra noen av våre mest populære husmodeller. Klikk på bildene for større visning.

Finn ditt nærmeste BoligPartner-kontor

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende husprat om priser og muligheter i ditt område

Filtrer ditt søk