Boligpartner

Hytte ved sjøen

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 06. desember 2023
Lesetid: ~5 min

Ferdighytte ved sjøen, her illustrert som vår modell Åtte Glass. Tomten strekker seg her helt ned til vannkanten. Hytte ved sjøen, her illustrert som vår modell Åtte Glass. Tomten strekker seg her helt ned til vannkanten.

Har du lyst til å nyte sommerdagene i en ny og moderne hytte ved sjøen? Vi har mange hyttemodeller som er som skapt for deg som elsker svaberg, sjøutsikt, sommer, sol, varmegrader, badevann og båtlivet.

Store skyvedører i glass er flott å ha på en hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen er fra vår hytte Åtte Glass. Store skyvedører i glass er flott å ha på en hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen er fra vår hytte Åtte Glass.

Drømmer du om å eie ditt eget ferieparadis her hjemme i Norge, med egen hytte ved sjøen? I BoligPartner finner du mange hyttemodeller som vi ønsker at du tar en nærmere kikk på. Felles for dem alle er de store vindusflatene som sikrer at du får den herlige sjøutsikten rett inn i hytta. Lyset og naturen utenfor blir en del av hytteopplevelsen. Flere av hyttene har store skyvedører i glass, slik at du enkelt kan la stuen bli en del av terrassen utenfor. Inne blir ute og ute blir inne. Helt perfekt for en hytte ved sjøen.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Bygge hytte ved sjøen

Her finner du noen av våre hytter som passer fint å bygge ved sjøen. Ta en kikk – hvilken av dem liker du best?

Hyttetomt ved sjøen

Noen ganger kan det være vanskelig å finne en ledig hyttetomt ved sjøen. Vi har mange kunder som velger å rive en gammel hytte med en fin beliggenhet, for så å erstatte denne med en ny hytte ved sjøen. Ofte er det en stor og kostbar jobb å renovere en gammel hytte. Løsningen med en erstatningshytte kan derfor være svært lønnsomt. Da får du en hytte som er bygget etter dagens standard. Våre arkitekter er svært dyktige på tilpasninger, slik at den nye hytta glir fint inn i omgivelsene samtidig som den tilfredsstiller kommunen retningslinjer for fritidsbebyggelse.

Les mer om erstatningshytter her

Når du skal bygge hytte ved sjøen, kan løsningen være å rive en eldre hytte for deretter å erstatte denne med en ny hytte fra BoligPartner. Når du skal bygge hytte ved sjøen, kan løsningen være å rive en eldre hytte for deretter å erstatte denne med en ny hytte fra BoligPartner.

Regler for hyttebygging ved sjøen

Hva sier reguleringsplanene i området du har lyst til å bygge hytte ved sjøen? Det er ikke alltid så lett å sette seg inn i regelverket. Ønsker du vår hjelp til å vurdere ei hyttetomt? Da er det bare å ta kontakt med oss. Vi bistår deg gjerne i å kartlegge hva som er lov å bygge på tomten du har sett deg ut.

Book en gratis hytteprat med oss her

Ankers Point illustreres her som en hytte ved sjøen. Her er skyvedøren åpen slik at inne blir ute og ute blir inne. Ankers Point illustreres her som en hytte ved sjøen. Her er skyvedøren åpen slik at inne blir ute og ute blir inne.

Pris på hytte ved sjøen

Lurer du på hva det koster å bygge en ny hytte ved sjøen? Du kan enkelt få priser på alle våre hyttemodeller. Vi anbefaler deg å ta direkte kontakt med vårt kontor i området hvor du ønsker å bygge. De kan bistå deg med alt fra prislister, tilpasninger, info om ledige tomter og svare på alle dine spørsmål om byggeprosessen.

Her finner du våre kontorer

Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt. Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt.
Slik kan du få det hvis du bygger ny hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen fra Åtte Glass viser en stue som går i ett med uteplassen utenfor.

Se alle våre hytter

Les gjerne mer om hytter fra BoligPartner

Klikk her