Vi er en av landets største husleverandører og hytteleverandører. Velkommen til BoligPartner.

Om BoligPartner

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 14 500 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. 

Hus- og hytteleverandør 
BoligPartner har per i dag rundt 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 500 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar. 

BOLIGPARTNER AS

Tjuvholmen
Brygga 11
2317 Hamar
Telefon: 47 71 70 00
E-post: post@boligpartner.no
Org.nr: 967 524 514


Husleverandør med kvalitet

Vi bygger fremtiden! Se vår film om hvordan det er å jobbe i BoligPartner

Ansatte hovedkontor

Kvalitet

Boligen din skal leveres i henhold til avtalen inngått mellom deg og BoligPartner. Det er en selvfølge at boligen leveres uten feil eller mangler til avtalt tidspunkt. BoligPartner skal levere kvalitet i alle ledd - fra første henvendelse, gjennom hele kjøps- og byggeprosessen - til overtakelse og ettårskontroll.

Design

Vår huskolleksjon og alt markedsføringsmateriell skal gjenspeile både tradisjonelle og innovative formgrep. Vi skal videreføre god byggeskikk samtidig som vi tenker innovativt. På denne måten skal vi skape oppmerksomhet og en følelse av kvalitet og fremtidsrettede bokvaliteter i morgendagens Norge.

Dyktighet

Alle ansatte skal inneha tilstrekkelig faglig og praktisk kompetanse til å gi deg som kunde utmerket service.

Våre leverandører

For å levere høy kvalitet tvers igjennom i en bolig må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.

Vi søker flere forhandlere

BoligPartner satser videre og ønsker å styrke vår sterke posisjon ytterligere. Derfor jakter vi etter flere nye forhandlere med masse "drive", pågangsmot og lyst til å lykkes. Vi søker nå etter deg som ønsker å bli en del av stor BoligPartner-familie.

Her finner du oss

Loading map...

Et sterkt, faglig kraftsentrum

Et fellesskap der ulik fagekspertise jobber tett sammen i team som solide tannhjul hvor kraften blir størst når vi trekker i samme retning. Det er derfor BoligPartner har samlet all vår faglige ekspertise med både arkitekter, seniorrådgivere, prosjekt-ingeniører, ingeniører, boligplanleggere, katalogutviklere, utviklingsingeniører og markedsavdeling i et stort kompetansehus på Tjuvholmen i Hamar. Hos oss har vi en sterk, faglig stolthet. 

Vårt kompetansehus gjør oss til en komplett leverandør som sikrer kvalitet. For det å kunne tilby en flerfaglig kompetanse med tverrfaglig samhandling gir oss en styrke til å se helheten og avdekke et hvert prosjekts kompleksitet. Sammen løser vi alle utfordringer i planleggingsfasen av en byggeprosess. Det er med stolthet vi kan si at alle våre tannhjul i vårt kompetansehus utgjør det største faglige fellesskapet i Norge innen trehusbygging. 

På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.