Boligpartner

Hyttekatalog - bestill den i dag

Bestill digital hyttekatalog her

Les hyttekatalogen med en gang

Bestill vår digitale hyttekatalog i dag kom ett skritt nærmere hyttedrømmen. Når du bestiller hyttekataogen, får du en link slik at du kan lese katalogen med en gang på mobilen din, nettbrettet eller datamaskinen. 

Hyttekatalogen er proppet med hyttestoff og inspirasjon. Formålet katalogen er ikke bare å presentere våre hyttemodeller – det er også å formidle ideer, gi inspirasjon, svare på spørsmål og hjelpe deg å finne den mest optimale hytta for deg og din familie.  Bestill den i dag og les den med en gang på din datamaskin, nettbrett eller mobil. 

Bestill gratis digital hyttekatalog nå

Hytter for alle behov

Å bygge hytte er utvilsomt en av livets viktigste investeringer. Her, i ditt andre hjem, skal den dyrebare fritiden nytes til fulle. Familien skal samles og nye minner skal skapes. Noen ønsker seg en stor og eksklusiv hytte med plass til mange, mens andre er mer opptatt av friluftsopplevelser og er på utkikk etter en prisgunstig og arealeffektiv hytte. Det finnes dem som drømmer om en tradisjonell hytte med torvtak og hems, mens andre har lyst på en moderne hytte med flatt tak og store vinduer. Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere hytter for alle behov, og i den digitale hyttekatekatalogen og finner du hytter for enhver smak -last den ned gratis her.

Ta det første steget

Å realisere en hyttedrøm er ofte en årelang prosess, og kanskje er denne digitale hyttekatalogen det startskuddet du trenger for å komme i gang. Bestill den gratis nå så mottar du vår katalog rett til din e-post. Her kan du lese inspirerende artikler, og se masse bilder og illustrasjoner av våre flotte hytter. 

En god byggeprosess

Etter nesten 30 år i boligbransjen har BoligPartner blitt en av Norges største tilbydere av hus og hytter. Vi har de siste årene opplevd en enorm vekst i hyttemarkedet, og den brede erfaringen er svært verdifull nå som vi bygger stadig flere hytter. Trygghet og kvalitet er våre to viktigste verdier, og lar du oss realisere din hyttedrøm kan du være sikker på at hytta bygges av dyktige fagfolk i henhold til gjeldende retningslinjer og standarder. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en så enkel byggeprosess som mulig.

Trygg hytteleverandør

Vi håper du har lyst til å lese vår hyttekatalog på nett. Vi tilbyr et trygt hyttekjøp og er stolt av å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene . Det betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Hytter i flere størrelser

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her