Boligpartner

Trehusene

BoligPartner flytter grenser med sine moderne boligblokker! Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Resultatet er Trehusene - et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner.

Trehusene gir 30% lavere CO2 avtrykk

På oppdrag fra oss, har SWECO utarbeidet et klimagassregnskap for vår konseptlavblokk, iht NS 3720:2318. Rapporten synliggjør de konsekvensene materialvalg i bygg, har på klimagassutslipp. Rapporten har sammenlignet vår lavblokk i tre med et standard referansebygg i betong. Resultatene ser du i rapporten her.

Les hele rapporten her

Illustrasjoner av Trehusene fra våre prosjekter

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer her

Vi leter etter tomter til våre boligblokker i tre - etter følgende krav:

MINIMUM 2 MÅL/REGULERT FOR BLOKKBEBYGGELSE PÅ 3-5 ETASJER.

Kontakt Nina Dæhli Harviken dersom du har en tomt som kvalifiserer disse kravene og ønsker en tomteprat med oss, på telefon: 909 96 276

Eksperthjelp sikrer deg best mulig finansiering

BoligPartner ønsker å sikre at alle våre kunder får en best mulig finansiering med bransjens beste lånebetingelser når de skal bygge nytt. Derfor samarbeider vi med økonomiekspertene i Tjenestetorget Finans.

Les mer her


Les mer om Trehusene fra BoligPartner

Her kan du finne flere artikler om BoligPartner sitt spennende arbeid med trehus.

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan leilighetene i Trehusene ser ut på innsiden? Ta en kikk på våre bildegallerier her.

Les mer

Trehusene prosjekter

Trehusene har mange spennende prosjekter på gang. Her kan du lese mer om disse.

Les mer

Trehusene Konsept

Helt siden oppstarten for snart 30 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Les mer

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og kjøperne flytter nå inn i de flotte 3 og 4-roms leilighetene. Er du på utkikk etter en helt ny og moderne leilighet? Vi har nå kun 1 lekker leiligheter igjen. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Trehusene på Navneberget

Leilighetene på Navneberget blir både moderne og praktiske. I tillegg får du et sjeldent stort og grønt fellesområde. Her kan du dyrke urter og grønnsaker eller bare slå av en prat med naboen.

Les mer

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer

Bli med på innsiden av Trehusene - her finner Tove roen

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

Les mer

Moderne boligblokk i tre

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Les mer

Klimavennlige hus i tre - Trehusene

Visste du at hus bygget i tre kan minske utslipp av klimagassen CO₂ til atmosfæren? Her er 9 gode grunner for å bygge klimavennlige trehus.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer

Trehusene på Stafsberg

Trehusene på Stafsberg ligger solrikt og fint plassert rett i utkanten av Hamar sentrum. Her kan du nyte naturen rett utenfor døren samtidig som du er tett på bylivet. På Stafsberg skal BoligPartner Trehusene bygge en bred variasjon av leiligheter med god standard og moderne løsninger. Selve bygget er i tre, fra innerst til ytterst.

Les mer

Ansatte i Trehusene

Trehusene

Portrett av Knut Moe
Daglig leder Trehusene Knut Moe
Portrett av Nina Dæhli Harviken
Salgs- og markedsansvarlig Trehusene Nina Dæhli Harviken
Portrett av Fay-Nina Mjøen
Saksbehandler Fay-Nina Mjøen
Portrett av Truls Kronberg
Prosjektsjef Truls Kronberg
Portrett av Anders Nygård
Prosjektleder Anders Nygård
Portrett av Knut Hafsjold
Prosjektleder Drift Knut Hafsjold
Portrett av Tor Arne Olsen
Prosjektleder drift Tor Arne Olsen