Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~4 min

Fordeler med å bli BoligPartner-forhandler

Som BoligPartner-forhandler får du tilgang til et komplett og velfungerende konsept som gir deg støtte, trygghet, kunnskap og kunder fra dag én.

BoligPartner er i dag en av Norges største boligbyggere, og gjennom snart 30 år i bransjen har vi realisert over 15.000 bolig- og hyttedrømmer. Det har gitt oss en bred og verdifull erfaring. Vi har passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk med til sammen over 550 ansatte. 

Norges største fagmiljø

Vi er stolte over å ha landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon, representert ved hovedkontoret i Hamar. Som forhandler vil våre ingeniører og arkitekter støtte deg gjennom hele reguleringsprosessen og prosjektere alle boligene du selger og bygger. At alle eneboligene, hyttene og flermannsboligene er ferdig prosjektert betyr at du kommer raskt i gang, kan fokusere på salg og bygging, og gjennomføre prosjektene på en mest mulig effektiv og forutsigbar måte - noe som også sikrer deg best mulig lønnsomhet. 

Gunstige garantiordninger

BoligPartner tilbyr en unik ordning ved at vi påtar oss alt masse- og kalkyleansvar. Det vil si at vi tar på oss risikoen for at du får riktig mengde materialer til avtalt pris, noe som gir deg som forhandler forutsigbarhet og økonomisk trygghet. Gjennom vårt søsterselskap GarantiPartner tilbyr vi også garantiordninger iht Bustadoppføringslovas bestemmelser, til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr også økonomisk og juridisk bistand ved behov - og krever ingen medlemsavgift.                    

Riktig mengde materialer til avtalt tid

Vårt CRM-system, kanskje bransjens beste digitale støtteverktøy, sikrer deg en god arbeidsflyt gjennom hele byggeprosessen. Det er logistikkavdelingen vår som bestiller materialene for deg, og sørger for leveranser på byggeplassen akkurat når du trenger dem. Ved bruk av precut-byggesystem slipper du å sitte igjen med unødig kapp og overskuddsmaterialer. 

Massiv markedsføring

At BoligPartner er en kjent merkevare gjør innsalget langt enklere. Det er vår store inhouse-markedsavdeling som produserer alt innhold til nettsider og sosiale medier. Avdelingen jobber kontinuerlig med både lokal og nasjonal markedsføring - og planlegger/gjennomfører markedsaktiviteter for å skaffe deg kundehenvendelser. I snitt gir markedsavdelingen årlig hver forhandler 400 "leads" - altså potensielle kunder som må følges opp.   

Din egen forhandlerleder

BoligPartner har også en egen forhandleravdeling som følger opp og bistår forhandlerne våre ved behov. Som forhandler får du dermed en dedikert forhandlerleder som du forholder deg til. Årlig arrangeres det også flere samlinger der forhandlerne får oppdatert veiledning/informasjon, og mulighet til å møte forhandlere fra andre steder i landet. BoligPartners eget BoligAkademi tilbyr også gode systemer for opplæring og kursing.  

Eksteriør-illustrasjon av herskapelige Holmgaard

Vi søker flere forhandlere

Er du den vi søker?

Les mer her