Boligpartner

Halvor Bakke bygger hytte DEL 4

Hytta til Halvor Bakke er ferdig! Bli med på hyttebesøk, se de nydelige detaljene og les hva Halvor selv er aller mest fornøyd med i sin nybygde drømmehytte fra Leng-serien. 

Her lader Halvor batteriene sine

Å sitte her ute, under tak, foran utepeisen er noe av det beste Halvor Bakke vet. For med så mange hektiske hverdager, er det ingenting som føles bedre enn noen rolige dager på sin egen nybygde BoligPartner-hytte. 

– Å være her på hytta er så godt og avslappende. For meg er det en barnslig kribling i hele kroppen over at jeg har fått min egen hytte som jeg har skapt selv sammen med BoligPartner. For å være ærlig, må jeg si at jeg er både rørt og drita stolt av denne hytta, forteller Halvor Bakke.

Magiske timer på uteplassen

Hyttemodellen til Halvor heter Nue. Den er bygget på Turufjell av BoligPartner sin erfarne forhandler Bygg Team på Gol.

Hytta Nue er 84 kvadratmeter stor, har to rause soverom på hovedplanet og ekstra tv-stue samt en suite på loftsplanet. Denne hytta er ikke i vårt hovedsortiment, men bare kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon.

Selv er Halvor aller mest fornøyd med den overbygde uteplassen på hytta. Her ute kan han sitte, uansett vær, og bare nyte øyeblikket mens han kjenner varmen fra utepeisen.

– Jeg er opptatt av å være ute, uavhengig av været. Denne flotte utepeisen bruker jeg hver eneste gang jeg er på hytta, og det er bare helt nydelig, beskriver Halvor. 

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Rause soverom i Nue-hytta

Videre er han også stolt av romløsningen i hytta med sine rause og deilige soverom.

-Jeg ville ikke lage en familiehytte med maks antall sengeplasser. Det skal være plass til alle i hytta og man skal sove godt, slår Halvor fast.

Derfor har Nue fått to store soverom (16 kvm og 10 kvm) på hovedplanet, samt ekstra soverom på loftsplanet.

Soverom_nue.jpg
soverom_1_nue.jpg
soverom_2_nue.jpg

En hytte med særpreg

Inspirasjonen til hytta har Halvor Bakke hentet fra sine mange utenlandsreiser. Ved å kombinere dette med gammel norsk byggeskikk, er det skapt noe nytt og unikt med denne hytteserien. 

Felles for alle de fire hyttemodellene er at du ønskes velkommen til hytta med en sval som er et overbygd inngangsparti. 

Halvor-ved-hoveddora-kopi_220331_133051.jpg Hyggelig med en sval i inngangspartiet til hytta, og en stalldør som kan åpnes på denne måten. Foto: Ragnar Hartvig.

For å ivareta utsikt og utsyn, har alle hyttene fått flere tofløya vinduer som du kan åpne helt opp som dører. Rundt vinduer og dører er det skodder og fra den åpne kjøkken- og stueløsningen er det store skyvedører slik at du kan åpne opp og viske ut skillet mellom inne og ute. 

Turufjell-spisestue_nue.jpg Disse vinduene kan åpnes som dører slik at det blir helt åpent mellom spisestuen og uteplassen. Foto: Ragnar Hartvig.

Over halve arealet av hyttene er det hems og i hyttenes sosiale sone med åpne kjøkken- og stueløsning er det åpen himling slik at du nesten får en katedralfølelse når du kommer inn hit. 

Se de flotte rommene

Halvor Bakke har med seg mye erfaring etter å ha pusset opp rundt 70 forskjellige hytter gjennom TV-serien Eventyrlig oppussing. Nå skulle han for aller første gang bygge en helt ny hytte. Det ble en spennende reise hvor skisser, plantegninger og illustrasjoner skulle forvandles til en ekte drømmehytte. 

-Det er deilig å bygge nytt. Da slipper du å ta hensyn til de valgene som andre har gjort før deg, forteller Halvor.

Bilde fra byggeprosessen hvor Halvor Bakke bygget hytte med Bygg Team på Turufjell.

En rask og ryddig byggeprosess

Halvor Bakke er svært imponert over samarbeidet med forhandler Bygg Team. 

Les mer om dette her

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her