Boligpartner

Hyttedrømmen på fjellet

Lukk øynene – se for deg følelsen av å komme frem til denne fantastiske hytta. Du parkerer bilen i garasjen og tar med deg familien rett inn i selve hyttedrømmen. Akkurat slik er feriedagene for familien Bull som realiserte sin drøm med BoligPartner-hytta Storstuggu.

-Ja, vi stortrives her og er svært fornøyde med løsningene som er valgt. Hytta fungerer nå fint som en storfamiliehytte og vil kunne være et naturlig samlingspunkt for både venner og familie i mange år fremover, forteller eier Kristian Bull.

De smarte løsningene

Det er travle hverdager for familien på fem. For dem var det derfor viktig å bygge en moderne hytte med fine og praktiske løsninger – et fristed for hele familien hvor alt ligger til rette for å nyte tiden og fange øyeblikkene. Valget falt på BoligPartner – som med sin Storstuggu kunne tilby en hyttetype som passer til tomtens beliggenhet, beskaffenhet og potensial.

I denne hytta finner du fire soverom (mulighet for totalt ti sengeplasser) to bad, luftig stue og kjøkken, TV-stue, romslig hall og masse skapplass.

-Vi er bevisste på gode løsninger ettersom vi har bygget hus før og jeg i tillegg jobber med salg av boliger. Nå ønsket vi en hytte som også gir muligheten til å ha med en annen familie på tur, slik at vi kan være sammen med familie og venner når vi skal nyte fridager på hytta, forteller Kristian. 

Se på de fantastiske bildene! Nyt den flotte utsikten over fjellviddene som tegner seg som et maleri fra stuevinduene. Se det delikate badet. Det smarte kjøkkenet, den luftige takhøyden og den romslige og praktiske inngangshallen.

Se bildene fra den kundetilpassede Storstuggu

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Kundens tilpasninger

Alle BoligPartner sine hus og hytter kan tilpasses slik at de passer perfekt for deg og din familie. Her har familien valgt vår hyttetype Storstuggu og deretter gjort justeringer slik at hytta nå tilfredsstiller familiens ønsker og behov.

Familien har blant annet valgt ekstra takhøyde for å oppnå best mulig romfølelse og størst mulig vinduer for å slippe lys og utsikten inn i rommene. Vinduene er sluppet helt ned til gulvet i utsikts-gavl. I tillegg har verandadøren også glass helt ned. Pipen og peisen er flyttet for å frigjøre plass og slippe utsikten frem. Nå kan peisen ses både fra kjøkkenet, stuen og hallen. Det er valgt ekstra bodplass/lagringskott over ulike rom. I tillegg er hallen utvidet slik at det er god nok plass til flere å ta av og på seg klær og utstyr samtidig.

Storstuggu_kundecase.jpeg

-Vi har også lagt garasje inntil hytta med dør direkte inn i hytta. Det er praktisk når man kommer med matvarer fra butikken eller når man skal pakke inn og ut av hytta mens det snør eller regner ute, forteller Kristian.

Garasjen åpnet også for muligheten til å etablere en fantastisk stor lagringsplass på hemsen. Genialt!

Et strålende resultat

Nå benytter familien hytta så ofte de har mulighet. Og det er ingen tvil. De er strålende fornøyd med resultatet.

- Vi er meget godt fornøyde. Samtidig skal det sies at vi har lagt ned veldig mye tid, krefter for å få hytta slik vi ønsker, forteller Kristian Bull.

Hytta - vårt andre hjem

De drømte om en moderne, lys og luftig hytte med høy standard og god plass til familie og venner. Med BoligPartner ble hyttedrømmen til virkelighet i snørike Trysilfjellet.

Les hele saken her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac