Boligpartner

Vi leverer skreddersydde hytteløsninger

Alle er vi forskjellige. Vi har forskjellige behov, ønsker og prioriteringer. Slik er det også når vi skal bygge oss en ny hytte. I BoligPartner blir nesten ingen hytter like.

Vi har lang erfaring med å realisere hyttedrømmer og våre arkitekter hjelper deg gjerne med å tegne om hytta. Sammen finner vi frem til de beste løsningene for deg og din familie. 

For i BoligPartner leverer vi alltid skreddersydde hytteløsninger. Dette betyr at vi kan justere, utvikle og tegne helt nye løsninger slik at din hyttedrøm blir oppfylt. Vi sørger for at alle tekniske krav og reguleringsbestemmelser tilfredstilles, og at hytta passer til tomten den skal bygges på. 

La oss si at du har funnet en hyttemodell i vår hyttekatalog som du liker godt. Bortsett fra at hytta har et soverom for lite, den mangler overbygd uteplass og har ikke en stor nok sportsbod. Dette er ikke noe problem. I tett samarbeid med våre hytterådgivere, arkitekter og ingeniører skapes helt skreddersydde løsninger slik at du får din unike hytte – tilpasset og endret til slik du ønsker.

shutterstock_1841758675.jpg Vi hjelper deg hele vegen slik at du er sikker på at din nye hytte får akkurat de løsningene du og din familie ønsker dere.

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Marianne Frilseth og Ole Grønvold koser seg på hytta sammen med familie og venner

To hyttemodeller ble til en ny

Hyttemodellene Høgvarde og Storstuggu var utgangspunktet når denne drømmehytta skulle skapes. Se så flott resultatet ble – en hytte tilpasset familiens ønsker.

Se de fine bildene her

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.