Boligpartner

Vi leverer gjerne skreddersydde hytteløsninger

Alle er vi forskjellige. Vi har forskjellige behov, ønsker og prioriteringer. Slik er det også når vi skal bygge oss en ny hytte. I BoligPartner blir nesten ingen hytter like.

Vi har lang erfaring med å realisere hyttedrømmer og våre arkitekter hjelper deg gjerne med å tegne om hytta. Sammen finner vi frem til de beste løsningene for deg og din familie. 

For i BoligPartner leverer vi alltid skreddersydde hytteløsninger. Dette betyr at vi kan justere, utvikle og tegne helt nye løsninger slik at din hyttedrøm blir oppfylt. Vi sørger for at alle tekniske krav og reguleringsbestemmelser tilfredstilles, og at hytta passer til tomten den skal bygges på. 

La oss si at du har funnet en hyttemodell i vår hyttekatalog som du liker godt. Bortsett fra at hytta har et soverom for lite, den mangler overbygd uteplass og har ikke en stor nok sportsbod. Dette er ikke noe problem. I tett samarbeid med våre hytterådgivere, arkitekter og ingeniører skapes helt skreddersydde løsninger slik at du får din unike hytte – tilpasset og endret til slik du ønsker.

Les alt om våre hytter her

shutterstock_1841758675.jpg Vi hjelper deg hele vegen slik at du er sikker på at din nye hytte får akkurat de løsningene du og din familie ønsker dere.
Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud. Atle Maurud, hytteutvikler

Snakk med meg om dine hytteønsker

Jeg heter Atle Maurud og er hytteutvikler i BoligPartner. Selv om vi tilbyr en hyttekatalog med mange arkitekttegnede hyttemodeller, betyr ikke det at du må bygge en hytte akkurat slik den presenteres i katalogen.

Hos oss er det enkelt å skreddersy akkurat de løsningene du ønsker for din nye hytte. Hvis du for eksempel ønsker badstue på hytta, så kan vi endre planløsningen slik at det løser seg. Kanskje vil du ha to bad, i stedet for ett? Eller liker du planløsningen i en hyttemodell, men ønsker at hytta er i en moderne stil og ikke tradisjonell? Alle slike endringer er enkelt å tilpasse hos oss, da vi skreddersyr løsninger for alle våre hyttekunder.

Ønsker du å vite mer om dette? Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat om løsninger.

Send meg en e-post her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Eksempler på tilpasninger av hytter

Er du nysgjerrig på en eller flere hyttemodeller fra BoligPartner? Ta gjerne kontakt med vårt kontor nærmest der du ønsker å bygge. Våre hyttekonsulenter viser deg gjerne ulike planløsningser for hyttene du liker? Sammen kan dere også definere hvilke behov og løsninger du trenger og ønsker i din nye hytte.

Sletthø - Rubetødnane - eksteriør vinter.jpg

Her viser vi deg et eksempel på en alternativ planløsning for hyttemodellen Sletthø fra vår Karakter-serie. Klikk deg videre og så kan du studere detaljene i rominndelingen.

Les mer om alternative løsninger her

Marianne Frilseth og Ole Grønvold koser seg på hytta sammen med familie og venner

To hyttemodeller ble til en ny

Hyttemodellene Høgvarde og Storstuggu var utgangspunktet når denne drømmehytta skulle skapes. Se så flott resultatet ble – en hytte tilpasset familiens ønsker.

Se de fine bildene her

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Les alt om våre hytter

Har du lyst til å vite mer om våre energieffektive hytter? Klikk deg gjerne videre til vår hytteside. Her finner du flere kundeintervjuer, og kan kikke på alle våre hyttemodeller.

Se vår inspirerende hytteside