Boligpartner

Pendler jorda rundt fra hytta i Sjusjølia

Svenske Thomas Andersson (52) pendler til USA, Mexico, Brasil, Kina og Polen fra hytta i Sjusjølia. – Jeg er så fornøyd med Kvarstad-hytta vår, og tilbringer faktisk flere døgn her enn hjemme i Sverige, sier Thomas.

BoligPartners Tur-serie (tidligere Birken-serien) tilbyr prisgunstige og plasseffektive hytter, tiltenkt aktive friluftsmennsker som Thomas og kona Maria (49). Ekteparet fra Skövde i Sverige liker å holde seg i form, og trener ivrig året rundt. Om vinteren går det mest i langrenn, og i sommerhalvåret sykler de mountainbike, og løper «trail» på smale fjellstier.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ute a-kopi.jpg Thomas og kona elsker å være ute året rundt og ønsket seg en enkel, bekvem og ikke altfor stor hytte til en fin pris. - Kvarstad-hytta innfridde alt dette - vi er så fornøyde, sier Thomas. PS: Se VR-visning av hytta nederst i saken.

Drømmehytte for aktive folk 

For Thomas og kona er Sjusjøen «verdens beste langrennsområde», og før de kjøpte hytte, leide de ofte hytte der. 

- Da vi for et par år siden kjørte forbi Sjusjølia og så at BoligPartner solgte hytter der tenkte vi «wow, dette er jo perfekt beliggenhet – og perfekt hyttestørrelse for oss». Med Gardermoen 1 time og 45 minutter unna med toget, eller 2 timer med bil, kan jeg jo også jobbe og pendle fra hytta, sier Thomas, som er CEO i det internasjonale selskapet TitanX. 

Kvarstad-hytta hadde alt det paret søkte etter; en praktisk planløsning og en moderne stil med store vinduer. 

- Her kan vi sitte rundt spisebordet, se ut på fjellene og få en følelse av at vi er ute, sier Thomas.

Ekstra plass på hemsen

Med to soverom nede, i tillegg til hemsen med både ekstra stue og soverom, er det god plass til overnattingsgjester i Kvarstad-hytta.

Sjusjolia-Hytte-ThomasAndersson-Web-JM-16.jpg

- Når man har barn i alderen 20-25 år er det ikke så lett å få samlet hele familien. Nå er imidlertid hytta blitt familiens naturlige samlingssted, og det er veldig koselig, sier Thomas.  

Fra huset i Skövde bruker han og kona akkurat 5 timer i bil.

- Drar vi fra Sverige klokken 15 fredag er vi fremme på Sjusjøen klokken 20. Med en lydbok fungerer det helt fint, sier Thomas og legger til;  

- ...for å komme til et sted i Sverige med like fine fjell – og like mye snø – må vi faktisk dra helt til Åre eller Østersund, og det er jo dobbelt så langt.

Se flere bilder av Kvarstad-hytta

Med verden som kontor  

En vanlig uke for Thomas starter gjerne med "hyttekontor" mandag før han kjører til Gardermoen tirsdag for å fly ut i den store verden på ulike møter. Etter et par dager henter han så bilen på langtidsparkeringen på Gardermoen igjen, og suser opp til hytta på Sjusjøen. Til stillheten, roen og de mange friluftsmulightene.

-  Her koser vi oss skikkelig. En optimal lørdag på hytta for eksempel, starter med en lang frokost. Deretter lufter vi hunden i 45 minutter før vi går på ski, løper eller sykler i fjellet. På kvelden lager vi god mat – gjerne med familie og bekjente. Vi har det kort og godt «jättetrevlig» her på hytta, sier Thomas. 

VR-visning

Ta på deg VR-briller, eller trykk deg frem selv, og opplev Thomas og Maria sin flotte Kvarstad-hytta fra innsiden.

Mer om våre hytter

Klikk deg videre og les mer om hytter fra BoligPartner her

Moderne ferdighytte fra BoligPartner

Våre moderne ferdighytter spiller på lag med naturen. Uttrykket er tidsriktig og arkitekturen glir fint inn i omgivelsene – enten du ønsker å bygge på fjellet eller ved sjøen.