Boligpartner
Mønet himling gir en luftig følelse i hytta til Tonje og Lene.

Hjemmekontor på hytta

Å eie egen hytte i Norge, er svært attraktivt og gunstig. Farmen-vinner i 2018 Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud er ofte på sin premiehytte fra BoligPartner. I korona-tiden hadde de rett og slett har flere døgn her enn hjemme i Oslo.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~8 min

Det er ingen tvil om at hytta er blitt deres nye favorittsted.

-Vi har hatt mye hjemmekontor på hytta, og det har vært helt fantastisk, slår Tonje fast. Her har de fått muligheten til å spise lunsjen sin utendørs og nyte lange, fine turer i det flotte terrenget etter arbeidstid.

-Det å ha en slik nærhet til naturen samtidig som man er på jobb, har vært veldig godt for den mentale helsen i en tøff koronatid, forteller Lene.

Takker Bygg Team på Gol

Det var mye å sette seg inn i da Tonje og Lene skulle starte på byggeprosessen av premiehytta. Da var det godt å få gode råd fra BoligPartner sin forhandler på Gol.

-Vi fikk veldig god oppfølging fra Bygg Team. De hjalp oss med byggeprosessen og forklarte oss alt veldig nøye. Vi følte alltid at de var opptatt av oss, forteller Tonje. 

Sengeplasser til 10

Tonje og Lene har gjort noen endringer på sin Midthø-hytte. Med sengeplasser til 10 voksne, ønsket paret seg et ekstra bad på hytta. Det løste seg veldig fint. 

-Når man har gjester, er det utrolig godt å kunne ha to fullverdige bad. Så vi er nok aller mest fornøyde med at vi endret fra ett til to bad, forteller de. Inngangen til bad nummer to er fra uteplassen på hytta. Her har de et deilig boblebad, og derfor er det ekstra lettvint med dusj og do i direkte tilknytning til uteområdet.

Hytta har et bruksareal på 82 kvadratmeter. Her er det totalt tre soverom samt en hems for ekstra sengeplasser. Tonje og Lene har speilvendt planløsningen i forhold til katalogmodellen og gjort flere små justeringer slik at de fikk den løsningen som passet aller best for dem og på tomta.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Eksklusiv følelse i stua

Det er nok den herlige sosiale sona i Midthø-modellen som er det Tonje og Lene er aller mest stolt av. Med mønet himling i kjøkken- og stueområdet, er takhøyden her inne hele fem meter. Det gir rom for høye stuevinduer og en svært eksklusiv følelse. I tillegg setter de stor pris på den åpne løsningen fra kjøkken til spisestue og videre til hovedstua. Det passer veldig fint for det sosiale paret.

– Det er så koselig å kunne snakke med gjestene mens man lager maten, slår Tonje fast før hun fortsetter med å si at de er veldig glade i hytta.

– Den har en helt perfekt størrelse og gir oss alt vi trenger, sier Tonje.

En unik frihetsfølelse

Begge to er ikke i tvil om hva som er det aller beste med å eie egen hytte. Det er rett og slett frihetsfølelsen den gir. For dem tar det nøyaktig to timer å forlate asfalten utenfor leiligheten i Oslo til de har parkert bilen ved hytteveggen på Turufjell.

-Man får en helt annen ro på hytta enn det man klarer å ha hjemme. Selv om det er en vanlig, rolig søndag slapper vi av på en annen måte når vi er her. Det er noe med å komme opp på fjellet, fyre i peisen og kjenne på friheten. Da blir man mye roligere helt automatisk, forklarer Lene.

Bildegalleri - her kan du se mange bilder fra Midthø-hytta til Tonje og Lene

Les mer om Farmen-hytta 2018 her

Klikk deg videre her

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?