Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 01. desember 2023
Lesetid: ~11 min

Besøk hyttene våre

BoligPartner har satt opp hundrevis av hytter rundt omkring i Norge, og vi bygger stadig flere.

Sjansen for at det står en BoligPartner-hytte ikke langt fra der ønsker å bygge er dermed til stede. Våre kunder er stolte av sine hytter og flere er også villige til å åpne dørene og vise frem sitt drømmested. Har du behov for å se en av hyttene våre i levende live er det derfor muligheter for å få til deg.

Ønsker du en visning og et besøk på en av våre kunders ferdigbygde hytter, så ta kontakt med ditt lokale salgskontor. De forsøker å koordinere og få til et besøk for deg. 

Demohytter På Norsk Hyttesenteret på Hellerudsletta har vi satt opp to av flaggskiphyttene våre – den populære og nyskapende hytta Foris og den familievennlige Midthø. 

Hyttene er åpne og bemannet av BoligPartner-representanter i Hyttesenterets åpningstider. Ta deg gjerne en tur for å inspisere hytta og still spørsmål du måtte ha til våre representanter. Det vil også være mulig å besøke hyttene utenom åpningstidene – ta da kontakt med ditt lokale salgskontor.  

Se bilder av visningshytta Midthø

Se bilder av visningshytta Foris

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?