Boligpartner

Familielykke med hems på hytta

Barna fniser. Nå er de i full sving med å rigge til ludospilling der oppe på hemsen. Du kjenner du blir glad inni deg. Å bygge ny hytte med hems var virkelig et smart valg - for både store og små.

Familietid på hytta! Det er den store hyttedrømmen for mange. Avbrekk fra hverdagen og tid til å være sammen - nyte øyeblikkene. For det er øyeblikkene som teller, er det ikke?

Slik utnytter du arealet

Å bygge ny hytte med hems gir deg mange fordeler. Ikke bare blir hytta enda mer trivelig og koselig, du får også utnyttet arealet maksimalt. Både StoråsenKvarstadSkramstad og Midtfjellet fra Tur-serien har denne funksjonelle løsningen med hems. Praktisk og veldig smart. Det sikrer deg den ekstra plassen du trenger slik at du kan invitere med deg både familie og venner på hyttetur. Med to oppholdssoner i hytta kan barna eller ungdommen få sitt eget fristed. Et sted hvor de kan se på TV, spille spill eller bare slappe av etter den fine fjellturen sammen med familien litt tidligere på dagen. Dere voksne kan nyte stillheten foran varmen fra den stemningsfulle peisovnen i stua. Det er da du kjenner skuldrene senke seg. Roen komme. Endelig får du tid til å lese den boka du har ventet så lenge med å åpne. Ren lykkefølelse.

Hems gir økt verdi

Å bygge ny hytte med hems skaper ikke bare familielykke. Det er også en god investering. Hemsen er med på å utnytte arealet maksimalt, noe som kan bidra til å øke verdien på hytta. Hytter med hems er alltid interessant, også for eventuelle nye hyttekjøpere. Det er greit å vite hvis det skulle bli aktuelt for deg å selge hytta videre om dine behov endrer seg i fremtiden.

Ta en nærmere kikk på hyttene fra Tur-serien

Tur-hyttene er en av våre nyeste hytteserier. Dette er prisgunstige og meget plasseffektive hytter som passer spesielt godt for den sporty familien. Hyttene er fra 46 -79 kvadratmeter og har 1-3 soverom. I tillegg har fire av hyttene hems, som gir mulighet for flere sengeplasser eller andre smarte løsninger.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?