Boligpartner
Sagatun er et klassisk, herskapelig drømmehus som her presenteres på en flat tomt med en flott hage i front.

Hva er pris på ferdighus?

Det er svært enkelt å få pris på alle våre husmodeller.

Alt du trenger å gjøre for å få pris på alle våre hus, er å bestille en huskatalog fra oss. Denne sender vi gratis til deg i posten. Etter dette vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg. Da vil du blant annet få en full oversikt over våre konkurransedyktige priser med en prisliste for din byggekommune.

Fyll inn skjemaet under for å bestille huskatalog.

Ferdighus pris - hva påvirker denne?

Å bygge nytt hus er kanskje den største økonomiske investeringen du gjør i livet. Hvor mye et hus totalt sett koster, varierer veldig, både ut fra størrelse på huset og hvor i landet du ønsker å bygge. Jo mer sentralt man ønsker å bo, jo dyrere er som regel tomtene. 

Pris på ytre faktorer

Prisen på et nytt ferdighus, varierer også mye ut fra både størrelsen på huset og hvilken standard man ønsker. I tillegg har du de ytre faktorene, som for eksempel behovet for sprenging, pigging i fjell eller tilførsel av masse i forbindelse med grunnarbeidene på tomten din. Nettopp disse grunnforholdene har en stor betydning på totalprisen for ditt nye hus. Noen ønsker også å sette av penger til opparbeidelsen av hage med alt fra støttemurer, asfaltering og beplantning. 

Pris på innvendig standard

Hvilken innvendig standard du ønsker, påvirker prisen på å bygge huset ditt. I BoligPartner har vi gode standard-produkter som er inkludert i vår pris til deg, men mange av våre kunder ønsker å justere på dette, eller oppgradere disse produktene. Alle slike tilvalg og endringer kan påvirke totalprisen. Eksempler på dette kan være hvis du ønsker andre fliser på bad, en annen type innvendig trapp eller en annen peis-løsning i stua enn det som er inkludert i vår standard leveranse. Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke produkter som er inkludert i BoligPartner sin leveranse, er det bare å ta kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge. 

Klikk her for å komme til listen over alle våre salgskontorer

Illustrasjon av husmodellen Alvheim

Ferdighus pris - her får du et priseksempel

Mens du venter på informasjon om våre priser, kan du bruke tiden på å sette deg inn i hva annet som påvirker totalkostnaden for ditt hus. Nedenfor har vi et eksempel på hvilke kostnader og priser som inngår i å bygge et ferdighus fra BoligPartner.

Alvheim er et populært hus for mange barnefamilier med sine tre soverom, to bad, eget vaskerom og loftsstue. En boligdrøm for mange. Men hva er prisen på dette ferdighuset?

Her finner du prisen

Kjetil Noren er en av våre mange boligkonsulenter som gjerne setter opp en økonomisk plan for ditt byggeprosjekt slik at du får en så nøyaktig totaltpris som mulig før du bestemmer deg for om du ønsker å bygge eller ikke.

Så mye koster ditt nye hus

Ferdighus pris er alltid et viktig fokus for oss. Våre rådgivere ønsker å gi en så nøyaktig totalpris på våre ferdighus som mulig før du bestemmer om du ønsker å bygge eller ikke. 

Derfor setter boligkonsulenten opp en økonomisk rammeplan  for deg. Denne inneholder alle elementene i prosjektet – fra tomtekostnaden og gravearbeidet til kommunale gebyrer. Rammeplanen blir dermed ditt budsjett som du kan ta med til banken og diskutere lånerammer. BoligPartner er en stor og trygg boligleverandør som har realisert tusenvis av boligdrømmer gjennom snart 30 år. Uansett om det gjelder byggesøknader, kommunale papirer, endringer av planløsninger eller noe annet, så hjelper og rådgir boligkonsulentene våre deg. Dette gjelder også i forhold til byggekostnader og totalpris på prosjektet ditt. 

Har jeg råd til å kjøpe nytt hus?

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet under. Så kan vi gi deg mer informasjon om priser, byggekostnader og ledige tomter.

Bestill gratis magasin med priseksempler på hytter

Få rask tilgang til priseksempler på flere av våre mest populære hytter.

Ferdighus pris - antall bad påvirker totalprisen

Hvor mange bad trenger du i ditt hus? Er det behov for eget vaskerom, eller går det fint med en smart vaskeromsløsning inne på hovedbadet ditt? Våtrom er en viktig driver av pris. Dette er ofte de dyreste rommene å bygge i et hus, og derfor påvirker de hvor mye det koster å bygge huset ditt. Derfor er det alltid smart å gjøre en skikkelig vurdering av hvor mange bad, WC og evt. vaskerom du trenger. Det er nemlig penger å spare, ved å redusere antallet slike rom. 

Denne illustrasjonen viser hovedbadet i vår herskapelige husmodell Ladegaard. Antall våtrom og størrelsen på disse påvirker ferdighus-prisen.
Ferdighus pris påvirkes av om du ønsker å gjøre egeninnsats eller ikke i byggeprosjektet.

Spar penger med egeninnsats

Har du tid, erfaring og kompetanse kan du gjerne gjøre egeninnsats i byggingen av huset ditt. Det er Ikke alt som kan trekkes ut og utføres som egeninnsats, men vi vil gi deg råd og bli enige om hva du kan utføre selv. Det er viktig at din egeninnsats utføres i avtalt tidsperiode, og at den ikke blir forsinket. Hvis du ikke blir ferdig med din egeninnsats innen tidsfristen som er satt, vil dette påvirke fremdriftsplanen og skape forsinkelser for resterende arbeider. 

Funkishuset Milano med flott utsikt over vannet og uteplass med steinheller. Her ser man solnedgangen i horisonten.

Ti gode grunner til å bygge nytt hus

Usikker på om du skal kjøpe bruktbolig eller bygge nytt? Ta en kikk på disse ti gode grunnene til å investere i noe som er helt nytt.

Loftstuen i husmodellen Alvheim er her illustrert som en innbydende lekerom. Døren ut til verandaen står åpen. Det er en lun blåfarge på veggene.

Bygge nytt eller kjøpe ferdighus brukt?

Prisen på ferdighus vs. prisen på brukt hus. Hva er mest gunstig?

Klikk her

Interiørillustrasjon fra husmodellen Lugo. Her bor du godt og fint med en praktisk planløsning. Huset er vårt minste ferdighus.

Hva er ferdighus prisen på et lite hus?

Lugo er en av våre minste husmodeller. Lurer du på hva et lite ferdighus koster? Ta gjerne kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge. De kan bistå deg med mer informasjon om ferdighus pris på mindre hus.

Her finner du våre salgskontorer

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.