Boligpartner

Boliger, hytter og tomter til salgs

Se våre boligfelt, hyttefelt og leilighetsprosjekter.

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.
hvit 512x32.jpg

Våre hyttefelt - hytter og tomter til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.

Trehusene - pågående prosjekter

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og prosjektet er utsolgt. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Trehusene på Navneberget

Leilighetene på Navneberget blir både moderne og praktiske. I tillegg får du et sjeldent stort og grønt fellesområde. Her kan du dyrke urter og grønnsaker eller bare slå av en prat med naboen.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer

Trehusene på Flisa

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, skal BoligPartner bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer

Våre annonser på Finn.no

Ønsker du å kjøpe nytt hus, ny hytte eller en ny leilighet? På finn.no kan du se alt hva BoligPartner har ute til salgs nær deg.

Boliger til salgs ‎ ⟩

Hytter til salgs ‎ ⟩

Hyttetomter til salgs ‎ ⟩

Boligtomter til salgs ‎ ⟩