Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 08. februar 2024
Lesetid: ~5 min

Pris på ferdighytte modell Midthø

Midthø er populær hyttemodell med hems og tre soverom. Den har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Men hva koster egentlig denne hyttedrømmen?

Pris på denne hytta

Når man skal sette opp et priseksempel på en hyttemodell er det viktig å tenke på at denne prisen er basert på standard kataloghytte og at sluttsummen for en hytte vil variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og kundens tilvalg og ønsker. 

Når hyttas faktiske kostnader skal regnes ut, må det tas hensyn til tilleggsfaktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Prisen i eksempelet er basert på standard kataloghytte med gjeldende priser for et område på Østlandet per januar 2024. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er et priseksempel og sluttsummen for ei hytte vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. 

PRISEKSEMPEL MIDTHØ

Tomtekostnader - kjøp, oppmåling, utstikking og diverse avgifter:  950 000 kr.

Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, betongarbeid og bunnledninger: 600 000 kr.

Hytte - leveranse fra BoligPartner ferdig over grunnmur: 3 070 000 kr.

Andre byggekostnader - eks saksgebyger, byggestrøm m.m : 100 000 kr. 

Prisestimat totalt: 4 720 000 kr. 

Last ned gratis digital hyttekatalog

En trygg økonomisk prosess 

I BoligPartner er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen, og før kontrakt skal skrives setter vi opp en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Slik er du fra start sikret  en detaljert oversikt over hele ditt totale budsjett. Merk at det fortsatt finnes variable kostnader som ikke kan fastsettes før man vet hvor i landet og på hvilken tomt huset ditt skal bygges. Tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Bestill gratis magasin med priseksempler på hytter

Få rask tilgang til priseksempler på flere av våre mest populære hytter.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Illustrasjon av hytte Midthø

Se alle våre ferdighytter her

Klikk deg gjerne videre for å se alle våre hytter i vårt sortiment. Husk at vi har veldig mange hytter i vårt store tegningsarkiv og at vi alltid tilpasser våre modeller slik at de passer dine ønsker og tomten hytta skal bygges på.

Se alle våre hytter her