Boligpartner

Ferdighytte fra BoligPartner

Vi har ferdighytter i ulike stilarter, størrelser og prisklasser. Finn din nye ferdighytte hos oss. Bestill vår hyttekatalog gratis i dag!

Klikk her for bestilling

Hva er en ferdighytte fra BoligPartner?

En ferdighytte betyr at hytta er ferdig tegnet av våre erfarne arkitekter og at den er ferdig prosjekt fra våre ingeniører i teknisk avdeling. En ferdighytte er derfor en hyttemodell som raskt kan bestilles og bygges. Mange av våre kunder tror at en ferdighytte må bygges akkurat slik som den presenteres i vår hyttekatalog. Slik er det ikke. Vi tilpasser alltid våre ferdighytter slik at de passer til kundens ønsker og behov, deres budsjett og ikke minst til tomten og omgivelsen hytte skal bygges i. Det betyr at hvis du liker en av våre ferdighytter, men synes at den for eksempel er for stor eller for liten, så endrer vi gjerne på tegningene slik at du får akkurat den hytta du drømmer om. Vi kaller dette for skreddersøm og tilpasninger.

Dette bildet er tatt i vår visningshytte Midthø. Denne ferdighytta kan du besøke på Norsk Hyttesenter, Hellerud.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan endre på våre hytter? Klikk deg videre og les mer om tilpasning her

Pris på ferdighytte

Alle som bygger hytte med BoligPartner får en stor valgfrihet i forhold til hvordan de vil ha det i sin nye fritidsbolig. Hos oss står du fritt til å selv velge for eksempel hvilke fliser og parkett du ønsker, hvordan kjøkken og bad skal være samt hvordan belysningen i hytta skal bli. Alle valg du tar, utover vår standard leveranse, påvirker totalprisen på hytta. Det betyr at sluttsummen for ei hytte vil alltid variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og innvendige valg. Når hyttas faktiske kostnader skal regnes ut, må det i tillegg tas hensyn til faktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Hvis du ønsker pris på våre hyttemodeller, er det bare å ta direkte kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge. De informerer deg gjerne om dette, og sammen kan dere se på hvilke hytter som passer til ditt budsjett og til tomten du ønsker å bygge på.

På nettsiden vår kan du også se et prisestimat basert på standard kataloghytte Ro1. Klikk her for å se regnestykket.

Prisestimatet er basert på standard kataloghytte Ro 1 med gjeldende priser for et sentralt sted på Østlandet per januar 2023.

Ferdighytter for alle behov!

I vår digitale hyttekatalog, finner du ferdighytter for enhver smak. Enten du liker moderne hytter, fjellhytter, en hytte ved sjøen eller en klassisk hytte - se vårt store utvalg i vår gratis hyttekatalog.  

Å bygge hytte er utvilsomt en av livets viktigste investeringer. Her, i ditt andre hjem, skal den dyrebare fritiden nytes til fulle. Familien skal samles og nye minner skal skapes. Noen ønsker seg en stor og eksklusiv hytte med plass til mange, mens andre er mer opptatt av friluftsopplevelser og er på utkikk etter en prisgunstig og arealeffektiv ferdighytte. Det finnes dem som drømmer om en tradisjonell hytte med torvtak og hems, mens andre har lyst på en moderne hytte med flatt tak og store vinduer. Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere ferdighytter for alle behov, og i hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak – bestill den gratis her.

En trygg byggeprosess av din ferdighytte

Etter 30 år i boligbransjen har BoligPartner blitt en av Norges største tilbydere av hus og hytter. Vi har en bred erfaring som er svært verdifull nå som vi bygger stadig flere hytter. Trygghet og kvalitet er våre to viktigste verdier, og lar du oss realisere din hyttedrøm kan du være sikker på at hytta bygges av dyktige fagfolk i henhold til gjeldende retningslinjer og standarder. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en så enkel byggeprosess som mulig.

Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere ferdighytter for alle behov, og i den nye hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Sokkelhytta Besshø er utviklet for å bygges på skrå tomter. Her er ferdighytta illustrert med gress på taket og i et frodig fjell-landskap. Ferdighytta Besshø (127 kvm) passer fint på en fjelltomt.

Ferdighytte på fjellet

Egen hytte på fjellet er den store hyttedrømmen for mange. Tenk å kunne nyte fridagene sine her - tett på naturen - og virkelig kjenne hvordan den friske fjellufta og den vakre stillheten gjør at du slapper av og finner roen.

På fjellet er det ikke bestandig at en hyttetomt er flat og lett tilgjengelig. Når terrenget er utfordrende tar vi utgangspunkt i det. Vi mener det handler om å se landskapet og skape våre fjellhytter i tett samspill med naturen. Med store glassflater kombinert med naturmaterialer som stein og tre skapes en særegen og vakker arkitektur. Hva liker du best?

Klikk deg videre og les mer om ferdighytte på fjellet her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ferdighytte ved sjøen, her illustrert som vår modell Åtte Glass. Tomten strekker seg her helt ned til vannkanten. Ferdighytta Åtte Glass, her vist frem på nydelig tomt ved sjøen

Ferdighytte ved sjøen

Ingenting slår feriedager hjemme i Norge, i nybygget hytte, helt nede ved sjøen! Drømmer du også om å kunne nyte fritiden din på denne måten, så må du sjekke ut våre herlige ferdighytter som passer perfekt ved sjøen.

Les mer om ferdighytte ved sjøen her

Ferdighytter i flere størrelser og stiler

Små ferdighytter

I vår digitale hyttekatalog finner du ferdighytter i størrelsen fra 46 - 149 kvadratmeter. Vår små ferdighytter er populære, og de har en smart planløsning slik at du får god plass selv om hytta er liten.

Ferdighytte på 50 kvm

Sjekk for eksempel ut vår hyttenyhet Ro 50. Dette er ei arealeffektiv ferdighytte som kun er på 50 kvm. Her inne får du en åpen kjøkken- og stueløsning på over 21 kvadratmeter med utgang til uteplassen. I tillegg har hytta to soverom, bad og bod. Ønsker du sengeplasser til flere, kan hytta bygges med hems.

Ro 50 er en liten ferdighytte på 50 kvm. Dette er en av våre små hytter som passer fint både på fjellet og nede ved vannet. Ro 50 er en liten ferdighytte på 50 kvm. Dette er en av våre små hytter som passer fint både på fjellet og nede ved vannet.

Les mer om våre små ferdighytter her

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Arkitekttegnet ferdighytte

Når du skal bygge ny hytte, kan du velge å ta kontakt med en arkitekt og starte med blanke ark. Eller du kan velge å bygge en ferdighytte fra for eksempel BoligPartner. Når du velger en ferdighytte, får du også en hytte som er utviklet og tegnet av erfarne arkitekter.

Ana Ferreira (t.h.) og Guri Antonsen (t.v.) jobber i arkitekturavdelingen til BoligPartner Ana Ferreira (t.h.) og Guri Antonsen (t.v.) jobber i arkitekturavdelingen til BoligPartner

Selv om da mange av våre hyttekunder kan velge seg ut samme ferdighytte, blir sjelden hyttene helt like når de står ferdig bygget. Årsaken til dette er at vi i BoligPartner alltid endrer, tilpasser og justerer på våre ferdighytter slik at kunden får akkurat de løsningene han eller hun ønsker seg.

Her kan du lese mer om arkitekttegnet ferdighytte fra BoligPartner

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Moderne ferdighytter

I BoligPartner har vi en egen hytteserie med moderne ferdighytter. I denne serien finner du modeller med flatt tak hvor arkitekten tilbyr et unikt samspill mellom inne og ute. Her kan du åpne opp de store glassflatene og la terrassen bli stue eller stua bli terrassen. Helt perfekt på sjønære tomter.

Hyttemodellen Foris vises her i et grønt og frodig landskap. Hytta har mørk farge. Hyttemodellen Foris vises her i et grønt og frodig landskap. Ferdighytta har mørk farge.

Blant våre moderne hytter, finner du også modeller som utfordrer den tradisjonelle hyttetanken og tilfører noe nytt. Her møtes du av et innovativt design hvor tre, glass og stein kombineres i et spennende samspill.

Les mer om moderne ferdighytter her

En romslig ferdighytte som her vises i et flott landskap, plassert nede ved vannet. Hyttemodellen heter Bukkespranget.

Byggesett til ferdighytte

Det mest vanlige er at vi leverer hytta ferdig oppført. Det betyr at det er BoligPartner som har byggeledelsen og at det er vi som kontrollerer og koordinerer hele prosessen med alle underleverandører.

Så når du kjøper en ferdig hytte oppført, betyr det altså at vi leverer og setter opp ferdig hytte der også rørlegger, elektro, flislegging, kjøkkeninnredning og ildsted er inkludert i vår totale leveranse.

Hvis du ønsker, kan du kjøpe kun byggesettet til din ferdighytte via oss. Da styrer du selv hele prosessen, og tar hånd om alt fra papirarbeid, søknadsprosesser, koordinering med leverandører og selve byggingen av hytta.

Ønsker du mer informasjon om det å kjøpe byggesett fra oss, er det bare å ta kontakt med vår forhandler nærmest der du ønsker å bygge. De kan gi deg gode svar på dine spørsmål og informasjon om priser.

Du kan også lese mer om byggesett, ved å klikk her

Ferdighytte i funkis-stil

Liker du funkis, og har lyst til at din nye hytte skal bygges i denne stilarten? I BoligPartner har vi ferdighytter med flatt tak hvor arkitekten tilbyr et unikt samspill mellom inne og ute. Her kan du åpne opp de store glassflatene og la terrassen bli stue eller stua bli terrassen.

Denne modellen heter Ankers Point. Dette er en ferdighytte ved sjøen, som her er illustrert på en flott tomt helt nede ved vannet. Denne modellen heter Ankers Point. Dette er en ferdighytte ved sjøen, som her er illustrert på en flott tomt helt nede ved vannet.
Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt. Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell i funkisstil som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt.

Vi har også hytter med et innovativt design hvor det benyttes en kombinasjon av tre, glass og stein.

Hytte ved sjøen eller hytte på fjellet - Foris Unum modellen passer fint begge steder og illustreres her plassert nede ved vannet. Ferdighytte ved sjøen eller hytte på fjellet - Foris Unum modellen passer fint begge steder og illustreres her plassert nede ved vannet.
Bratthø er sokkelhytte med store vinduer som slipper inn mye lys i det flotte kjøkken- og stueområdet.

Alt om våre ferdighytter

Ønsker du å vite mer om ferdighytter fra BoligPartner? Klikk deg gjerne videre til vår hovedside med masse inspirasjon og nyttig informasjon om ferdighytter.

Les mer her