Boligpartner
Ønsker du en hytte ved sjøen? Sailors Nest er en spennende modell som her er illustrert på en luftig tomt med sjøutsikt.

Sommerhyttene du drømmer om - finn din favoritt her

Få maks ut av sommerdagene i Norge. Bygg deg en splitter ny sjøhytte på ditt favorittsted. Hos BoligPartner finner du sommerhyttene du ønsker deg.

Derfor bør du bygge ny sommerhytte

Norge er vakkert. Her bor vi og her har vi fritiden vår. Med egen hytte kan du virkelig nyte ferien hjemme og få maks ut av fridagene dine. Den store hyttedrømmen for mange er å kunne bygge en helt ny hytte med akkurat de løsningene du ønsker deg. En moderne og fremtidsrettet hytte hvor alt er splitter nytt. Slipp unna mas om oppussing og kjedelige overraskelser med råte eller lekkasjer. Bygg ny hytte i stedet. 

Åtte glass stemning Ca 2015 original-kopi.jpg Illustrasjon fra hytte Åtte Glass, hvor du kan viske ut skillet mellom inne og ute.

Hvorfor bygge nytt?

Vi synes det er veldig mange gode grunner til at du skal investere i ny hytte i stedet for å bruke fritiden din på å pusse opp en eldre hytte. 

Bygger du ny hytte slipper du blant annet å slite med små, trekkfulle vinduer. Vi i BoligPartner gir deg hytter med store, åpne glassflater som sikrer deg nærheten til naturen. Vi har mange spennende hyttemodeller  med akkurat de vindusflatene du drømmer om. Felles for dem alle er at de passer like godt ved sjøen som på fjellet. 

Som for eksempel vår moderne hytte Sailors Nest fra Moderne-serien. De store og mange vinduene i denne hytta gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen. Du kan også enkelt åpne den store skyvedøren i glass og la stuen bli en del av terrassen utenfor. 

Eldre hytter har ofte en dårlig planløsning som ikke fungerer så godt til dagens bruk. Når du bygger helt nytt, kan du selv være med å skreddersy akkurat den planløsningen som passer din familie. 

Andre fordeler med å kjøpe ny hytte er at du får fem års reklamasjonsrett, du får fremtidsrettede energiløsninger og en hytte med et godt inneklima. I tillegg får du hjelp av våre trygge hytterådgivere. De er klare til å gi deg masse gode råd og veiledning på veien frem mot drømmehytta. BoligPartner har realisert hyttedrømmer over hele landet og deler gjerne vår gode erfaring med deg og din familie.

Slik kan du få det hvis du bygger ny hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen fra Åtte Glass viser en stue som går i ett med uteplassen utenfor.
Denne modellen heter Ankers Point. Dette er en ferdighytte ved sjøen, som her er illustrert på en flott tomt helt nede ved vannet.

Bestill gratis, digital hyttekatalog

Følge hyttedrømmen din. Bestill gratis hyttekatalog i dag.

Mona Johnsen og Espen Monsrud

Erstattet råttent hus med splitter ny fritidsbolig

Møt Mona Johnsen og Espen Monsrud som har realisert sin store fritidsboligdrøm ved inngangsporten til Hvaler.

Se bildene her

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Sommerhytte ved både sjø og fjell

En sommerhytte trenger ikke å bygges ved sjøen. For mens noen vil bade i saltvann, vil andre bestige fjelltopper. Norge byr på unik natur og uendelige muligheter. Her viser vi deg et lite bildegalleri med noen av våre flotte hyttemodeller som passer både ved sjøen, i skogen og på fjellet.