Ferdighus med utleie

Bygg nytt ferdighus med utleie og bruk leieinntektene til å finansiere en viktig del av boliglånet ditt. Bestill vår huskatalog i dag og få svar på dine spørsmål om det å leie ut bolig. Her finner du også nyttig regneeksempel til deg som skal leie ut.

Utleie i underetasjen

Se vår kundefilm hvor Julie og Ketil forteller om hvorfor og hvordan de skapte en utleiedel på 100 kvadratmeter i underetasjen på sitt BoligPartner-hus
Bestill Gratis katalog Les mer om utleie
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Samtykker mangler på skjema Gratis katalog - interesse for utleie

-Vi skreddersyr hus med utleie

I BoligPartner tilpasser vi alle våre eneboliger etter kundens ønsker. Så om du ønsker å bygge med utleiedel, så fikser vi det for deg.

Kunne du også tenkt deg å bygge hus med en utleiedel? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge.

John-Petter Sandvold er daglig leder hos BoligPartner-forhandler Sandvold Boliger i Hønefoss. De har lang erfaring med å skreddersy boligløsninger for sine kunder.

-Vi setter oss ned sammen med kunden og starter med å kartlegge økonomiske rammer, boligønsker og behov. Deretter finner vi sammen frem til de beste løsningene. Vi tilpasser alle våre husmodeller og kan også tegne inn utleiedel hvis kunden ønsker det. Noen ganger kan vi møte på utfordringer, men det løser seg stort sett alltid, forsikrer John-Petter.

-Hva er viktig å tenke på når man skal bygge nytt hus med utleieleilighet?

-Det er viktig å være klar over at leiligheten i huset har de samme tekniske kravene som hovedhuset ditt. Det betyr at man må oppfølge kravene til blant annet tetthetskontroll, lyd- og brannisolasjon, ha eget ventilasjonsanlegg samt tilstrekkelig med lys, svarer John-Petter.

Men dette trenger ikke kunden å tenke på. Når du bygger nytt hus med BoligPartner, skal du være helt trygg på at boligen tilfredsstiller alle krav i byggteknisk forskrift. Dette gjelder også for utleieleiligheten, som regnes som en selvstendig boenhet med de samme byggtekniske kravene.  

Lavere bokostnader med utleie

Eiendomsmegler Nils Helge Kirkbakk bygde nytt, moderne hus og fikk lavere bokostander enn før

- Utleie gir deg en stor fordel

Økonomiekspert Hallgeir Kvadsheim er ikke i tvil. Skulle han ha bygd seg nytt hus i dag, hadde det helt klart blitt et ferdighus med utleie. Foto: TV3/Rune Bendiksen
Bestill Gratis katalog Les mer om utleie
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Samtykker mangler på skjema Gratis katalog - interesse for utleie

Bygde nytt hus med utleie og plass til tre generasjoner

Bli med hjem til Julie og Ketil på Jevnaker. Se dere nye hus med stor utleiedel i underetasjen - helt perfekt bolig for besteforeldrene til lille Theodor (1)

Bygde hus med utleie på flat tomt

Se hvordan familien i Nannestad realiserte sin herskapelige boligdrøm ved å bygge huset med en egen separat utleiedel

Slik skapte de utleiedelen

Studer plantegningene og se den smarte løsningen hvor garasje og utleie er plassert i et tilbygg inntil huset. Sveip for å se alle bildene.

Moderne hus med utleie

Her kan du studere løsningen hvor vår moderne Aragona har fått integrert en hybelleilighet på 49 kvadratmeter i underetasjen. Sveip for å se alle bildene.

Familiehus med utleie

Fagerli er en populær husmodell for mange barnefamilier. Ta en kikk på bildene her og se hvordan du kan integrere en utleiedel i dette huset. Sveip for å se alle bilder.

Bestselger med utleie

Se et eksempel på hvordan du kan etablere en utleieenhet i vår mest populære husmodell, Raumarheim. Sveip for å se alle bildene.

Flere gode tips

Hvilke regler må du forhold deg til når du skal bygge nytt hus med utleie? Bestill vår katalog og les mer om dette her
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Funkishus med utleie

Drømmer du om å bygge nytt funkishus, men synes totaltkostnadene blir for høye? Se vår funkis-modell Triento med utleie over to plan. Sveip for å se alle bildene.

Les mer om hus med utleie i gratis katalog

Hvilke regler må du forhold deg til når du skal bygge nytt hus med utleie? Bestill vår katalog og les mer om dette her
Bestill Gratis katalog Les mer om utleie
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Samtykker mangler på skjema Gratis katalog - interesse for utleie

Herskapelig hus med utleie

Som standard kommer vår herskapelige Holmgaard uten utleie, men hvis du ønsker leieinntekter kan vi tilpasse huset til dette. Ta en kikk på denne løsningen. Sveip for å se alle bilder

Klare til å hjelpe deg

Du er alltid velkommen til å ta en helt uforpliktende prat med oss. Våre konsulenter er dine rådgivere
Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en rådgiver
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Realiserte boligdrømmen med utleie

- Vi fant drømmetomta, men drømmehuset ble litt større enn det vi hadde sett for oss. Det var da BoligPartner kom med ideen om å bygge huset med en utleiedel, forteller huseieren.

Våre hus med utleie

Her kan du se våre ferdighus med utleie. Husk at vi også kan tegne inn utleiedel i andre husmodeller og skreddersy en løsning for deg. Vi har hus med utleiedel for flat tomt og hus med utleiedel til skrå tomter

Hvorfor bygge nytt hus?

Finn ditt nærmeste salgskontor

Hvor i landet ønsker du å bygge nytt hus? Skriv stedsnavn og finn ditt nærmeste salgskontor

Filtrer ditt søk