Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~4 min

Hytteinspirasjon til deg

Ønsker du å tilbringe fritiden din i ny hytte? La deg inspirere av noen av våre hyttekunder.

Vi er ofte ute på besøk hos våre hyttekunder. Det er alltid spennende å se hvordan de har fått det i sin nye drømmehytte. I tillegg har de alltid mange gode tips og råd som de gjerne deler med deg som også drømmer om å bygge ny hytte. 

Ta en kikk på innholdet vi deler under - her finner du masse fin hytteinspirasjon.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Inspirasjon til hytte på fjellet

Bli med inn på hyttebesøk til noen av våre kunder som har bygd ny hytte på fjellet. La deg inspirere av smarte løsninger og se hvordan de har tilpasset ulike hyttemodeller slik at de passer perfekt til familienes ønsker og behov.

Nyter sommerfri i egen hytte

Kun to timer hjemmefra venter roen, friheten og kosen. Bli med på hyttebesøk hos familien Rønaas fra Jessheim, som tok sats og fulgte drømmen om å bygge sin egen hytte ved Skeikampen.

Les mer
Familien Berget koser seg ofte med brettspill når de er i sin nybygde fritidsbolig.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på totalt kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Les mer

Første påske i solveggen på hytta

Sola varmer i kinnene og det er lunt og koselig i hytteveggen. -Vi er veldig stolte og fornøyde over at denne hytta er vår. Nå skal vi bare nyte dagene og kose oss, forteller Kaja og Martin Schwencke.

Les mer

Hytta i Sirdal – et trygt fristed for hele familien

Masse familietid og skikkelig avkobling! Ingenting er bedre enn livet på hytta.

Les mer
Mønet himling gir en luftig følelse i hytta til Tonje og Lene.

Flere døgn på hytta enn hjemme i Oslo-leiligheta

Å eie egen hytte i Norge, er svært attraktivt og gunstig. I dette Korona-året har Farmen-vinner Tonje Frøystad Garvik og forloveden Lene Sleperud vært så mye på hytta fra BoligPartner at de rett og slett har flere døgn her enn hjemme i Oslo.

Les mer

Bygge ny hytte? Se familiens gode råd til deg

Hva bør du tenke på når du skal bygge ny hytte? Familien Kristiansen deler gjerne sine ti beste råd med deg.

Les mer

Første jul i ny hytte

Snøen laver lydløst ned utenfor de store stuevinduene. Inne er stearinlysene tent og juletreet skinner så varmt og fint. Julen er kommet og familien Ottesen kan nyte stressfrie fridager i sin nye hytte.

Les mer

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Les mer

Hytta - vårt andre hjem

De drømte om en moderne, lys og luftig hytte med høy standard og god plass til familie og venner. Med BoligPartner ble hyttedrømmen til virkelighet i snørike Trysilfjellet.

Les mer

Hyttedrømmen på fjellet

Lukk øynene – se for deg følelsen av å komme frem til denne fantastiske hytta. Du parkerer bilen i garasjen og tar med deg familien rett inn i selve hyttedrømmen. Akkurat slik er feriedagene for familien Bull som realiserte sin drøm med BoligPartner-hytta Storstuggu.

Les mer

Hytte med hems - inspirasjon her

Hvordan kan du innrede hemsen på hytta? Og hvordan kan du få maksimalt ut av arealet her oppe? Her får du litt hytteinspirasjon til deg som ønsker hems.

Klikk deg videre her

Himmelhø 1 i sommerdrakt. Tomten er flat.

Book en hytteprat med oss

Lurer du på hva de ulike hyttemodellene koster - eller vil du vite mer om byggeprosessen? Vi er alltid tilgjengelig for en uforpliktende hytteprat

Klikk her for å booke en hytteprat

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac