Boligpartner

Hva koster ei ny hytte fra BoligPartner?

På denne siden gir vi deg et priseksempel på en av våre mest solgte hyttemodeller. Bestill gjerne vårt nye pris-magasin, så får du raskt tilgang til flere hyttepriser.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 08. februar 2024
Lesetid: ~7 min

Viktig info om pris

Alle som bygger hytte med BoligPartner får en stor valgfrihet i forhold til hvordan de vil ha det i sin nye fritidsbolig. Hos oss står du fritt til å selv velge for eksempel hvilke fliser og parkett du ønsker, hvordan kjøkken og bad skal være samt hvordan belysningen i hytta skal være.

Priseksempel på hyttemodellen Ro 1

I vårt eksempel under viser vi deg prisestimat basert på standard kataloghytte Ro1. Sluttsummen for et hytte vil alltid variere ut fra beliggenhet, tomteforhold og innvendige valg. Når hyttas faktiske kostnader skal regnes ut, må det i tillegg tas hensyn til faktorer som tomte- og gravekostnader, støping av såle/grunnmur, kommunale avgifter, spesielle oppgraderinger m.m. 

Tomtekostnader - kjøpesum, tinglysning, kommunale avgifter, tilkobling etc:  950 000 kr.

Plate og grunnarbeid - utgraving, planering, fundamentering, grunnmur, plate etc: 550 000 kr.

Huspris "ferdig" over grunnmur - materialer og arbeid utvendig og innvendig, håndverkere og installasjoner : 1 910 000 kr.

Andre byggekostnader - saksgebyrer, byggestrøm m.m: 100 000 kr.

Prisestimat totalt: 3 510 000 kr. 

Prisestimatet i eksempelet er basert på standard kataloghytte med gjeldende priser for et sentralt sted på Østlandet per januar 2024. Oversikten forutsettes oppsatt i samarbeid med hyttebygger, basert på skjønn og erfaringstall. Vi gjør oppmerksom på at dette er et priseksempel og at sluttsummen for en hytte vil variere stort ut fra beliggenhet, tomteforhold, kundens tilvalg og ønsker. Derfor er det alltid lurt å snakke med oss tidlig. Da kan vi hjelpe deg med god informasjon slik at du får en riktig pris på din hyttedrøm. 

Ikke utsett hyttedrømmen din

Hyttedrømmen din er trygg hos oss. Våre hyttekonsulenter kan priser og er alltid opptatt av å gi deg totalprisen på din nye hytte.

Hyttekonsulentene i BoligPartner kjenner markedet og hos oss er alltid totalsummen en sentral del av kjøpsprosessen. Derfor gir vi deg en økonomisk rammeplan som inneholder alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet ditt. Din trygghet er viktig. Derfor skal du alltid få denne oversikten som viser hva din hyttedrøm koster. 

Se alle våre hytter her

Du kan stole på oss. Vi er her for deg og du kan snakke med oss om alt fra priser på hus, endringer på hyttemodellene til selve byggeprosessen. Vi har realisert tusenvis av bolig- og hyttedrømmer over hele landet, og deler gjerne vår erfaring og gode råd med deg.

Les gjerne mer om våre erfarne boligkonsulenter her. 

byggeplass-ansatte.jpg

Vi vil gjerne snakke med deg tidlig i prosessen din. Da kan vi være med å gi deg gode avklaringer og svar på det du lurer på. Når du snakker med oss, hjelper vi deg slik at vi sammen får en oversikt over de variable kostnadene i et byggeprosjekt. Dette er elementer som tilknytningsavgifter for vann, avløp og elektrisitet samt byggesaksgebyrer, som varierer fra kommune til kommune. For sluttsummen er det også avgjørende hvilken standard du som kunde velger på for eksempel fliser, parkett og belysning. 

Vi kan hyttebygging, og vi lytter veldig gjerne til deg for å bli kjent med din boligdrøm. Hos oss får du svar på det du lurer på. 

Bestill digital hyttekatalog - få info om alle priser

Det er svært enkelt å få pris på alle våre ferdighytter! Alt du trenger å gjøre er å bestille en digital hyttekatalog fra oss. Denne kan du lese med en gang. Etter dette vil en av våre konsulenter ta kontakt med deg. Da vil du blant annet få en full oversikt over våre konkurransedyktige priser med en prisliste for din byggekommune.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

årets hytteprosjekt.jpg

Årets hytteprosjekt 2021

V-hytta fra BoligPartner ble kåret til Årets Hytteprosjekt 2021 i Boligprodusentenes store kåring. Prisen gikk til denne flotte hytta fra BoligPartner, uten innlagt vann og strøm.

Les om vinneren her

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?