Boligpartner

Halvor Bakke bygger hytte, DEL 3

Bli med på innsiden og se hvordan Halvor Bakke innreder sin helt egen hytte, Nue på Turufjell. 

Hyttebyggingen til Halvor Bakke går raskt fremover på Turufjell. Nå har han overtatt nøklene til hytta fra BoligPartner sin forhandler Bygg Team på Gol. Det betyr at Halvor kan starte opp med det han liker aller best; nemlig selve innredningen og finishen på hytta si.

– Dette er en uvirkelig drøm. Jeg har ønsket å bygge nye hytte i så mange år. At jeg nå får oppleve dette, med min helt egen hyttemodell, er vanskelig å beskrive for meg. Det er så stort og en helt rå følelse, forteller Halvor.

Den lune stemningen

Endelig kan møbler og interiør finne sin rette plass i hytta. Mye er ferdig allerede. Gardinene, som er sydd på mål, er hengt opp og sengetøyet er strøket.

Bli med inn i hytta

Halvor Bakke er i full gang med å innrede den nye hytta si, Nue, på Turufjell.

Den lune hyttefølelsen

For å skape den lune hyttefølelsen, har Halvor tatt utgangspunkt i hvor hytta ligger.

– Jeg tar naturen, fargene og stemningen utenfor med inn i hytta. Derfor er det dempa jordtoner som gjelder her. Du kan ikke sette inn et hvitt kjøkken i ei fjellhytte, mener Halvor.

Fargene utenfor hytteveggene er tatt med inn i hytta til Halvor.

Halvor har gått for sorte tak, dører og vinduer. På overflatene har han valgt en kombinasjon av beis, tapet og mineralmaling. Det er skifter på gulvet, vegg til vegg teppe av sisal samt grønn marmor på badet. Den grønne marmoren på baderomsgulvet og i dusjen gjenspeiler mosen utenfor og passer helt nydelig inn i ei fjellhytte.

overlevering_sengetoy.jpg Her ser du tekstil-tapeten inne på hovedsoverommet

Spennende kontraster

Halvor forklarer at det alltid er kontrastene som gjør ei hytte spennende og personlig. Med sin egen Nue-hytte ønsker han å vise frem mulighetene samt inspirere andre kunder til å tenke litt annerledes. 

– Jeg synes det er kjedelig hvis alle vegger er i grå beis. I min hytte har jeg gjort noen utradisjonelle valg. Derfor er det for eksempel tekstiltapet på veggene i alle soverommene. Det gir et fint brekk, forklarer Halvor.

Testet utepeisen

Selv er Halvor aller mest fornøyd med den overbygde uteplassen som du finner i alle hyttene i hans Lengt-serie. Her ute, under tak, er det mulighet for å installere utepeis.

-Endelig har jeg fått testet utepeisen på hytta mi. Det var helt magisk, forteller Halvor.

Tenk hvor nydelig det blir å sitte her ute, uansett årstid, mens man hører knitringen fra peisen og kjenner den gode varmen den gir.

– I dag har alle bålpanne på hytta, det slipper du her, forteller Halvor.

Uteområdet neste

Selv om mye begynner å komme på plass innvendig i hytta, gjenstår det en del arbeid utendørs.

– Uteområdet skal planeres, og garasje bygges. Jeg gleder meg til alt blir helt ferdig, og til at jeg kan feire jul her på hytta, forteller Halvor

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her