Boligpartner

BoligPartner står sterkt sammen med Mestergruppen som ny eier

Med Mestergruppen i ryggen ser vi fremover. Og det å bygge hus og hytter med oss, er en trygg, pålitelig og forutsigbar prosess der det å levere kvalitetsprodukter til deg som kunde, er vårt største fokus. Mestergruppen er Norges største på vareforsyning og BoligPartners forhandlere har et fagmiljø med en helt kompetanse innen trehusbygging. Sammen står vi støtt, og garanterer trygghet til deg som velger å skape et hjem eller oppfylle hyttedrømmen, sammen med oss.

En stor og solid aktør, eid av Ferd

Mestergruppen sin satsning gir BoligPartner en unik trygghet og kraft på veien videre som en av Norges mest erfarne og kompetanserike boligbyggere. Med dette eierskapet er vi sikret en solid innkjøpskraft og tilgang på landets fremste logistikk, noe som gir oss et stort konkurransefortrinn i det norske boligmarkedet og gjør at vi kan garantere kundene våre en forutsigbar og effektiv byggeprosess. Med Mestergruppen er vi i godt selskap, eid av det anerkjente investeringsselskapet Ferd.    

Skjermbilde 2024-07-03 kl. 14.40.26.png
Konsernsjef i Mestergruppen, Mikkel Sandvik forteller

– Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere.

Gjensidig glede over at merkevaren BoligPartner videreføres

– Vi er glade for å kunne videreføre BoligPartner som konsept innenfor paraplyen til Mestergruppen og på den måten bidra til å trygge leveranser til kunder og samarbeidspartnere, forteller Mikkel Sandvik, konsernsjef i Mestergruppen. – BoligPartner har bygget opp en imponerende virksomhet over mange år og har en sterk merkevare og mange dyktige ansatte og forhandlere.

Kjededirektør Tom Dahl har lang erfaring i BoligPartner og ser også frem imot fortsettelsen som en del av Mestergruppen. Med et unikt sortiment, flinke folk og Mestergruppen i ryggen har vi nå mulighet til å tilby markedets beste kjedekonsept. Sammen med våre forhandlere skal vi fortsette å skape gode hjem i mange år fremover og bygge videre på en sterk merkevare som er bygget over 30 år.

Dahl-Tom-J_ansatt-NY.jpg
Kjededirektør Tom Dahl

- Sammen med våre forhandlere skal vi fortsette å skape gode hjem i mange år fremover

En trygg boligleverandør som fortsetter å levere gode hjem for alle

Under ny eier, videreføres BoligPartner sine hus- og hyttekonsepter. Det vil vi at vi fortsetter å levere kvalitet med fokus på god arkitektur som er skreddersydd for trivsel, bokvalitet og gode hjem for alle. Vi er stolte over å kunne fortsette å tilby hus og hytter for alle med vårt enorme utvalg innen størrelse og stil.

Se utvalget her.

shutterstock_1102968839.jpg

Kunnskapsrike boligforhandlere med unik lokal kjennskap

Som vi alltid har vært, er vi en sterk forhandlerkjede bestående av lokale og profesjonelle bedrifter, og uansett hvilken forhandler du kontakter, så møtes du av trygge og kunnskapsrike fagfolk som har stor kunnskap om sitt lokale boligmarked og fokus på at du som kunde hele veien skal være trygg og fornøyd med å ha valgt BoligPartner som din bolig- eller hytteleverandør.

Les om våre forhandlere her.

Husmodellen Holmgaaard med mansardtak, i beige farge og med hvite vinduer. Her illustrert på flat tomt med frodige omgivelser og mennesker i kveldssol.

Går du med en boligdrøm? Våre boligkonsulenter hjelper deg med å komme i gang!

Du kan være trygg på at det å bygge hjem og hytter med BoligPartner er en sikker prosess, som gjennomføres med god informasjon, tett dialog og kvalitet i fokus. Ingen boligdrøm er lik, og vi strekker oss langt for å kunne overlevere akkurat det hjemmet, eller den hytta du har drømt om og sett for deg livet, hverdagen og fritiden i. Et boligkjøp er en av livets største investeringer, derfor har du alltid muligheten til å tilpasse boligen din etter behov og ønsker, i tett samarbeid med en boligkonsulent som kjenner til mulighetene i hus- og hyttemodellene våre og som har forståelse for det du vil ha og trenger. Sånn at du kan flytte inn i det som skal være ditt sted, her i denne store verden.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?