Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 03. januar 2024
Lesetid: ~7 min

Drømmehytte i både sjø- og fjelldrakt

Drømmehytta kan fungere utmerket ved sjøen og på fjellet bare ved å endre farger, interiør og materialvalg utvendig. Her viser vi deg hvordan.

Ta en nærmere kikk på illustrasjonene av disse to drømmehyttene. Planløsningen er helt lik, men uttrykket er så totalt forskjellig. Ulikhetene ligger i detaljene, materialvalgene og i interiøret.

Nue_interiør_soverom.jpg Illustrasjon som viser interiør tilpasset en fjellhytte.
Flø_interiør_soverom-web-kopi.jpg Illustrasjon som viser interiør tilpasset en sjøhytte.

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ulike signaturer for drømmehytta

Selv om en planløsning er lik, kan mye gjøres ved å endre på signaturen til hytta. I fjellhyttene benyttes oftere en grovere utvendig kledning og stående panel. Rundt vinduer er det her vist skodder med detaljer som gir assosiasjoner til gamle byggetradisjoner. Fargevalget på fjellhyttene er inspirert av fjellets egen fargepalett og med mørke detaljer skapes den lune, avslappede stemningen innendørs.

Lengt-bilder2-2.jpg Til venstre ser du skoddene som en detalj på fjellhyttene og til høyre ser du hvordan skoddene i sjø-signaturen ser ut.

En hytte ved sjøen skal gi deg assosiasjoner til det vakre Sørlandet, varme svaberg og deilige lyse tekstiler. Utvendig har denne drømmehytta en liggende, hvitmalt kledning. Rundt vinduene er det en litt lettere type skodder sammenliknet med den du finner i fjellsignaturen. Innvendig i drømmehytta er det valgt lyse farger og fjærlette gardiner. Store vindusflater gir masse dagslys og med skyvedører i stua er det enkelt å invitere lukten av saltvann, sommerblomster og varme svaberg med seg helt inn i drømmehytta.

stue.jpg Til venstre ser du hjørnet med skyvedører i sjøhytta Flø. Til høyre ser du samme hjørne i stua til fjellhytta Lun. Disse hyttene er ikke i vårt hovedsortement, men ta kontakt hvis du vil vite mer om dem.

Bygge din egen drømmehytte i 2024

Har du lyst til å bygge ei drømmehytte i 2024. BoligPartner et veldig bredt sortiment med hytter i ulike størrelser og stilarter. 

Hvordan ser en drømmehytte ut? Liker du best klassiske hytter eller moderne hytter? Har en drømmehytte hems eller kanskje oppstuggu? Ønsker du en hytte på en etasje eller trenger du stor plass slik at drømmehytta di har mange soverom og to bad? 

Drømmehytter ser forskjellig ut. Mens noen ønsker seg det enkle hyttelivet med en prisgunstig hyttemodell, er en drømmehytte for andre veldig stor med plass til flere familier samtidig. Det er derfor BoligPartner har utviklet ulike hyttemodeller slik at alle våre kunder kan finne sin drømmehytte hos oss. 

Det er hyggelig å sitte her ved spisebordet i hytta Gråhø. Det er høyt under taket og store vinduer som gir en nær kontakt med omgivelsene utenfor.

Nyter stressfrie dager i sin drømmehytte

Bli med til Skeikampen. Her kan du se hvordan familien Berntzen nyter rolige fridager i sin drømmehytte. Det passer ekstra fint siden navnet på hyttemodellen de valgte heter Ro. 

Se bilder og les reportasjen her

Drømmehytten - familiens trygge fristed

Masse familietid og skikkelig avkobling! Ingenting er bedre enn livet på hytten. Bli med på hyttebesøk i Sirdal hvor denne familien har bygd sin drømmehytte.

Les mer her

Drømmehytte på fjellet

Denne familien har bygd BoligPartner sin hyttemodell Storstuggu, og synes dette er selve drømmehytta. Se hvilke tilpasninger de har gjort med planløsningen og se de lekre bildene.

Les reportasjen her

Soveplass på hemsen, her vist med et foto.

Drømmehytter med hems

For mange av våre kunder er det viktig at en drømmehytte har en praktisk hems. Les mer om hytter med hems og hvilke fordeler hemsen gir her.

Klikk her

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?