Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~4 min

Moderne ferdighytte fra BoligPartner

Våre moderne ferdighytter spiller på lag med naturen. Uttrykket er tidsriktig og arkitekturen glir fint inn i omgivelsene – enten du ønsker å bygge på fjellet eller ved sjøen.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Ferdighytte som funkis

BoligPartner tilbyr hytter i ulike stilarter. Ønsker du en funkishytte? Vi har moderne ferdighytter med et funkisinspirert ytre. Her kan du få hytte med flatt tak eller velge en hyttemodell med vinduer som strekker seg fra gulv til tak i fasaden.

Ferdighytte ved sjøen, her illustrert som vår modell Åtte Glass. Tomten strekker seg her helt ned til vannkanten. Illustrasjon av hyttemodellen Åtte Glass

Ferdighytte med store vinduer

Store foldedører i glass som kan åpnes helt opp er et kjennetegn på våre moderne hytter. På denne måten kan du ta med deg stuen ut i omgivelsene, eller omgivelsene inn i stuen. Løsningen gir deg mange muligheter, og lar deg nyte naturen til det fulle – uansett årstid.

Illustrasjon av hyttemodell Ankers Point

Modul til ferdighytte

Våre moderne ferdighytter er godt tilpasset modultankegangen. Har du behov for mer plass, er det enkelt å få tilpassede moduler som kan gi deg ekstra rom til det du ønsker. Disse kan være både frittstående eller kobles på den eksisterende hyttekroppen.

Illustrasjonen viser hyttemodellen Otium med moduler som benytter som gjestehus/anneks. 

Se noen av våre moderne hytter her

Les mer om våre hytter

Klikk deg gjerne videre for å lese kundereportasjer, se filmer og flere bilder av våre hyttemodeller her

Les mer her