Boligpartner

Det startet med et øksehugg

Bli kjent med vårt nye hyttekonsept V hvor vi kombinerer urnorsk bærekraft og byggeskikk med moderne arkitektur.

Se for deg tømmerstokken – så solid og stram – dekket med vakker værbitt bark. Lukten er frisk og sterk. Med et øksehugg ser du bladet fyker inn gjennom barken – helt frem til treets kjerne – veden. I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter.

Arkitektenes inspirasjon

Det er i selve øksehugget inn til malmveden våre arkitekter har hentet sin inspirasjon til hyttekonseptet V. For når man hugger ut ei flis i tømmerstokken kommer V-en frem både som kjerneved og som formen til bokstaven V. Du finner igjen øksehugget i designet til V-hyttene våre. Her er hytta den lange tømmerstokken og øksehugget et unikt designelement som gir vakre vinkler og spennende glassflater for naturlig utsyn.

Når man hugger ut ei flis i tømmerstokken kommer V-en frem både som kjerneved og som formen til bokstaven V. Når man hugger ut ei flis i tømmerstokken kommer V-en frem både som kjerneved og som formen til bokstaven V.

I samspill med naturen

Med V ønsker våre arkitekter å nå deg som elsker følelsen av været som biter seg fast. Som synes tømmerstokken er vakker og at lukten av bark og ved gir styrke og kraft . V-hyttene er formet etter tanken på øksehugget. Selve hyttene er elegante, lange og smale. Vinduene finner du der barken er slått av og inngangspartiet er der selve øksehugget har truffet. Her kommer vi inn til kjerneveden – inn til hyttas rom. 

I begge ender er hytta hugget, og med sine store vindusflater her blir du nesten i ett med naturen utenfor. I naturen finner vi alle mulige former og fasonger. Dette er viktig inspirasjon for våre arkitekter som lar V gli sømløst inn i omgivelsene. Her er det naturen rundt og landskapets ytre rammer som tilpasser løsningene. Med en slik organisk tilnærming er det ikke symmetri som er viktigst, men harmonien med og tilpasningen til natur og landskap.

Med en organisk tilnærming er det ikke symmetri som er viktigst, men harmonien med og tilpasningen til natur og landskap. Med en organisk tilnærming er det ikke symmetri som er viktigst, men harmonien med og tilpasningen til natur og landskap.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac