Boligpartner

Vår økonomiske plan gir deg et trygt hyttekjøp

Å bygge en ny hytte er en stor investering. Vi vet at du trenger en fullstendig oversikt som viser akkurat hvor mye hytteprosjektet koster, og en trygghet på at sluttsummen blir som forventet. 

Når du bygger ny hytte med BoligPartner, skal du aldri være usikker på hva totalsummen for ditt byggeprosjekt blir. Vi gir deg derfor ikke kun prisen på selve hytta, men en detaljert totaloversikt hvor alle utgiftsposter i hele byggeprosjektet er inkludert. Dette viktige dokumentet kaller vi din økonomiske plan.

Les alt om våre hytter her.

Åtte Glass eksteriør Oxi 2022-web.jpg Hyttemodell Åtte Glass plassert på en flott tomt ved vannet.

Økonomisk oversikt gir trygghet

Vår økonomiske plan er et detaljert budsjett hvor alle poster i byggeprosjektet er med. Første del av dokumentet omhandler tomtekostnader. Her har hyttekonsulenten satt inn summer for alt fra tomtekjøp til tilknytningsavgifter for vann og kloakk. Andre del av økonomisk plan gir en detaljert oversikt over alle byggekostnadene i hytteprosjekt ditt. Her finner du summene for alt fra blant annet gravearbeider, såle, stikk- og bunnledninger til byggestrøm. Du kan stole på din økonomisk plan. Våre hyttekonsulenter har lang erfaring i å sette opp detaljerte budsjetter som samsvarer med beliggenhet, tomteforhold og dine ønsker om innvendig standard.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Et viktig dokument for banken

En økonomisk plan fra BoligPartner er et viktig dokument for banken din. Det viser at du har full kontroll over alle kostnadene i totalprosjektet. Det gir en trygghet for alle parter. Økonomisk plan har også en egen post for uforutsette kostnader, slik at om det skulle dukke opp noe uforutsett underveis, har du allerede tatt høyde for dette i ditt budsjett.

Videre gir økonomisk plan deg en verdifull innsikt i størrelsen på de ulike kostnadene. Det gjør det enklere å vurdere om du for eksempel ønsker å oppgradere kjøkkenet i hytta eller øke antall lyspunkter på stua. Med et detaljert budsjett ser du raskt hvordan de ulike postene gir utslag på totalsummen.

Trygt å bygge med BoligPartner

Det gir en unik trygghet å vite at hytta di er bygget etter dagens tekniske standard. Velg nytt og få den bokvaliteten og forutsigbarheten du ønsker nå og i årene som kommer. Med BoligPartner sitt detaljerte budsjett i hånda, får du den økonomiske sikkerheten du trenger.

Viktig info

Den økonomiske oversikten forutsettes at hytta er oppsatt i samarbeid med hyttebygger, basert på skjønn og erfaringstall. Ansvar for eventuelle feil kan ikke gjøres gjeldende ovenfor BoligPartner AS. 

Bestill gratis magasin med priseksempler på hytter

Få rask tilgang til priseksempler på flere av våre mest populære hytter.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Les alt om våre hytter

Har du lyst til å vite mer om våre energieffektive hytter ? Klikk deg gjerne videre til vår hytteside. Her finner du flere kundeintervjuer, og kan kikke på alle våre hyttemodeller.

Se vår inspirerende hytteside