Boligpartner
Adria vises her frem med saltak og solceller på taket. Huset er plassert på en flat og romslig tomt.

Våre ferdighus

Vi bygger ferdighus i hele landet: herskapelige ferdighus, nostalgisk stil, ferdighus i moderne stil eller funkis. Alle våre ferdighus er tegnet av våre dyktige arkitekter.

Bestill NY huskatalog gratis

Priser på ferdighus

Oversikt over ferdighus:

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Lucca er et drømmehus for deg som ønsker et stort funkishus med mange muligheter. Her på illustrasjonen presenteres huset i kveldsstemning med svømmebasseng i hagen.

Ferdighus til alle typer tomter

Hvordan er tomten du ønsker å bygge nytt hus på? I BoligPartner har vi ferdighus for alle tomter.

Finn et hus som passer din tomt

Slik bygger vi våre ferdighus

husbygging_snekker_byggeleder.jpeg

Lurer du på hvordan en byggeprosess med BoligPartner er? Vi har lang erfaring med å bygge ferdighus og hos oss består byggeprosessen av seks hovedtrinn. Her kan du lese mer om disse trinnene og se hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Les om byggeprosessen her

Her er vår nye huskatalog

Vi har lansert en helt ny huskatalog med husnyheter, reportasjer, kunemøter og mange gode tips og råd til deg som ønsker å bygge nytt hus.

Les mer om vår huskatalog her

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Ferdighus for barnefamilier

Klikk deg videre så kan du se våre mest populære ferdighus for barnefamilier

Husmodellen Berga på skrå tomt vises her frem i høstdrakt. Det er høstsol og hyggelig lek i hagen.

Ferdighus til små tomter

Er tomten din liten? Vi har flere ferdighus som passer perfekt inn på små tomter.

Illustrasjon som viser hovedsoverommet med mørke farger og interiør i vår herskapelige Ladegaard

Våre herskapelige ferdighus

Drømmer du om å bygge et nytt herskapelig ferdighus? Bli med inn i vår herskapelige verden

Se våre herskapelige ferdighus her

Husmodellen Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her

Har du lyst til å vite mer om små ferdighus?

Vi har ferdighus i ulike størrelser. Våre minste ferdighus har et boareal på under 90 kvadratmeter.

Eksteriørillustrasjon av husmodellen Lugo - et av våre små moderne ferdighus. Husmodellen Lugo med et boligareal på 87 kvm.

Les mer om små ferdighus her

Ferdighus med integrert garasje

Er tomten liten? Da er det ofte en stor fordel om garasjen er inne i bygningskroppen til huset, slik at du ikke trenger å bruke tomteareal til å bygge garasje. Vi har mange ferdighus hvor garasjen er tegnet inn i planløsningen.

Den moderne husmodellen Taranto i kveldslys med fasade i tre og detaljer i sort. Mange store vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Den moderne husmodellen Taranto i kveldslys med fasade i tre og detaljer i sort. Mange store vinduer som strekker seg fra gulv til tak.

Se våre ferdighus med garasje her

Ferdighus på skrå tomt

Ligger tomten du har lyst til å bygge på i skrått terreng? Det går helt fint. I BoligPartner har vi mange ferdighus som du kan bygge på skrå tomt.

Dette er våre ferdighus til skå tomter

Husmodellen Aasheim her plassert på en skrå tomt med stor hage. Huset har en sokkeletasje, hovedetasje og 1. etasje. Her vises huset i varm fargetone med rød takstein. Husmodellen Aasheim her plassert på en skrå tomt med stor hage. Huset har en sokkeletasje, hovedetasje og 1. etasje. Her vises huset i varm fargetone med rød takstein.

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner.

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer

Boligkonsulent hos BoligPartner sin forhandler Ørsta Byggservice AS, Monika Barstad Rebbestad, ser helt klart at mange kunder ønsker ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.

På lag med skogen

shutterstock_1432028669.jpg

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon

Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. Vi strekker oss langt for å gi alle kundene sitt unike hjem. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.

Ønsker du hybel eller utleieleilighet i våre ferdighus? Det kan vi enkelt tilpasse slik at du får de leieinntektene du ønsker.