Boligpartner

Gratis, digital hyttekatalog

Fyll ut skjemaet under. Da får du umiddelbart tilsendt en lenke til vår spennende hyttekatalog. Katalogen åpner og leser du på PC, nettbrett eller mobil.

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~3 min

Dette finner du i vår digitale hyttekatalog

Vår digitale hyttekatalog innholder flere nye hytter, spennende kundemøter og masse gode råd og inspirasjon til deg som har lyst til å bygge ny hytte.

Ny Hyttekatalog 2 web 2.jpg

Årets hyttetrender

Hyttekatalogen er digital, og lese på mobil, nettbrett eller PC/Mac. Det lønner seg å bestille vår hyttekatalog, fordi da får du vite alt om hyttenyhetene våre og se de siste trendene innen hytteliv.

Når du bygger hytte med BoligPartner, får du muligheten til å skreddersy løsningene på din nye hytte. Det betyr at vi kan endre på alle våre modeller, slik at du får akkurat den drømmehytta som passer til dine behov og ønsker. I vår nye hyttekatalog viser vi det hvordan skreddersøm gjøres. Mulighetene er så mange, og det får du virkelig oppleve i denne nye katalogen.

Møt hyttekundene våre

I vår hyttekatalog får du også bli med inn på besøk hos noen av våre hyttekunder. Les om hvorfor de valgte å bygge ny hytte i stedet for å kjøpe en brukt hytte. Se også de smarte løsningene som de har valgt i sin drømmehytte.

graho_med_hems_skeikampen9-kopi.jpg

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.