Boligpartner
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~5 min

Vår økonomiske plan gir deg et trygt boligkjøp

Å bygge et nytt hus er en av de aller største investeringene du gjør i livet. Vi vet at du trenger en fullstendig oversikt som viser akkurat hvor mye husprosjektet koster, og en trygghet på at sluttsummen blir som forventet.

Når du bygger nytt hus med BoligPartner, skal du aldri være usikker på hva totalsummen for ditt byggeprosjekt blir. Vi gir deg derfor ikke kun prisen på selve huset, men en detaljert totaloversikt hvor alle utgiftsposter i hele byggeprosjektet er inkludert. Dette viktige dokumentet kaller vi din økonomiske plan.

Austegaard er et stilrent, klassisk hus som her vises frem hvitmalt og i nydelig kveldssol, pent plassert ved vannet. Austegaard er et stilrent, klassisk hus som her vises frem hvitmalt og i nydelig kveldssol, pent plassert ved vannet.

Økonomisk oversikt gir trygghet

Vår økonomiske plan er et detaljert budsjett hvor alle poster i byggeprosjektet er med. Første del av dokumentet omhandler tomtekostnader. Her har boligkonsulenten satt inn summer for alt fra tomtekjøp til tilknytningsavgifter for vann og kloakk. Andre del av økonomisk plan gir en detaljert oversikt over alle byggekostnadene i husprosjekt ditt. Her finner du summene for alt fra blant annet gravearbeider, såle, stikk- og bunnledninger til byggestrøm. Du kan stole på din økonomisk plan. Våre boligkonsulenter har lang erfaring i å sette opp detaljerte budsjetter som samsvarer med beliggenhet, tomteforhold og dine ønsker om innvendig standard.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Et viktig dokument for banken

En økonomisk plan fra BoligPartner er et viktig dokument for banken din. Det viser at du har full kontroll over alle kostnadene i totalprosjektet. Det gir en trygghet for alle parter. Økonomisk plan har også en egen post for uforutsette kostnader, slik at om det skulle dukke opp noe uforutsett underveis, har du allerede tatt høyde for dette i ditt budsjett.

Videre gir økonomisk plan deg en verdifull innsikt i størrelsen på de ulike kostnadene. Det gjør det enklere å vurdere om du for eksempel ønsker å oppgradere kjøkkenet i huset eller øke antall lyspunkter på stua. Med et detaljert budsjett ser du raskt hvordan de ulike postene gir utslag på totalsummen.

Trygt å bygge med BoligPartner

Å bygge et nytt hus vil alltid være en verdifull investering. Det gir en unik trygghet å vite at huset ditt er bygget etter dagens tekniske standard. Velg nytt og få den bokvaliteten og forutsigbarheten du ønsker nå og i årene som kommer. Med BoligPartner sitt detaljerte budsjett i hånda, får du den økonomiske sikkerheten du trenger.

Viktig info

Den økonomiske oversikten forutsettes at huset er oppsatt i samarbeid med husbygger, basert på skjønn og erfaringstall. Ansvar for eventuelle feil kan ikke gjøres gjeldende ovenfor BoligPartner AS. 

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

10 gode grunner til å bygge nytt hus

Lurer du på om du skal kjøpe en brukt bolig eller investere i noe som er helt nytt? Ta en kikk på disse 10 gode grunnene til å bygge et flunkende nytt hjem til deg og familien din.

Toppbilde.jpg