Boligpartner

Hvilken hytte passer best til deg?

Drømmer du om å bygge ny hytte? Da er det helt sikkert mye du lurer på. Vi tar veldig gjerne en prat med deg om hvordan vi kan skreddersy og tilpasse en hytte som passer perfekt til dine ønsker og behov.

I BoligPartner har vi hytter i alle stilarter og størrelser. Helt fra våre minste modeller på under 50 kvadratmeter til storslotte hytter på nesten 150 kvadratmeter. For oss er det viktig at alle våre kunder får tilpasset sin drømmehytte som passer familiens behov. 

Ta en liten prat med oss, så kan vi snakke litt om muligheter og løsninger. Du er alltid velkommen til å besøke oss på kontoret, eller så kan vi snakkes via telefonen, Facetime eller kanskje Messenger? Du bestemmer. 

Legg igjen en forespørsel i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Hos BoligPartner setter vi kompetanse høyt, og våre hyttekonsulenter har god erfaring og kunnskap med det å bygge ny hytte. Byggesøknader, kommunale papirer, endringer av planløsninger, ferdig budsjett med økonomisk plan – hyttekonsulentene våre fungerer som rådgivere og hjelper deg med det meste.

Det første som du sikkert lurer på er priser og alternativer for forskjellige hytter. 

Vil du sitte og titte gjennom våre hytter i ro og mak, kan du laste ned vår gratis hyttekatalog.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac